Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (24 maart) om 13:53 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Woning aanbod huis kopen

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Succes bij populaire woningen

Bij de grootste aankoop van je leven kun je best wat hulp gebruiken. Tot nu toe hielpen wij 32.410 woningkopers. Ben jij de volgende?

Libero Aankoop biedt complete aankoopbegeleiding voor een eerlijk tarief. Waar jouw droomwoning ook staat, een aankoopmakelaar van Libero Aankoop helpt jou altijd!

Benieuwd naar onze resultaten? In onderstaand overzicht tonen we je de door ons aangekochte woningen.
Afgelopen jaar hebben wij 2400 aanvragen ontvangen voor aankoopbegeleiding.

Bij berekening van het percentuele verschil tussen vraagprijs en koopprijs gaan we uit van de eerste vraagprijs. Dit doen we omdat de meeste onderzoeken (van NVM, CBS, Kadaster en Vastgoedreportage) uitgaan van deze eerst vraagprijs. Zo kunnen jij én wij makkelijk een vergelijking maken.

  Aankopen maart 2023: 60 aanvragen. Hieronder vind je een selectie* van de in maart 2023 aangekochte woningen:
 • Foto van een aangekochte woning (Schiedamseweg Beneden, Rotterdam) Schiedamseweg Beneden, Rotterdam Vraagprijs € 275.000 Verkoopprijs € 277.500
 • Foto van een aangekochte woning (Beatrixlaan, Doorn) Beatrixlaan, Doorn Vraagprijs € 725.000 Verkoopprijs € 731.000
 • Foto van een aangekochte woning (Magdalenastraat, Heythuysen) Magdalenastraat, Heythuysen Vraagprijs € 275.000 Verkoopprijs € 281.500
 • Foto van een aangekochte woning (Schiedamseweg Beneden, Rotterdam) Schiedamseweg Beneden, Rotterdam Vraagprijs € 275.000 Verkoopprijs € 277.500
 • Foto van een aangekochte woning (Houtwal, Zeewolde) Houtwal, Zeewolde Vraagprijs € 320.000 Verkoopprijs € 315.000 Verschil € 5.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht. “Prettig en proffesioneel” Commentaar van de redactie: Hoi Marlon, Bedankt voor je leuke review!
 • Foto van een aangekochte woning (Rondweg, Krimpen aan den IJssel) Rondweg, Krimpen aan den IJssel Vraagprijs € 649.000 Verkoopprijs € 625.000 Verschil € 24.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Aankopen februari 2023: 100 aanvragen. Hieronder vind je een selectie* van de in februari 2023 aangekochte woningen:
 • Foto van een aangekochte woning (2e Delistraat, Utrecht) 2e Delistraat, Utrecht Vraagprijs € 315.000 Verkoopprijs € 337.500
 • Foto van een aangekochte woning (Beestenmarkt, Delft) Beestenmarkt, Delft Vraagprijs € 289.500 Verkoopprijs € 296.000
Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.410 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.411 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 772 beoordelingen