Afbeelding van het logo van Funda.

Huis niet op Funda

Ga jij altijd direct naar Funda als je online een woning gaat zoeken? Dan zie je lang niet alle huizen, want er staan veel woningen te koop die niet op Funda staan.

Woning zoeken

Er zijn verschillende websites waar je huizen kunt zoeken. Iedereen kent Funda, daar vind je veel woningen. Funda is echter eigendom van de NVM, waardoor deze website niet volledig onafhankelijk is. Huizen die te koop staan via makelaars die niet bij de NVM zijn aangesloten, worden niet vertoont. Huizen die niet op Funda staan, vind je onder andere op onderstaande websites.

  • Jaap.nl.

    Bij Jaap.nl hoeft een makelaar niet aangesloten te zijn bij de NVM om een woning in het overzicht te krijgen. Als je bij Jaap.nl een huis gaat zoeken, let er dan wel goed op dat het nog steeds te koop staat. Het aanbod wordt namelijk niet altijd direct bijgewerkt.

  • Vbo.nl

    Op Vbo.nl kun je huizen zoeken, maar ook bedrijfspanden en panden met een agrarische bestemming. VBO is een brancheorganisatie voor makelaars, wat betekent dat makelaars die hierbij zijn aangesloten hun huizen eenvoudiger op Vbo.nl kunnen plaatsen.

  • Huislijn.nl

    Huislijn.nl is een onafhankelijke website waar makelaars niet verplicht lid hoeven te zijn van een branchevereniging om hun huizen aan te bieden. De homepage speelt in op populaire steden. Dat maakt een woning zoeken eenvoudig, zolang je natuurlijk in een van deze steden op zoekt bent.

Ook op Marktplaats worden huizen aangeboden die niet op Funda staan. Hier zit echter minder controle op dan op bovenstaande websites en Funda, dus let altijd goed op als je een woning gaat zoeken op Marktplaats.

3x mooi huis niet op Funda

Je wilt nu natuurlijk direct weten wat je zoal kunt vinden buiten Funda om. Libero Aankoop laat hieronder drie woningen zien die niet op Funda staan, maar een bezichtiging waard zijn.

Van Asperenstraat 16 – Hardinxveld-Giessendam: € 265.000 k.k.

Dit is een mooie tussenwoning uit 1988. Woningen uit dit bouwjaar zijn over het algemeen onderhoudsarm. De keuken en badkamer zien er prima uit en de eikenhouten vloer geeft de woonkamer veel warmte.

Drossaertstraat 6 – Kerkrade: € 229.000 k.k.

Deze half vrijstaande woning is gebouwd in 2003 en prima onderhouden. De eigen oprit zorgt dat je nooit zonder parkeerplaats zit.

Ferdinant Spitstraat 41 – Amsterdam: 600.000 k.k.

Ook huizen in Amsterdam staan niet altijd op Funda. Deze hoekwoning uit 2008 beschikt over 120 m2 woonoppervlakte en een terras van 60 m2. Alle voorzieningen vind je op loopafstand, net als de tram naar het centrum van Amsterdam.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van woningen die bij jou in de buurt te koop staan? Dan is de Woningalert van Libero Aankoop iets voor jou. Loop nooit meer een woning mis, zelfs niet als het huis niet op Funda staat!

Was dit nuttige informatie?
   
Bedankt voor je input!

 

Ook interessant

Waar moet je op letten bij het kopen van een huis? Voordat je daadwerkelijk een woning gaat kopen, is het verstandig om de woning te bezichtigen. Door kritisch naar de woning te kijken weet je precies ...
Hoe bieden op een huis: telefonisch of schriftelij... Hoe moet je bieden op een huis? Lees nu de verschillende manieren waarop jij op een huis kunt bieden. Hoe werkt bieden op een huis De woning van j...
NVM en Funda, is het wat het lijkt? De bekendste website voor huizenzoekers is toch wel Funda. De website en de app van Funda worden maar liefst 35 miljoen keer per maand bezocht. Niet a...
Nieuwbouw of bestaande bouw: ontdek wat bij jou pa... Als je een huis gaat kopen, kom je voor een hoop keuzes te staan. Een van de eerste is de keuze tussen nieuwbouw of bestaande bouw. Beide brengen voor...