(Sluiten)
Bespaar op je woningaankoop
  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • De beste prijs voor jouw droomwoning
  • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Bespreek jouw situatie met één van onze experts.
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 426 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Gratis online uitzending volgen?

Maandag 22 januari om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning. Live, thuis vanaf je eigen bank te volgen!

Aanmelden gratis uitzending

De werkwijze van Libero Aankoop

Libero Aankoop werkt anders dan traditionele aankoopmakelaars. Wij vinden dat iedere woningkoop in Nederland een topaankoop moet zijn. Daarom voeren wij overal in Nederland gratis onderhandelingen en/of brengen we gratis een bod voor je uit. In drie stappen leggen we je uit hoe je met Libero Aankoop makkelijk en snel een woning koopt.

Gratis Onderhandeling

Wij onderhandelen met de verkopende partij en achterhalen de absolute bodemprijs.
Gratis bod uitbrengen Geen onderhandeling mogelijk? Wij brengen gratis een bod voor je uit + de juiste ontbindende voorwaarden.
Vrijblijvend
Controles Na een akkoord over de prijs volgen de controles. Wij zorgen voor een bouwkundige meeloopkeuring, een taxatierapport en de controle van het koopcontract. Zo kun jij met een gerust hart tekenen.
Afronding Na de controles helpen we een geschikte notaris te vinden. Daarnaast begeleiden we je tot de overdracht en je verhuizing. Met al je vragen kun je bij ons terecht.
Libero Aankoop - Vanaf €465,-

Drie deskundigen in plaats van één aankoopmakelaar

Wij werken niet met één enkele aankoopmakelaar. Wij schakelen drie deskundigen voor jou in:
1. Eén van onze aankoopmakelaars, gespecialiseerd in onderhandelen.
2. Een lokale taxateur, deze voert een taxatie uit en je ontvangt hiervan een taxatierapport;
3. Een plaatselijke bouwkundige, deze zoekt naar verborgen gebreken middels een mondelinge meeloopkeuring;

Extra service

Naast deze stappen kun je altijd gebruik maken van onze service. Wij staan ook 's avonds en in het weekend voor je klaar. Je krijgt binnen enkele uren antwoord, meestal zelfs binnen enkele minuten. Het kan zijn dat er na de aankoop nog verborgen gebreken blijken te zijn. Ook dan staan wij nog graag voor je klaar. Onze werkwijze is conform de voorwaarden van Libero Aankoop.

Enkel aankoopmakelaar

Wij houden ons enkel bezig met het aankopen van woningen. Wij verkopen zelf dus geen huizen of hypotheken. Geen dubbele belangen. Zo blijven wij altijd zuiver, ook ten opzichte van de verkopende makelaars met wie wij onderhandelen over de prijs. En dat scheelt! Onze aankoopmakelaar hoeft in de toekomst geen woning te verkopen aan de makelaar met wie hij nu onderhandelt. Deze onafhankelijkheid maakt de weg vrij voor een professionele onderhandeling/biedingen, waarbij onze aankoopmakelaar tot het gaatje kan gaan wat betreft de prijsonderhandelingen.

No cure, no pay

Komen we niet tot een prijsakkoord tussen jou en de verkopende partij? Dan kun je kosteloos annuleren.

De kosten bij annulering ná akkoord over de aankoopprijs bedragen minimaal € 100 (als er nog geen bouwkundige en/of taxateur is ingeschakeld) en kunnen oplopen tot een maximum van € 665 excl. 21% btw. De kosten zijn afhankelijk van het moment waarop de koop wordt geannuleerd, maar in de meeste gevallen zullen de kosten slechts € 250 excl. 21% btw bedragen. Hiervan is sprake wanneer de koop wordt geannuleerd nadat de bouwkundig expert is ingeschakeld.

Wordt de koop in de laatste fase geannuleerd (na het inschakelen bouwkundige, taxateur en het opmaken van een taxatierapport)? Dan zullen de kosten maximaal € 665 excl. 21% btw bedragen. Dit komt echter vrijwel nooit voor. Zie ook onze pagina 'Wat zijn de kosten als de aankoop niet doorgaat?' via onze veelgestelde vragenpagina.

Snelheid en bereikbaarheid

  • Wij werken ook 's avonds en in het weekend, dus geen 9-tot-5-mentaliteit;
  • Wij kunnen dezelfde dag nog voor je starten met bieden of onderhandelingen, zo voorkomen we dat er iemand anders met je woning vandoor gaat;
  • Opname van een correct financieringsvoorbehoud, zodat je geen kosten of boete hebt als de hypotheek onverhoopt niet rond komt;
  • Iedere dag contact, ook als er een dag geen nieuws is, tot de prijs overeenstemming is bereikt;
  • Begeleiding tot en met de notaris.

Interesse in Libero Aankoop?

Aanmelden kan geheel vrijblijvend via het formulier voor contact met Libero Aankoop. Wij nemen dan zo snel mogelijk, ook 's avonds en in het weekend, contact met je op. Je kunt tevens bellen met ons informatienummer 088-4303022.


Wat zijn de kosten? Vrijblijvend contact opnemen

Live chat - Online