Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (9 december) om 18:27 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Succes bij populaire woningen

Bij de grootste aankoop van je leven kun je best wat hulp gebruiken. Tot nu toe hielpen wij 31.910 woningkopers. Ben jij de volgende?

Libero Aankoop biedt complete aankoopbegeleiding voor een eerlijk tarief. Waar jouw droomwoning ook staat, een aankoopmakelaar van Libero Aankoop helpt jou altijd!

Benieuwd naar onze resultaten? In onderstaand overzicht tonen we je de door ons aangekochte woningen.
Afgelopen jaar hebben wij 3080 aanvragen ontvangen voor aankoopbegeleiding.

Bij berekening van het percentuele verschil tussen vraagprijs en koopprijs gaan we uit van de eerste vraagprijs. Dit doen we omdat de meeste onderzoeken (van NVM, CBS, Kadaster en Vastgoedreportage) uitgaan van deze eerst vraagprijs. Zo kunnen jij én wij makkelijk een vergelijking maken.

  Aankopen december 2022: 30 aanvragen. Hieronder vind je een selectie* van de in december 2022 aangekochte woningen:
 • Foto van een aangekochte woning (Julianalaan, Raamsdonksveer) Julianalaan, Raamsdonksveer Vraagprijs € 465.000 Verkoopprijs € 465.000 “Prettig en vlot”
 • Foto van een aangekochte woning (Mannagraslaan, Enschede) Mannagraslaan, Enschede Vraagprijs € 369.000 Verkoopprijs € 405.000
 • Aankopen november 2022: 120 aanvragen. Hieronder vind je een selectie* van de in november 2022 aangekochte woningen:
 • Foto van een aangekochte woning (Buizerdstraat, Brummen) Buizerdstraat, Brummen Vraagprijs € 272.500 Verkoopprijs € 250.000 Verschil € 22.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 8% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Cobetstraat, Leiden) Cobetstraat, Leiden Vraagprijs € 695.000 Verkoopprijs € 695.000
 • Foto van een aangekochte woning (Oordtstraat, Beerzerveld) Oordtstraat, Beerzerveld Vraagprijs € 389.000 Verkoopprijs € 432.432
 • Foto van een aangekochte woning (Sint Josephstraat, Budel-Dorplein) Sint Josephstraat, Budel-Dorplein Vraagprijs € 350.000 Verkoopprijs € 381.128
 • Foto van een aangekochte woning (de la Reijstraat, Ridderkerk) de la Reijstraat, Ridderkerk Vraagprijs € 269.000 Verkoopprijs € 285.000
 • Foto van een aangekochte woning (Middeldijk, Hattemerbroek) Middeldijk, Hattemerbroek Vraagprijs € 589.500 Verkoopprijs € 595.000
Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 31.910 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 31.911 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit teveel voor een woning. 

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 767 beoordelingen