(Sluiten)
Bespaar op je woningaankoop
  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • De beste prijs voor jouw droomwoning
  • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Bespreek jouw situatie met één van onze experts.
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 458 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Gratis online uitzending volgen?

Dinsdag 5 juni om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning. Live, thuis vanaf je eigen bank te volgen!

Aanmelden gratis uitzending

Vrijblijvend informatie opvragen

Vul ons contactformulier in voor:

  • Gratis advies op maat
  • Het inschakelen van Libero Aankoop
  • Tips voor het bezichtigen van jouw droomwoning
  • Snelle en volledige informatie over (de werkwijze van) Libero Aankoop
  • Het inschakelen van Libero AankoopNo cure, no pay - Geen akkoord, geen kosten

Uiteraard helpen we je ook graag telefonisch verder. Wij zijn te bereiken op 088-4303022088-4303032

Als je onderstaand formulier invult, bellen wij je zo snel mogelijk terug. Omdat we ook 's avonds en in het weekend werken kunnen we je, indien van toepassing, nog dezelfde avond (of in hetzelfde weekend) terugbellen.

Als je bovenstaand formulier invult, bellen wij je zo snel mogelijk terug. Omdat we ook 's avonds en in het weekend werken kunnen we je, indien van toepassing, nog dezelfde avond (of in hetzelfde weekend) terugbellen.

Uiteraard helpen we je ook graag telefonisch verder. Wij zijn te bereiken op 088-4303022088-4303032

T: 088-4303022T: 088-4303032
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede

Deze tevreden klanten namen ook contact op

Ik heb erg goede ervaringen met Libero Aankoop. De makelaar is snel, efficiënt en heeft ons heel goed geholpen met vragen. Het was heel plezierig om met hem samen te werken. Ik had een heel mooi huis op het oog, alleen het was een paar duizend euro te duur. Bovendien stond precies hetzelfde huis ernaast te koop, misschien wat minder mooi ingericht, voor nog eens tienduizend euro meer. Daardoor was het moeilijk onderhandelen en heb ik Libero Aankoop ingeschakeld. Uiteindelijk hebben zij zevenduizend euro van de prijs af gekregen. Ik ben erg tevreden over wat wij allemaal hebben gekregen voor het bedrag dat we hebben betaald. Ik ben uitermate tevreden over de samenwerking met Libero Aankoop. Ze zijn altijd bereikbaar om al je vragen te beantwoorden en verrassen je elke keer weer met nieuwe informatie die je kan helpen in het aankoopproces. Ik heb Libero Aankoop direct aan een vriend aanbevolen en kan het ook zeker andere mensen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Libero Aankoop. Ik kan eigenlijk niet anders zeggen dan dat ik iedereen zou adviseren om Libero Aankoop in te schakelen. Ze werken heel prettig, spelen goed in op de markt en nemen zelfs op zondag contact met je op. Uitzonderlijk goed! Door de unieke formule van Libero Aankoop ben je uiteindelijk veel minder geld kwijt voor je huis én voor de makelaar zelf. Bij deze wil ik iedereen aanbevelen om eens een kijkje te nemen op hun site en ze in te schakelen voor de aankoop van een woning.
Karin S. Raoul Lemmen Roland de Rooij Jonathan Erbrink Remco de Waal
Live chat - Online