Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (18 juni) om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Den Haag

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 310 andere woningkopers voor afgelopen mei.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Razendsnel handelen
  • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar Den Haag? Libero geeft complete aankoopbegeleiding!

Als je op zoek bent naar een aankoopmakelaar in Den Haag, ben je bij Libero Aankoop aan het juiste adres. Uit onderzoek is gebleken dat het inschakelen van een aankoopmakelaar je maar liefst 3,4 keer meer kans geeft om je droomwoning te bemachtigen dan wanneer je zelfstandig op zoek gaat. Met jarenlange ervaring en uitgebreide expertise weten onze aankoopmakelaars in Den Haag precies wat ze op welk moment moeten doen om het maximale resultaat voor jou te behalen.

Kosten aankoopmakelaar Den Haag

Benieuwd naar de kosten van een aankoopmakelaar? Het vinden van een betrouwbare aankoopmakelaar in Den Haag kan echter een uitdaging zijn. Bij Libero Aankoop begrijpen we dat, en daarom bieden we complete aankoopbegeleiding tegen een vast laag tarief. Voor slechts € 1.695,- krijg je onbeperkte ondersteuning gedurende het gehele aankoopproces. Dit omvat niet alleen de begeleiding bij het vinden van je droomwoning, maar ook hulp bij het vinden van een geschikte taxateur en notaris, advies over een bouwkundige keuring en een grondige juridische controle van de koopakte. We zorgen ervoor dat je van begin tot eind goed wordt begeleid en ontzorgd, tot aan het moment dat je de sleutels van je nieuwe woning ontvangt.

Bij Libero Aankoop geloven we in transparantie en duidelijkheid. Onze vaste lage kosten zijn inclusief alle benodigde diensten en er zijn geen verborgen extra's. Je weet van tevoren precies waar je aan toe bent, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast streven we ernaar om onze service van de hoogste kwaliteit te bieden. Onze aankoopmakelaars in Den Haag zijn zeer ervaren en kennen de lokale vastgoedmarkt als geen ander. Ze hebben een uitgebreid netwerk en goede contacten, wat hen in staat stelt om snel en efficiënt de juiste woningen voor jou te vinden.

Aankoopmakelaar Den Haag: onze werkwijze

Maar hoe gaat Libero Aankoop te werk als aankoopmakelaar in Den Haag? Allereerst is het belangrijk om te weten dat we ons volledig richten op jouw wensen en behoeften. We beginnen met een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarin we jouw woonwensen en budget in kaart brengen. Vervolgens gaan we actief op zoek naar geschikte woningen die aan jouw criteria voldoen. We bezoeken potentiële woningen samen met jou en geven je professioneel advies. Als je eenmaal je droomwoning hebt gevonden, voeren we namens jou de onderhandelingen. We streven ernaar om de beste prijs en voorwaarden voor jou te realiseren. Ook zorgen we voor een grondige juridische controle van de koopakte, zodat je met een gerust hart kunt tekenen.

Huis kopen in Den Haag: libero helpt jou aan jouw droomhuis!

Daarnaast bieden we ook extra diensten aan, zoals hulp bij het regelen van een bouwkundige keuring en het adviseren over eventuele verbouwingsmogelijkheden. We begrijpen dat de aankoop van een woning een complex proces kan zijn en we zijn er om jou te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap.

Kortom, als je op zoek bent naar een aankoopmakelaar in Den Haag die jouw belangen behartigt en je begeleidt bij de grootste aankoop van je leven, dan staat Libero Aankoop voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail (info@liberoaankoop.nl) en we zullen direct voor je aan de slag gaan. We kijken ernaar uit om samen met jou je droomwoning te vinden en te kopen!

Op zoek naar een aankoopmakelaar in een andere plaats? Libero Aankoop is werkzaam in heel Nederland.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 802 beoordelingen