Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 6 februari om 19:30 uur geven wij Woning kopen? Nieuwe methode: Duaal bod...

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

4x meer kans op een geaccepteerd bod met de biedverzekering

Biedverzekering: vergroot je kans op een winnend bod

Kies je voor onze complete aankoopbegeleiding inclusief hypotheek afsluiten? Dan mag je ook gebruikmaken van de biedverzekering. Hiermee vergroot jij jouw kans op een winnend bod enorm. 

De voordelen van de biedverzekering

Mét een biedverzekering kun jij een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. Nu denk je misschien: 'Maar dat is toch een enorm risico?' Niet met onze biedverzekering, het risico ligt dan volledig bij ons! De voordelen:

  1. Je vergroot je gunfactor! Jouw bod zonder voorbehoud van financiering is voor de verkopende partij veel interessanter. Grote kans dat jij het winnende bod hebt.
  2. Jij loopt geen enkel risico! Als je tóch de hypotheek niet rond kunt krijgen, dan betalen wij de boete. Het risico ligt helemaal bij ons.
  3. Je hebt 4x meer kans op jouw droomwoning! 

Hoe werkt de biedverzekering?

  1. Eerst bekijken we jouw financiële situatie. Dat doe je samen met jouw financieel adviseur van Libero Financieel. Je weet dan direct of je in aanmerking komt voor de biedverzekering.
  2. Jij vraagt de gratis biedverzekering aan. Dit doe je vóórdat je op de woning gaat bieden. De financieel adviseur laat je direct weten of je de biedverzekering kunt aanvragen.
  3. Jij betaalt alleen bij een winnend bod € 850 voor de biedverzekering. Zodra jouw bod geaccepteerd is gaan wij aan de slag om jouw hypotheekaanvraag definitief te maken. Lukt dit toch niet? Dan betalen wij de boete. Jij loopt geen enkel risico. Je betaalt de 850 euro achteraf, dus pas bij de sleuteloverdracht bij de notaris.

Meer weten over de biedverzekering? Neem contact met ons op. Onze aankoopmakelaar beantwoord al je vragen graag!

Contact opnemen

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.120 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.121 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit teveel voor een woning. 

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 769 beoordelingen