Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 24 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Rotterdam

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 310 andere woningkopers voor afgelopen mei.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Razendsnel handelen
  • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar Rotterdam: complete aankoopbegeleiding met Libero

Aankoopmakelaar gezocht in Rotterdam?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Libero Aankoop is de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Onze aankoopmakelaars hebben veel ervaring met het aankopen van populaire woningen en dat komt uiteraard goed van pas voor de aankoop van jouw woning in Rotterdam.

Een aankoopmakelaar inschakelen van Libero aankoop vergroot je kans op een woning met maar liefst 3,4x. Door ons grote netwerk in combinatie met ervaring bij het aankopen van een woning in Rotterdam zorg je dus dat je veel sneller over jouw droomwoning beschikt!

Kosten aankoopmakelaar Rotterdam

Libero Aankoop hanteert vaste lage kosten. Ons tarief is € 1.695,-. Hiervoor krijg je onbeperkte aankoopbegeleiding op basis van no cure no pay. Dit houdt in dat we net zolang doorgaan met zoeken totdat we jouw droomhuis hebben gevonden. hulp bij het vinden van een taxateur en notaris, advies over een bouwkundige keuring en juridische controle van de koopakte. Zo helpen de makelaars van Libero Aankoop jou tot aan de notaris. De kosten voor een aankoopmakelaar bij Libero komen dus nooit als een verrassing.

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoopmakelaar Rotterdam

Wij staan voor je klaar om een bod uit te brengen met de daarbij behorende voorwaarden. Daarnaast helpen wij jou met de taxatie, bouwkundige meeloopkeuring en de juridische controle van het koopcontract. We weten dat snel handelen van groot belang is. Dit is voor onze aankoopmakelaars geen enkel probleem. Als het nodig is, brengen wij al binnen een paar uur een bod voor je uit. We doen nooit een bod zonder jouw goedkeuring. Ook kunnen we ondersteunen bij een keuring op de bouwkundige staat zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Onroerend goed aankopen kan een hele uitdaging zijn.

Aankoopmakelaar inschakelen in Rotterdam

Om een geschikte woning te vinden in Rotterdam en omstreken is het slim om een goede makelaar in te schakelen. Gezien de huizenmarkt erg onder druk staat en zeker in een stad als Rotterdam is het bijna noodzakelijk dat je adviseurs inschakelt die je kunnen helpen met deskundig advies. Maak kennis met onze aankoopmakelaars en deel je wensen zodat we je volledig kunnen ontzorgen voor het aankopen van jouw eerste huis!

Hoe onze aankoopmakelaar Rotterdam u kan helpen:

Op zoek naar een betrouwbare aankoopmakelaar die u helpt bij het vinden van uw droomhuis? Zoek niet verder en schakel onze professionele aankoopmakelaar in! Wij bieden complete aankoopbegeleiding tegen eerlijke tarieven, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: het vinden van uw nieuwe woning. Met onze expertise en jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt in Rotterdam, zorgen wij ervoor dat u niet te veel betaalt voor uw woning en alle valkuilen vermijdt. Neem vandaag nog contact op met de beste makelaar en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van uw nieuwe thuis!

Geen aankoopmakelaar nodig in Rotterdam maar in andere plaatsen zoals:

Klik hier voor onze aankoopmakelaars in alle plaatsen. Libero Aankoop is werkzaam in heel Nederland. 

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 804 beoordelingen