Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (27 maart) om 22:02 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Woning aanbod huis kopen

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Complete aankoopbegeleiding

Libero Aankoop neemt al je zorgen weg

Woningen die nog niet op Funda staan

Fase 1

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Libero Aankoop heeft toegang tot woningen die pas over 48 uur op Funda staan. Dat is pas voorsprong op de concurrentie! Schakel ons al tijdens je zoektocht in en krijg toegang tot deze woningen. Bij de aankoop van een woning komt op financieel gebied veel kijken. Wij helpen jou ook bij het vinden van een goede hypotheekadviseur.

Woning kopen

Fase 2

Tijdens een telefonisch gesprek met één van onze aankoopmakelaars nemen we samen jouw situatie door om een aankoopscan te maken.

Na dit gesprek weten wij precies welke strategie we gaan hanteren om voor jou de woning succesvol aan te kopen. Onze aankoopmakelaar is een kei in onderhandelen. Hij doet dit dagelijks en weet precies wanneer de absolute bodemprijs voor de woning is bereikt. We doen alles in overleg met jou, we zullen nooit iets doen zonder jouw goedkeuring. Libero Aankoop werkt onbeperkt voor jou, dus je hoeft niet bang te zijn dat we na een paar biedingen stoppen. We gaan door tot we een woning voor je gekocht hebben, zonder dat jij daar extra voor betaalt. 

Lukt het ons de woning aan te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons een prestatiebonus. Van het onderhandelingsresultaat betaal je ons 10% en  de overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om altijd de laagste prijs te bereiken. Dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral voor een prijsakkoord gaan. En jij weet zeker dat je niets teveel betaalt voor jouw droomwoning.

Bod geaccepteerd

Fase 3

Het bod is geaccepteerd, dus we gaan de koop afronden. Libero Aankoop begeleidt je tot aan de notaris. We controleren de koopakte, zodat je zeker weet dat er geen kleine lettertjes in staan. Bij onze service zit ook advies over een bouwkundige keuring en hulp bij het vinden van een taxateur en een notaris inbegrepen. Wil je complete aankoopbegeleiding inclusief financieel advies tot en met het afsluiten van de perfecte hypotheek? Dan is onze combi-deal interessant voor jou.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,4 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij zijn er onbeperkt voor je

Bij Libero Aankoop hoef je niet bang te zijn dat we na een paar keer bieden niet meer voor je aan de slag gaan. Zo werken wij niet. Libero Aankoop heeft aankoopgarantie: we gaan door tot we een woning voor je hebben gekocht. Bekijk onze aangekochte woningen.

Bespaar met onze combi-deal

Kies je voor de combi-deal? Dan kun je naast onze complete aankoopbegeleiding ook rekenen op persoonlijk hypotheekadvies inclusief afsluiten hypotheek. De adviseurs van Libero Financieel bekijken, samen met jou, jouw financiële situatie. Hierbij houden ze ook rekening met jouw wensen en plannen voor de toekomst. Jij weet dan precies wat je maximaal kunt lenen. Superhandig natuurlijk tijdens jouw zoektocht naar die ene droomwoning. Wij werken onder één dak met de financieel adviseurs van Libero Financieel, dat betekent dat we snel kunnen schakelen als jij een bod wilt uitbrengen op jouw droomwoning. Grote kans dat jij nu wél jouw droomwoning koopt! Bekijk de combi-deal!

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.430 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.431 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 772 beoordelingen