(Sluiten)
Bespaar op je woningaankoop
  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • De beste prijs voor jouw droomwoning
  • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Bespreek jouw situatie met één van onze experts.
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 462 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Gratis online uitzending volgen?

Woensdag 27 juni om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning. Live, thuis vanaf je eigen bank te volgen!

Aanmelden gratis uitzending

Hypotheek berekenen bij een huis kopen

Als je een huis gaat kopen, heb je meestal ook een hypotheek nodig. Maar, hoeveel hypotheek kun je eigenlijk krijgen? Het is belangrijk om al voor de zoektocht naar jouw droomwoning te weten hoeveel je te besteden hebt door je hypotheek te berekenen. Je moet bij de aankoop van een woning immers altijd rekening houden met je budget.

Online hypotheek berekenen

Bij Moneywise kun jij heel makkelijk online je hypotheek berekenen en inzicht krijgen in het maximaal te lenen bedrag en je netto maandlasten. Kom je er zelf niet uit en heb je advies nodig? Geen zorgen, de experts van Moneywise helpen je graag. Zo krijg je makkelijk en snel inzicht in jouw financiële situatie en weet je of je dat mooie huis überhaupt kunt betalen. Wel zo prettig!

Hypotheek huis afsluiten

Het is gelukt! Je hebt een prachtige woning kunnen kopen. De hypotheek voor het huis afsluiten is de volgende stap. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want wat is de juiste hypotheek voor jou? Wat zijn de mogelijkheden? Ook dan zijn de experts van Moneywise je graag van dienst. Zij geven jou deskundig advies, waarna jij stap voor stap de hypotheek voor jouw huis kunt samenstellen. En het mooiste is dat je dit bij Moneywise allemaal vanuit huis en in een handomdraai kunt regelen. Kijk voor meer informatie op de website.

Live chat - Online