Complete aankoopbegeleiding

Libero Aankoop neemt al je zorgen weg

Start jouw aankoopproces

Fase 1

Na een tijdje oriënteren, ben je nu dan begonnen aan het serieuze werk. Maar bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Als je al een huis op het oog hebt, laten wij jou graag weten hoe wij voor jou te werk gaan in onze aankoopscan. Heb je dé woning nog niet gevonden, volg dan onze online training voor de gouden aankooptips.

Aankoopscan

Fase 2

Tijdens een telefonisch gesprek met een van onze aankoopmakelaars nemen we samen jouw situatie door om een aankoopscan te maken. Na dit gesprek weten wij precies welke strategie we gaan hanteren om voor jou de woning succesvol aan te kopen. Daarnaast staan wij jou bij met advies en helpen we jou bij de keuze voor een hypotheekadviseur Hypotheekadvies nodig? Bij de aankoop van een woning komt op financieel gebied veel kijken. Wij helpen jou bij het vinden van een goede hypotheekadviseur. Bij Van Bruggen Adviesgroep kun je terecht met al jouw financiële vragen rondom de aankoop van jouw droomwoning. Zo bereid jij je nóg beter voor op de aankoop. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend..

Aankoopcheck

Fase 3

De onderhandelingen zijn geslaagd en ons bod is geaccepteerd, dus het huis is bijna van jou! Op het moment dat er een overeenkomst over de aankoopprijs is, schakelen wij deskundigen in voor een bouwkundige meeloopkeuring en een gevalideerde taxatie. Dit hoef je dus niet zelf te doen, Libero Aankoop regelt het voor je. Ten slotte voeren wij een juridische check van de koopakte uit en helpen we jou bij het vinden van een goede notaris. Al deze service is bij de prijs inbegrepen.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,4 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan (in 2018). Bekijk onze aangekochte woningen.

Alles voor €1.995,-Inclusief bouwkundige meeloopkeuring en taxatierapport

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 623 beoordelingen