Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (1 oktober) om 16:59 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Kosten aankoopmakelaar van Libero Aankoop

Aankoopmakelaar met eerlijk tarief

Wat betaal ik als de koop niet doorgaat?

Als je besluit te annuleren en niet meer met ons op zoek gaat naar een volgende woning, dan brengen wij annuleringskosten in rekening die kunnen oplopen tot het volledige bedrag van onze complete aankoopbegeleiding.

Wanneer aankoopmakelaar betalen?

Je betaalt de aankoopmakelaar van Libero Aankoop van tevoren € 349,- eenmalige dossierkosten. Zodra je een huis hebt gekocht met Libero Aankoop, betaal je de overige € 1.499,-. Je betaalt dit pas op het moment dat we daadwerkelijk een woning voor je hebben aangekocht.

Onder de vraagprijs aangekocht?

Ook op de huidige woningmarkt worden woningen soms onder de vraagprijs aangekocht. Als het ons lukt om jouw woning onder de vraagprijs aan te kopen, betaal je ons 10% van het verschil tussen de vraagprijs en de verkoopprijs. Voorbeeld: als wij € 1.000,- onder de vraagprijs aankopen, betaal je ons € 100,- bonus. Zo dagen we onszelf uit om tot het uiterste te gaan. En jij? Jij betaalt slechts € 100,- extra voor € 1.000,- voordeel. Je betaalt deze bonus na aankoop van je woning en alleen als we onder de vraagprijs hebben aangekocht.

Wij hebben geen dubbele belangen

Libero Aankoop is enkel aankoopmakelaar en heeft daardoor geen dubbele belangen. Wij hoeven geen rekening te houden met de verkoop van woningen.

Helemaal van deze tijd: de online aankoopmakelaar

Wij zijn een online aankoopmakelaar. Het grote voordeel hiervan is dat we supersnel kunnen handelen. Bovendien hoef je nooit lang op antwoord van een van onze aankoopmakelaars te wachten.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 31.540 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 31.541 wordt.

Supersnelle service

Als je tegenwoordig een huis wilt kopen, dan moet je supersnel reageren. De huizen zijn binnen no-time verkocht. Libero Aankoop is een online makelaar en wij zijn het snelst van allemaal. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en binnen een dag kunnen we starten met het aankoopproces. Geef ons een seintje en wij gaan voor jou aan het werk. Wij zijn altijd bereikbaar en je kunt vertrouwen op onze supersnelle service.

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 765 beoordelingen