Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 3 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Utrecht

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 400 andere woningkopers voor afgelopen april.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Razendsnel handelen
  • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar Utrecht: succesvol aankopen met Libero

Een aankoopmakelaar in Utrecht speelt een grote en belangrijke rol bij het aankopen van een huis of. Wil je jouw kans op een succesvolle aankoop in de stad of provincie Utrecht vergroten, wacht dan niet langer en neem contact op met ons. Wij hebben woningaanbod in ons netwerk dat nog niet online staat op Funda en een groot netwerk van makelaars waardoor we sneller kunnen handelen. In de Utrechtse huizenmarkt werd er in het eerste kwartaal van 2023 bij de aankopen van maar liefst 14,90% van de aankopen overboden. Door een aankoopmakelaar in Utrecht te laten helpen bij de aankoop zorg je dat je niet te veel betaalt en toch die woning weet te bemachtigen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarom schakel je een aankoopmakelaar Utrecht in?

Het is een mogelijk om zelf op zoek te gaan naar een woning die helemaal aan jouw of jullie wensen aansluit. Er zijn namelijk een tal van woningen en appartementen die in de openbare aankopen worden aangeboden. Aan de hand van verschillende specificaties zoals bijvoorbeeld de ligging van de woning én het energielabel kun je het aanbod vergelijken. Ook de prijs van de woning speelt hierin een grote rol. Mocht je zelf op zoek gaan naar de perfecte woning, is de kans groot dat dit een ontzettend lange zoektocht wordt. Daarbij kost het erg veel tijd. Het zoeken naar een geschikte woning en het contact opnemen met de contactpersoon. Verder is het als particulier lastig om te weten waar je precies op moet letten en nemen de emoties het vaak over, waardoor je minder goed in staat bent om bijvoorbeeld naar de gebreken te kijken van een woning. Libero als aankoopmakelaar in Utrecht neemt al deze zorgen voor je uit handen. Aan de hand van jouw beschikbare budget en wensen kunnen wij uit die enorme markt dé woning van jouw dromen vinden.

Een woning kopen in de Regio Utrecht

Door ons grote netwerk in Utrecht hebben we inzicht in woningen die nog niet in de openbare verkoop zijn geregistreerd. Voordat de woning op Funda verschijnt, kunnen wij jou al helpen met het plannen van een bezichtiging. Hierdoor vergroot je jouw kans bij de aankoop met maar liefst 3,4%! Waar wacht je nog op? Neem snel vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we jou kunnen helpen bij de aankoop van jouw droomhuis in Utrecht.

Aankoopmakelaar Utrecht kosten

De kosten van een aankoopmakelaar in Utrecht? Wij voorkomen onaangename verrassingen en werken net zo lang door tot we een woning hebben gevonden voor jou. Dit doen we voor het scherpe tarief van €1.695,-. Voor dit tarief adviseren we jou als koper op zoek naar de perfecte woning en onderhandelen we met de verkopende partij.

Zoekopdracht aankoopmakelaar Utrecht

Interessante woningen gezien in Utrecht maar geen idee hoe je deze kan aankopen? Maak kennis met Libero aankoop en koop jouw (eerste) woning aan op No Cure No Pay basis. Bij ons kun je vrijblijvend kennismaken zodat we samen op zoek gaan naar dat ene leuke huis. Wij kennen de huizenmarkt en weten maar al te goed welk nieuw aanbod er aankomt als aankoopmakelaar Utrecht. Wij zorgen voor begeleiding bij de aankoop en onderhandeling en helpen bij het bezichtigingen.

Toch een woning aankopen in een andere stad? Geen probleem! Libero Aankoop is werkzaam is vrijwel alle delen van Nederland. Denk dan bijvoorbeeld aan: 

Klik hier voor alle plaatsen waar wij werkzaam zijn.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 801 beoordelingen