Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Den Haag

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Succesvol een huis kopen met een aankoopmakelaar in Den Haag?

Wil jij een woning kopen in Den Haag? Dan is een aankoopmakelaar een goed idee. Libero Aankoop, aankoopmakelaar in Den Haag, helpt jou jouw droomwoning aan te kopen.

Aankoopmakelaar in Den Haag gezocht?

Snel een aankoopmakelaar in Den Haag nodig? Op het moment dat jij een woning in Den Haag op het oog hebt, moet je snel handelen. Libero Aankoop is aankoopmakelaar in Den Haag, dus weet precies hoe je om moet gaan met dit soort stressvolle situaties. Binnen een dag een bod doen op een woning in Den Haag is voor ons niet vreemd. Libero Aankoop staat als aankoopmakelaar aan jouw kant en onderhandelt de beste prijs voor jou.

Onze succesformule

 • No cure, no pay - Geen prijsakkoord, geen kosten
 • Supersnel handelen - Razendsnel een bod uitgebracht
 • Werkzaam in heel Nederland - Ook bij jou in de woonplaats
 • Al 13090 woningen aangekocht - Schakel een echte expert in

Onze aankoopmakelaar werkwijze

Verkopend makelaars werken graag samen met een aankoopmakelaar. Hierdoor creëer je dus vanzelf een grotere gunfactor. Door het inschakelen van Libero Aankoop geniet je nog van meer voordelen, namelijk:

 • Gratis aankoopscan;
 • No cure, no pay. Geen prijsakkoord, geen kosten;
 • Snel handelen doordat we ook in de avonden en weekenden bereikbaar zijn;
 • Enkel aankoopmakelaar, geen dubbele belangen;
 • De bouwkundige meeloopkeuring en taxatie zijn inbegrepen.

Aangekochte woningen in Den Haag

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Den Haag. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Den Haag
 • Foto van een aangekochte woning (Mient, 's-Gravenhage) Mient, 's-Gravenhage Vraagprijs € 399.000 Verkoopprijs € 390.000 Verschil € 9.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Prins Willem-Alexanderweg, 's-Gravenhage) Prins Willem-Alexanderweg, 's-Gravenhage Vraagprijs € 350.000 Verkoopprijs € 395.000
 • Foto van een aangekochte woning (Dwingelostraat, 's-Gravenhage) Dwingelostraat, 's-Gravenhage Vraagprijs € 125.000 Verkoopprijs € 145.000
 • Foto van een aangekochte woning (Boekelermeerstraat, 's-Gravenhage) Boekelermeerstraat, 's-Gravenhage Vraagprijs € 675.000 Verkoopprijs € 655.000 Verschil € 20.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Adriaan Vlackstraat, 's-Gravenhage) Adriaan Vlackstraat, 's-Gravenhage Vraagprijs € 559.000 Verkoopprijs € 572.500
 • Foto van een aangekochte woning (Van Brederodestraat, 's-Gravenhage) Van Brederodestraat, 's-Gravenhage Vraagprijs € 225.000 Verkoopprijs € 230.000

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Kosten aankoopmakelaar Den Haag

In Den Haag is het in de meeste gevallen zo dat er vele geïnteresseerden zijn voor een woning. De verkopende partij organiseert dan vaak een inschrijving, wat veelal leidt tot het overbieden van de vraagprijs. Toch is het niet vanzelfsprekend dat de hoogste bieder ook automatisch de gelukkige is. De gunfactor speelt namelijk ook een grote rol. Het hebben van een aankoopmakelaar in Den Haag vergroot in vele gevallen jouw gunfactor. Uit onderzoek is gebleken dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop drie keer meer kans maakt op een woning dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. Ons all-in tarief bedraagt € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Dit is wat anderen vinden van Libero Aankoop

Veel woningkopers gingen jou al voor. Lees wat zij vonden van Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Den Haag.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Den Haag? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Den Haag.

Een bod doen op een huis in Den Haag? Wij staan voor je klaar. Vraag een gratis adviesgesprek aan of neem zelf contact met ons op info@liberoaankoop.nl of T: 088-4303022T: 088-4303032

Gratis adviesgesprek

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 624 beoordelingen