Een scherp tarief voor veel service!

Onze service stopt niet na de woningaankoop

Bespaar tot 40%

Bieden op een populaire woning?

Wees gerust! Door het inschakelen van Libero Aankoop ben je verzekerd van de beste aankoopmakelaar voor de aankoop van jouw woning. Als grootste aankoopmakelaar van Nederland hebben wij veel kennis en ervaring in huis die jou helpen bij een topaankoop. Wij bieden onze service aan voor een voordelig vast tarief van €1248.

Is er onderhandelingsruimte?

Jij kan flink wat geld besparen wanneer je Libero Aankoop inschakelt voor de onderhandelingen van jouw droomhuis. Wij onderhandelen totdat we de absolute bodemprijs hebben bereikt. Voor €1248 + 10% onderhandelingsresultaat, weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor jouw nieuwe woning. Meer weten over het onderhandelingsresultaat?

  • Geen verrassingen achteraf
  • Direct weten waar je aan toe bent
  • Geen prijsakkoord, geen kosten
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 480 beoordelingen

Zoveel service voor een vast tarief van €1248

Dit is waarom wij zo voordelig zijn

De makelaars van Libero Aankoop willen een eerlijke en betrouwbare dienst leveren. Daarbij hoort uiteraard ook een eerlijk tarief. De redenen waarom ons tarief slechts €1248 is, komt door het volgende:

  • Als koper neem jij een deel van ons werk uit handen, door zelf een woning te zoeken en te bezichtigen;
  • We zijn ook in de avonduren en weekenden te bereiken, zonder daar torenhoge kosten aan te verbinden. Jouw belang is namelijk ook ons belang en daarvoor kan het heel belangrijk zijn dat wij ook in de avonden en weekenden bereikbaar zijn om snel te kunnen handelen;
  • We zijn enkel aankoopmakelaar en hebben daardoor geen verstrengelde belangen. Hierdoor staat niets ons in de weg wanneer we een bod uitbrengen of onderhandelen tot de absolute bodemprijs. We hoeven de prijzen namelijk niet kunstmatig hoog te houden;
  • We mogen ons de grootste aankoopmakelaar van Nederland noemen en kunnen dit met een tarief van €1248. Torenhoge beloningen hoeven we niet, tevreden klanten daarentegen wél.

En daarbij opgeteld... De kans op het bemachtigen van jouw nieuwe woning is groter, wanneer je een aankoopmakelaar inschakelt. Verkopend makelaars werken het liefst samen met een aankoopmakelaar, omdat ze dan weten dat het om een serieuze partij gaat, de afwikkeling soepel verloopt en ze in hun eigen jargon kunnen communiceren. Jij maakt dus beslist meer kans op een woning mét aankoopmakelaar.

Nog meer voordelen van onze dienst

Onze service houdt niet op bij alleen het leveren van de dienst

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem gratis contact met ons op

Of bel gratis naar

088 - 430 30 22 088 - 430 30 32
Sluiten
Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Ons gemiddelde resultaat
Resultaat
Basistarief: € 1.248,-
Totaal: (..)
Sluiten
Live chat - Online