Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Rotterdam

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Snel een aankoopmakelaar in Rotterdam nodig?

Heb jij een woning gevonden in Rotterdam? Dan is de kans groot dat je niet de enige geïnteresseerde bent. Steeds vaker krijg je in Rotterdam te maken met een open huis en de kans om slechts eenmalig een bod te doen op een huis. Libero Aankoop helpt jou om een bod te doen op een huis in Rotterdam.

Onze succesformule

  • No cure, no pay - Geen prijsakkoord, geen kosten
  • Supersnel handelen - Razendsnel een bod uitgebracht
  • Werkzaam in heel Nederland - Ook bij jou in de woonplaats
  • Al 13090 woningen aangekocht - Schakel een echte expert in

Bieden boven vraagprijs

Je wilt nu eindelijk een keer het winnende bod doen op het huis in Rotterdam. Maar hoe pak je dat aan? Als er veel andere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat de verkopende makelaar aangeeft dat je een eenmalig eindbod mag doen. Vaak betekent dat, dat je moet overbieden op een huis. Met een aankoopmakelaar in Rotterdam maak je meer kans op acceptatie van jouw bod. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop helpen jou graag!

Overbieden Rotterdam

Wij helpen jou met het uitbrengen van je bod. Naast het formuleren van het bod, helpen we jou met de ontbindende voorwaarden, de taxatie, bouwkundige keuring en controle van het koopcontract. Als we voor jouw droomwoning in Rotterdam moeten bieden boven de vraagprijs dan kunnen we zelfs al binnen een paar uur een bod voor je uitbrengen. Je weet dan zeker dat je niet te laat bent!

Gratis bod uitbrengen Geen onderhandeling mogelijk? Wij brengen gratis een bod voor je uit + de juiste ontbindende voorwaarden.
Vrijblijvend
Controles Na een akkoord over de prijs volgen de controles. Wij zorgen voor een bouwkundige meeloopkeuring, een taxatierapport en de controle van het koopcontract. Zo kun jij met een gerust hart tekenen.
Afronding Na de controles helpen we een geschikte notaris te vinden. Daarnaast begeleiden we je tot de overdracht en je verhuizing. Met al je vragen kun je bij ons terecht.
Libero Aankoop - All-in tarief van € 1.995,-

Aankoopmakelaar in Rotterdam

Om je kans op een woning in Rotterdam te vergroten is het verstandig om een aankoopmakelaar in Rotterdam in te schakelen. Het kopen van een woning is immers niet iets wat jij iedere dag doet, wij wel! We weten dus precies welke stappen je moet nemen én hoe we ervoor kunnen zorgen dat de gunfactor bij de verkopende partij wordt verhoogd.

Moet jij dus een bod doen op een huis of zelfs overbieden in Rotterdam? Libero Aankoop staat voor je klaar. De voordelen voor jou?

Bod doen op een huis met een aankoopmakelaar in Rotterdam? Wij staan voor je klaar!

Schakel Libero Aankoop in

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 624 beoordelingen