Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (26 februari) om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Webinar

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke webinar.

Volg de Gratis Webinar

Succes bij populaire woningen

Bij de grootste aankoop van je leven kun je best wat hulp gebruiken. Tot nu toe hielpen wij 34.360 woningkopers. Ben jij de volgende?

Libero Aankoop biedt complete aankoopbegeleiding voor een eerlijk tarief. Waar jouw droomwoning ook staat, een aankoopmakelaar van Libero Aankoop helpt jou altijd!

Benieuwd naar onze resultaten? In onderstaand overzicht tonen we je de door ons aangekochte woningen.
Afgelopen jaar hebben wij 2000 aanvragen ontvangen voor aankoopbegeleiding.

Bij berekening van het percentuele verschil tussen vraagprijs en koopprijs gaan we uit van de eerste vraagprijs. Dit doen we omdat de meeste onderzoeken (van NVM, CBS, Kadaster en Vastgoedreportage) uitgaan van deze eerst vraagprijs. Zo kunnen jij én wij makkelijk een vergelijking maken.

  Aankopen februari 2024: 180 aanvragen. Hieronder vind je een selectie* van de in februari 2024 aangekochte woningen:
 • Foto van een aangekochte woning (Hanzestraat, Arnhem) Hanzestraat, Arnhem Vraagprijs € 197.500 Verkoopprijs € 205.000
 • Foto van een aangekochte woning (Nieuweweg, Hardinxveld-Giessendam) Nieuweweg, Hardinxveld-Giessendam Vraagprijs € 300.000 Verkoopprijs € 315.000 “Snel en accuraat ”
 • Foto van een aangekochte woning (Livingstonelaan, Utrecht) Livingstonelaan, Utrecht Vraagprijs € 349.000 Verkoopprijs € 339.000 Verschil € 10.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Buitenerf, Breda) Buitenerf, Breda Vraagprijs € 285.000 Verkoopprijs € 292.000
 • Foto van een aangekochte woning (Bergweg, Rotterdam) Bergweg, Rotterdam Vraagprijs € 185.000 Verkoopprijs € 187.000 “Goed”
 • Foto van een aangekochte woning (Wethouder Insingerstraat, Amsterdam) Wethouder Insingerstraat, Amsterdam Vraagprijs € 275.000 Verkoopprijs € 275.000
 • Foto van een aangekochte woning (Aalscholver, Leimuiden) Aalscholver, Leimuiden Vraagprijs € 525.000 Verkoopprijs € 525.000
 • Foto van een aangekochte woning (Manger Catsperk, Drachten) Manger Catsperk, Drachten Vraagprijs € 175.000 Verkoopprijs € 187.500
 • Foto van een aangekochte woning (Bilzekruid, Nieuwerkerk aan den IJssel) Bilzekruid, Nieuwerkerk aan den IJssel Vraagprijs € 374.000 Verkoopprijs € 391.000 “Goed en prettig contact ”
Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod tot 48 uur eerder dan Funda

Met onze woningalert krijg jij 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat de woning op Funda staat. Dat geeft jou een enorme voorsprong op de concurrentie. Gebruik deze voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 791 beoordelingen