Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

dinsdag 6 juni (overmorgen) om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis resultaatscan - No cure no pay

Gratis Workshop

De Gouden Aankooptips

Binnen 15 min. weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke workshop.

Volg de Gratis Workshop Vandaag nog!

4x meer kans op een geaccepteerd bod met de biedverzekering

Biedverzekering: vergroot je kans op een winnend bod

Kies je voor onze complete aankoopbegeleiding inclusief hypotheek afsluiten? Dan mag je ook gebruikmaken van de biedverzekering. Hiermee vergroot jij jouw kans op een winnend bod enorm. 

De voordelen van de biedverzekering

Mét een biedverzekering kun jij een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. Nu denk je misschien: 'Maar dat is toch een enorm risico?' Niet met onze biedverzekering, het risico ligt dan volledig bij ons! De voordelen:

  1. Je vergroot je gunfactor! Jouw bod zonder voorbehoud van financiering is voor de verkopende partij veel interessanter. Grote kans dat jij het winnende bod hebt.
  2. Jij loopt geen enkel risico! Als je tóch de hypotheek niet rond kunt krijgen, dan betalen wij de boete. Het risico ligt helemaal bij ons.
  3. Je hebt 4x meer kans op jouw droomwoning! 

Hoe werkt de biedverzekering?

  1. Eerst bekijken we jouw financiële situatie. Dat doe je samen met jouw financieel adviseur van Libero Financieel. Je weet dan direct of je in aanmerking komt voor de biedverzekering.
  2. Jij vraagt de gratis biedverzekering aan. Dit doe je vóórdat je op de woning gaat bieden. De financieel adviseur laat je direct weten of je de biedverzekering kunt aanvragen.
  3. Jij betaalt alleen bij een winnend bod € 850 voor de biedverzekering. Zodra jouw bod geaccepteerd is gaan wij aan de slag om jouw hypotheekaanvraag definitief te maken. Lukt dit toch niet? Dan betalen wij de boete. Jij loopt geen enkel risico. Je betaalt de 850 euro achteraf, dus pas bij de sleuteloverdracht bij de notaris.

Meer weten over de biedverzekering? Neem contact met ons op. Onze aankoopmakelaar beantwoord al je vragen graag!

Contact opnemen

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

No cure, No pay

Geen prijsakkoord? Geen kosten! Dat is hoe wij werken. Je betaalt niets vooraf. Je betaalt ons pas op het moment dat er een prijsakkoord is en wij een woning voor je hebben aangekocht. Kopen wij de woning onder de vraagprijs aan? Dan betaal je ons naast het tarief voor onze complete aankoopbegeleiding ook een prestatiebonus van 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou!

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.950 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.951 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 775 beoordelingen