Afbeelding van het logo van Funda.

Huis niet op Funda

Ga jij altijd direct naar Funda als je online een woning gaat zoeken? Dan zie je lang niet alle huizen, want er staan veel woningen te koop die niet op Funda staan.

Woning zoeken

Er zijn verschillende websites waar je huizen kunt zoeken. Iedereen kent Funda, daar vind je veel woningen. Funda is echter eigendom van de NVM, waardoor deze website niet volledig onafhankelijk is. Huizen die te koop staan via makelaars die niet bij de NVM zijn aangesloten, worden niet vertoont. Huizen die niet op Funda staan, vind je onder andere op onderstaande websites.

  • Jaap.nl.

    Bij Jaap.nl hoeft een makelaar niet aangesloten te zijn bij de NVM om een woning in het overzicht te krijgen. Als je bij Jaap.nl een huis gaat zoeken, let er dan wel goed op dat het nog steeds te koop staat. Het aanbod wordt namelijk niet altijd direct bijgewerkt.

  • Vbo.nl

    Op Vbo.nl kun je huizen zoeken, maar ook bedrijfspanden en panden met een agrarische bestemming. VBO is een brancheorganisatie voor makelaars, wat betekent dat makelaars die hierbij zijn aangesloten hun huizen eenvoudiger op Vbo.nl kunnen plaatsen.

  • Huislijn.nl

    Huislijn.nl is een onafhankelijke website waar makelaars niet verplicht lid hoeven te zijn van een branchevereniging om hun huizen aan te bieden. De homepage speelt in op populaire steden. Dat maakt een woning zoeken eenvoudig, zolang je natuurlijk in een van deze steden op zoekt bent.

Ook op Marktplaats worden huizen aangeboden die niet op Funda staan. Hier zit echter minder controle op dan op bovenstaande websites en Funda, dus let altijd goed op als je een woning gaat zoeken op Marktplaats.

3x mooi huis niet op Funda

Je wilt nu natuurlijk direct weten wat je zoal kunt vinden buiten Funda om. Libero Aankoop laat hieronder drie woningen zien die niet op Funda staan, maar een bezichtiging waard zijn.

Van Asperenstraat 16 – Hardinxveld-Giessendam: € 265.000 k.k.

Dit is een mooie tussenwoning uit 1988. Woningen uit dit bouwjaar zijn over het algemeen onderhoudsarm. De keuken en badkamer zien er prima uit en de eikenhouten vloer geeft de woonkamer veel warmte.

Drossaertstraat 6 – Kerkrade: € 229.000 k.k.

Deze half vrijstaande woning is gebouwd in 2003 en prima onderhouden. De eigen oprit zorgt dat je nooit zonder parkeerplaats zit.

Ferdinant Spitstraat 41 – Amsterdam: 600.000 k.k.

Ook huizen in Amsterdam staan niet altijd op Funda. Deze hoekwoning uit 2008 beschikt over 120 m2 woonoppervlakte en een terras van 60 m2. Alle voorzieningen vind je op loopafstand, net als de tram naar het centrum van Amsterdam.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van woningen die bij jou in de buurt te koop staan? Dan is de Woningalert van Libero Aankoop iets voor jou. Loop nooit meer een woning mis, zelfs niet als het huis niet op Funda staat!

Was dit nuttige informatie?
   
Bedankt voor je input!

 

Ook interessant

Volgende huis kopen, hoe gaat dat? Een tweede huis kopen gaat net even anders dan de aankoop van jouw eerste huis. De financiën zijn vaak anders omdat je al een huis hebt. Daarnaast heb...
Zó bezichtig je een huis op de NVM Open Huizen Dag... Wil je een huis kopen? Dan is de NVM Open Huizen Dag op 30 maart aanstaande hét moment om je te oriënteren. Dit is jouw kans om zonder afspraak vrijbl...
6x Verhuistips die je moet kennen Gefeliciteerd, je hebt jouw droomwoning bemachtigd! Maar dan begint het grote geregel, want er moet verhuisd worden. Hoe pak je dat nou het beste aan ...
Nieuwbouwwoning kopen wordt onbetaalbaar De huizenprijzen van nieuwbouwwoningen stijgen naar ongekende hoogte, terwijl de prijsstijging bij bestaande woningen juist afvlakt. Lees in dit blog ...