Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (27 maart) om 21:52 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Woning aanbod huis kopen

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Amsterdam

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 150 andere woningkopers voor afgelopen februari.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Razendsnel handelen
  • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar Amsterdam: Eerlijke tarieven voor complete begeleiding

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Een populaire woning aankopen kan een pittige klus zijn. In de overspannen markt van Amsterdam vergroot je de kans op een woning met ons. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Wij kennen de Amsterdamse huizenmarkt en hebben een groot netwerk waardoor we snel kunnen schakelen en in kunnen spelen op jouw wensen. We hebben inzicht in het actuele woningaanbod vaak voordat dit op Funda komt te staan. Indien we jouw woning gevonden hebben schakelen we snel, maar houden het hoofd koel. We kijken met een kritische blik naar de verkoopprijs van jouw nieuwe woning en zijn partij in de onderhandeling. Ook helpen we je met het vinden van een specialist voor de bouwkundige keuring. We verzorgen alles met persoonlijke aandacht van a tot z. Dit samen met onze jarenlange ervaring zorgt dat wij op welk moment weten wat te doen, zodat we het beste resultaat behalen.

Kosten aankoopmakelaar Amsterdam

Wat kost een aankoopmakelaar in Amsterdam? Libero Aankoop hanteert een vast laag tarief van € 2.000,-. Hiervoor brengen we onbeperkt biedingen voor je uit, zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen.

Vergroot je kans op een woning met ons als aankoopmakelaar Amsterdam

De afgelopen jaren is het steeds moeilijker geworden om een woning te kopen in Amsterdam. Een aankoopmakelaar inschakelen is daarom slim om jouw kansen te vergroten in deze overspannen markt. Vaak doet de verkopende partij geen zaken als de koper geen aankoopmakelaar heeft. Wij hebben ervaren aankoopmakelaars met korte lijnen, waardoor we veel sneller jouw ideale woning vinden. Wij begeleiden de aankoop van a tot z als jij een huis wilt kopen in deze culturele stad. Of dit nu in het centrum is of in Amsterdam-Zuidoost.

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Een droomhuis vinden in Amsterdam is één. Eigenaar worden van die woning is in veel gevallen een heel ander verhaal. Wil jij kans maken op jouw droomwoning en niets aan het lot overlaten? Schakel dan één van onze aankoopmakelaars in Amsterdam in.

Als je op zoek bent naar een woning in Amsterdam, is het belangrijk om een aankoopmakelaar te vinden die bij jou past. Wij werken landelijk en bieden persoonlijke aandacht tijdens het begeleiden van jouw zoektocht. We helpen je met het vinden van een woning die past bij jouw financiële mogelijkheden en die voldoet aan jouw wensen. We geven je tips voor de bezichtigingen, zodat je let op alle details. Ook geven we je advies over voorwaarden voor de aankoop.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.430 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.431 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 772 beoordelingen