Succesvol een huis kopen in Amsterdam?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • 24 uur per dag bereikbaar
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 483 beoordelingen

Snel een aankoopmakelaar in Amsterdam nodig?

Je hebt eindelijk een woning gevonden in Amsterdam, maar jij bent niet de enige. Tijdens de bezichtigingen bleek al dat er vele anderen zijn en de makelaar heeft je al aangegeven dat je samen met alle anderen een bod mag doen op het huis. Libero Aankoop, aankoopmakelaar in Amsterdam helpt je graag!

De Amsterdamse huizenmarkt

Overspannen of oververhit, zo wordt de Amsterdamse huizenmarkt ook wel genoemd. De vraag naar woningen is nog steeds groot maar het aanbod is flink gedaald: een overspannen huizenmarkt dus. Als woningkoper merk je dat maar al te goed. Woningen die al verkocht zijn voordat je uberhaupt bent wezen bezichtigen of er zijn zoveel geïnteresseerden dat je binnen een dag al een bod moet doen op het huis. Wij helpen je graag met het uitbrengen van het bod, zelfs als dat dezelfde dag nog gedaan moet worden!

Onze succesformule

 • No cure, no pay - Geen prijsakkoord, geen kosten
 • 24/7 bereikbaar - Direct hulp als jij het nodig hebt
 • Werkzaam in heel Nederland - Ook bij jou in de woonplaats
 • Al 8400 woningen aangekocht - Schakel een echte expert in

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

Overbieden Amsterdam

De kans dat je kunt onderhandelen over een vraagprijs is in Amsterdam klein. Wil je kans maken op een populaire woning dan moet je in Amsterdam vaak bieden boven de vraagprijs. Ook als je moet overbieden op een huis staat onze aankoopmakelaar in Amsterdam voor je klaar!

Gratis bod uitbrengen Geen onderhandeling mogelijk? Wij brengen gratis een bod voor je uit + de juiste ontbindende voorwaarden.
Vrijblijvend
Controles Na een akkoord over de prijs volgen de controles. Wij zorgen voor een bouwkundige meeloopkeuring, een taxatierapport en de controle van het koopcontract. Zo kun jij met een gerust hart tekenen.
Afronding Na de controles helpen we een geschikte notaris te vinden. Daarnaast begeleiden we je tot de overdracht en je verhuizing. Met al je vragen kun je bij ons terecht.
Libero Aankoop - Vanaf €1248.
Gratis Adviesgesprek

Hulp bij overbieden Amsterdam

De aankoopmakelaars van Libero Aankoop helpen je met het uitbrengen van een bod en het formuleren van de ontbindende voorwaarden. De voordelen voor jou?

 • De verkopende makelaar werkt graag samen met een aankopende makelaar, je bod wordt dus eerder geaccepteerd;
 • Bod niet geaccepteerd? Dan betaal je ons ook geen kosten;
 • Bod geaccepteerd? Dan bieden we je complete aankoopbegeleiding inclusief bouwkundige, taxatierapport en juridische controle van het koopcontract;
 • We snappen dat snelheid belangrijk is, dus we kunnen binnen een paar uur al een bod uitbrengen;
 • De kosten? Slechts € 1248 voor de complete aankoopbegeleiding.
  (€ 1248+ 10% bonus over het onderhandelingsresultaat)

Bod doen op een huis met een aankoopmakelaar in Amsterdam?
Wij staan voor je klaar!

Schakel Libero Aankoop in

Sluiten
Live chat - Online