Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 11 mei om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Bieden op een huis

Bieden op een huis

Als je gaat bieden op een huis, is het onmisbaar om direct een goed openingsbod op de woning te doen. Bij een goed openingsbod op een huis, houd je rekening met onder andere de vraagprijs, de eventuele concurrentie en de tijd dat een woning al te koop staat. Als je een bod op een huis wilt doen, kun je wel wat extra tips gebruiken. Lees de tips hier!

Bieden op een huis doe je zo:

Meerdere bieders op de kust Meerdere bieders op een huis Meerdere kopers op de kust? Wij vertellen jou wat je moet doen! Duur: 1.17 min. Start met lezen % Bieden boven vraagprijs Bieden boven vraagprijs Bieden boven de vraagprijs is vaker de regel dan de uitzondering! Duur: 3.47 min. Start met lezen % Juiste openingsbod bepalen Het juiste openingsbod bepalen 7 tips om het juiste openingsbod huis te bepalen! Duur: 2.02 min. Start met lezen % Bod afgewezen zonder tegenbod Bod afgewezen zonder tegenbod Bod afgewezen zonder tegenbod, hoe voorkom je dit? Duur: 2.51 min. Start met lezen % Ontbindende voorwaarden De ontbindende voorwaarden Alles over ontbindende voorwaarden. Duur: 3.04 min. Start met lezen % 8 onderhandeltips 8 onderhandeltips 8 tips voor onderhandelen woning. Duur: 2.14 min. Start met lezen % Bieden onder de vraagprijs Bieden onder de vraagprijs Hoeveel onder de vraagprijs bieden. Duur: 2.27 min. Start met lezen % Bieden op een huis Bieden op een huis 6 tips voor het bieden op een huis. Duur: 2.48 min. Start met lezen % Valkuilen openingsbod De valkuilen van het openingsbod Zo stap je niet in de valkuilen van het openingsbod. Duur: 1.55 min. Start met lezen % Voordelen aankoopmakelaar De aankoopmakelaar De voordelen van een aankoopmakelaar. Duur: 5.21 min. Start met lezen %

Libero Aankoop is een aankoopmakelaar, gespecialiseerd in het aankopen van woningen en het voeren van onderhandelingen. Wij bieden jou vele voordelen, ook wanneer jij zelf een bod wil uitbrengen.

Bekijk wat wij voor jou kunnen doen!

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 676 beoordelingen