Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (27 maart) om 23:05 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Woning aanbod huis kopen

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Schakel Libero Aankoop in en krijg direct toegang tot het nieuwste woningaanbod in jouw omgeving, 48 uur vóórdat de huizen op Funda komen. Zo heb jij een enorme voorsprong op andere woningzoekenden! Een fantastische tool die jou kan helpen om jouw kansen te vergroten op jouw droomhuis! Er is nauwelijks woningaanbod. Het aanbod dat er wél is, is vaak al weg voordat jij het hebt gezien. Met onze woningalert mis je geen enkele woning meer.

Gebruik je 48 uur voorsprong goed

Voor een optimaal gebruik van jouw voorsprong, moet jij snel schakelen. Zie je een interessante woning? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna denken we samen na over jouw perfecte bod. Dat doen we allemaal nog vóórdat de andere woningzoekenden de woning hebben gezien! Een geweldige voorsprong op de concurrentie!

Hoe kun je gebruikmaken van deze tool?

  1. Schakel Libero Aankoop in.

  2. Schrijf je in voor de woningalert.

  3. Reageer snel op het nieuwste woningaanbod in je mailbox.

  4. Plan een bezichtiging.

  5. Laat ons weten of je een bod wilt uitbrengen.

  6. Wij gaan voor je aan het werk.

Vind het nieuwste woningaanbod

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.430 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.431 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 772 beoordelingen