Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 3 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Binnen 1 dag een scherp bod

Onze aankoopmakelaars staan te trappelen om voor jou aan het werk te gaan. Heb jij een woning op het oog? Geef het adres van de woning door aan één van onze aankoopmakelaars en binnen 1 dag leggen wij een scherp bod neer.

Dat is wat wij doen! Wij zijn 100% aankoopmakelaar. Dat betekent dat wij niets anders doen dan huizen aankopen. Van iedere woning beschikken wij over unieke inside-informatie. Hierdoor kunnen wij altijd een scherp bod neerleggen. 

Wij gaan altijd voor de absolute bodemprijs!

Prestatiebonus
Je betaalt bij ons altijd een vast tarief. Dat betaal je achteraf, op het moment dat wij een prijsakkoord hebben bereikt en dus een woning voor je hebben aangekocht. Als het ons lukt om de woning onder de vraagprijs aan te kopen, dan betaal je ons, naast het tarief voor onze complete aankoopbegeleiding, een prestatiebonus. Die bonus is 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou.

Op die manier zijn wij altijd gefocust om de woning zo goedkoop mogelijk voor jou aan te kopen! Jij betaalt dus nooit een cent te veel.

Neem vrijblijvend contact op met onze aankoopspecialist. 

Vrijblijvend contact

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 801 beoordelingen