(Sluiten)
Bespaar op je woningaankoop
 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • De beste prijs voor jouw droomwoning
 • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Bespreek jouw situatie met één van onze experts.
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 458 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Gratis online uitzending volgen?

Dinsdag 5 juni om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning. Live, thuis vanaf je eigen bank te volgen!

Aanmelden gratis uitzending

De werkwijze van Libero Aankoop

Libero Aankoop werkt anders dan traditionele aankoopmakelaars. Wij vinden dat iedere woningkoop in Nederland een topaankoop moet zijn. Daarom brengen wij overal in Nederland een gratis bod uit of doen we ook de onderhandelingen gratis. In drie stappen leggen we je uit hoe je met Libero Aankoop makkelijk en snel een woning koopt.

Gratis Bod uitbrengenGeen onderhandeling mogelijk? Wij brengen gratis een bod voor je uit + de juiste ontbindende voorwaarden.
Gratis onderhandelen Wij onderhandelen met de verkopende partij en achterhalen de absolute bodemprijs.

Vrijblijvend
Controles Na een akkoord over de prijs volgen de controles. Wij zorgen voor een bouwkundige meeloopkeuring, een taxatierapport en de controle van het koopcontract. Zo kun jij met een gerust hart tekenen.
Afronding Na de controles helpen we een geschikte notaris te vinden. Daarnaast begeleiden we je tot de overdracht en je verhuizing. Met al je vragen kun je bij ons terecht.
Libero Aankoop - Vanaf €1248,-

Drie deskundigen in plaats van één aankoopmakelaar

Om jouw woningaankoop tot een succes te maken, schakelen wij drie deskundigen voor je in:

 1. Een van onze aankoopmakelaars;
 2. Een lokale taxateur, deze voert een taxatie uit en je ontvangt hiervan een taxatierapport;
 3. Een plaatselijke bouwkundige, deze zoekt naar verborgen gebreken middels een mondelinge
  meeloopkeuring.

Enkel aankoopmakelaar

Wij houden ons enkel bezig met het aankopen van woningen. Wij verkopen zelf dus geen huizen of hypotheken. Geen dubbele belangen. Zo blijven wij altijd zuiver, ook ten opzichte van de verkopende makelaars bij wie wij een bieding neerleggen of met wie wij onderhandelen over de prijs. En dat scheelt! Onze aankoopmakelaar hoeft in de toekomst geen woning te verkopen aan de makelaar met wie hij nu onderhandelt. Deze onafhankelijkheid maakt de weg vrij voor een professionele bieding en/of onderhandeling.

No cure, no pay

Komen we niet tot een prijsakkoord tussen jou en de verkopende partij? Dan kun je kosteloos annuleren. Wanneer je een andere woning hebt gevonden, dan brengen we graag opnieuw een bod voor je uit of starten we de onderhandelingen opnieuw. Mocht je ná het akkoord (om welke reden dan ook) willen annuleren dan zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen voor de annulering. Op onze pagina met de meest gestelde vragen vind je een uitleg van deze kosten. 

Extra service

Naast deze stappen kun je altijd gebruik maken van onze service. Wij staan ook 's avonds en in het weekend voor je klaar. Je krijgt binnen enkele uren antwoord, meestal zelfs binnen enkele minuten. Het kan zijn dat er na de aankoop nog verborgen gebreken blijken te zijn. Ook dan staan wij nog graag voor je klaar. Onze werkwijze is conform de voorwaarden van Libero Aankoop.

Snelheid en bereikbaarheid

 • Wij werken ook 's avonds en in het weekend, dus geen 9-tot-5-mentaliteit;
 • Wij kunnen dezelfde dag nog voor je starten met bieden of onderhandelingen, zo voorkomen we dat er iemand anders met je woning vandoor gaat;
 • Opname van een correct financieringsvoorbehoud, zodat je geen kosten of boete hebt als de hypotheek onverhoopt niet rond komt;
 • Iedere dag contact, ook als er een dag geen nieuws is, tot de prijs overeenstemming is bereikt;
 • Begeleiding tot en met de notaris.

Interesse in Libero Aankoop?

Aanmelden kan geheel vrijblijvend via het formulier voor contact met Libero Aankoop. Wij nemen dan zo snel mogelijk, ook 's avonds en in het weekend, contact met je op. Je kunt tevens bellen met ons informatienummer 088-4303022.


Wat zijn de kosten? Vrijblijvend contact opnemen

Live chat - Online