Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 24 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Over Libero Aankoop

Oprichter

Korné Pot (1982) studeerde Bedrijfskundige Informatica. Hij besefte al vroeg dat ICT steeds meer ingezet zou worden om mensen het leven makkelijker te maken. Tijdens zijn studie ging hij aan de slag als projectmedewerker bij onderzoek en adviesbureau HHM. Daar hielp hij met verschillende onderzoeken.

Korné heeft inmiddels de nodige kennis wat betreft het kopen van woningen. Deze kennis deelt hij graag in o.a. zijn online trainingen, in de media en in zijn boek. Libero Aankoop won o.a. de 'Aankoopmakelaar van het jaar verkiezing van VastgoedActueel' en was Sprout Challenger. 

Visie en missie

Korne Pot helpt op drie manieren mensen op de woningmarkt: als schrijver, als trainer en als aankoopmakelaar. Als schrijver schreef hij de bestseller ‘Woning kopen? De gouden tips’. Als trainer geeft hij online trainingen over het kopen van een huis. Als online aankoopmakelaar wil hij iedereen in Nederland bijstaan die het aankoopproces niet zelf wil of kan doen. Zijn missie is: elke woningaankoop een topaankoop.

Libero Aankoop is de grootste aankoopmakelaar van Nederland. We zijn gespecialiseerd in woningaankoop. We doen niet aan woningverkoop, omdat we vinden dat je tegenstrijdige belangen krijgt als je zowel aan- als verkoop doet.

Je wordt pas ergens heel goed in als je er minimaal 10.000 uur in steekt. Libero Aankoop heeft heel veel tijd gestoken in de techniek en tactiek achter het kopen van huizen. We zijn een expert in het kopen van huizen.

Libero Aankoop is om verschillende redenen een online makelaar. Door online te werken, kunnen wij heel Nederland helpen. Online communicatie is de snelste manier van communiceren en dat is onmisbaar op de huidige woningmarkt.

De bezichtiging van een woning doet de klant zelf, omdat wij vinden dat alleen degene die er gaat wonen een goede mening kan vormen. Wij hebben daar als aankoopmakelaar niets aan toe te voegen, maar we staan altijd klaar voor vragen en advies. Libero Aankoop biedt complete aankoopbegeleiding met een eerlijk tarief.

Persberichten

Libero Aankoop is in de pers de meest gevraagde aankoopmakelaar van Nederland. Onder andere NRC, De Telegraaf, RTL4, EditieNL, Q-Music, Financieel Dagblad en Metro weten ons te vinden.

Libero Aankoop in de pers

Reviews van klanten

‘Wij hebben Libero Aankoop gevonden via Facebook. Daar was een advertentie voor een gratis webinar van Korné. Die zijn we gaan volgen en sindsdien zijn we op zoek gegaan naar onze ideale woning. Je merkt gewoon dat je echt te maken hebt met professionals. Ze weten alles over het aankopen van een huis.’

‘Heel erg fijn. Libero was heel snel dus als ik een mailtje stuurde dan kreeg ik ook heel snel een reactie terug. Alles werd ook eenvoudig uitgelegd. Wij hadden nog nooit eerder een huis gekocht, dus voor ons was het allemaal onbekend. Ik vond het erg fijn dat er stap voor stap werd uitgelegd wat je moest doen.’

‘Ik werd gekoppeld aan aankoopmakelaar Denise. Zij heeft mij heel fijn door dat traject heen gestuurd. Dat is ook wat ik zo fijn vind aan Libero en waarom ik het anderen zou aanraden. Ze maken een lastige opgave als een huis kopen heel eenvoudig voor je. Ze bieden alles in kant en klare stukken bij je aan zodat het een stuk overzichtelijker wordt.’

Meer reviews en ervaringen

Ontvangen prijzen

  • Winnaar verkiezing ‘aankoopmakelaar van het jaar’ van VastgoedActueel
  • Sprout Challenger 25

Detailinformatie over de dienst

Libero Aankoop is een online aankoopmakelaar die actief is in heel Nederland. We zijn onderscheidend op meerdere vlakken: we zijn enkel aankoopmakelaar, we werken online en we zijn landelijk actief. Door enkel aankoopmakelaar te zijn, hebben we nooit dubbele belangen bij een deal. We zijn immers nooit als verkoopmakelaar in contact met dezelfde partij, dus hoeven daar nooit rekening mee te houden. Door online en telefonisch te werken, kunnen we sneller handelen dan iedere andere makelaar. Door landelijk actief te zijn, kunnen we iedereen in Nederland voorzien van gespecialiseerde aankoopbegeleiding.

Statistieken

  • 35.660 mensen geholpen bij hun woningaankoop
  • 21.000 boeken verkocht
  • 98.500 deelnemers bij de online aankooptraining

Libero Aankoop Logo

Download
Download

Contactinformatie

Libero Aankoop
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 804 beoordelingen