Succesvol een woning aankopen

Dat doe je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop

In 3 fases een huis

Start
Bezichtig zelf de woning
Aankoopscan
Aankoopscan samen met jou
Enthousiast?
Niet enthousiast?
Niet enthousiast?
Aankoopcheck
Juridische check koopakte
Overdracht bij notaris
Kosteloos annuleren
Kosteloos annuleren

Trotse woning bezitter

Start jouw aankoopproces

Fase 1

Gefeliciteerd, je gaat een woning kopen! Na een tijdje oriënteren, ben je nu dan begonnen aan het serieuze werk. Als je al een huis op het oog hebt, laten wij jou graag weten hoe wij voor jou te werk gaan in onze gratis aankoopscan. Heb je dé woning nog niet gevonden, dan denken wij uiteraard met je mee.

Aankoopscan

Fase 2

Tijdens een telefonisch gesprek met een van onze aankoopmakelaars nemen we samen jouw situatie door om een aankoopscan te maken. Na dit gesprek weten wij precies welke strategie we gaan hanteren en of we moeten bieden of onderhandelen. Daarnaast staan wij jou bij met advies en helpen we jou bij de keuze voor een hypotheekadviseur Hypotheekadvies nodig? Bij de aankoop van een woning komt op financieel gebied veel kijken. Wij helpen jou bij het vinden van een goede hypotheekadviseur. Bij Van Bruggen Adviesgroep kun je terecht met al jouw financiële vragen rondom de aankoop van jouw droomwoning. Zo bereid jij je nóg beter voor op de aankoop. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend..

Bieden

Als aankoopstrategie

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Onderhandelen

Als aankoopstrategie

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan (in 2018). Bekijk onze aangekochte woningen.

Aankoopcheck

Fase 3

De onderhandelingen zijn geslaagd en ons bod is geaccepteerd, dus het huis is bijna van jou! Op het moment dat er een overeenkomst over de aankoopprijs is, schakelen wij deskundigen in voor een bouwkundige meeloopkeuring en een gevalideerde taxatie. Dit hoef je dus niet zelf te doen, Libero Aankoop regelt het voor je. Ten slotte voeren wij een juridische check van de koopakte uit en helpen we jou bij het vinden van een goede notaris. Al deze service is bij de prijs inbegrepen.

Alles voor 1248,-Inclusief bouwkundige meeloopkeuring en taxatierapport

Trotse woning bezitter worden?

Start nu met jouw gratis aankoopscan

088 - 430 30 22 088 - 430 30 32
Sluiten
Live chat - Online