Aankoopmakelaar no cure, no pay

Geen akkoord, geen kosten!

Complete aankoopmakelaar service

Gratis

  • Aankoopscan

1248,- incl. btw

3375,- Gemiddelde makelaar Een traditionele makelaar maakt gebruik van een courtage over de vraagprijs. Gemiddeld is dit 1,5% van de vraagprijs. In onze berekening gebruiken we de gemiddelde woningprijs van 225000,- (in 2017).
1248,- Libero Aankoop

+ onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan (in 2018).

Voor het onderhandelen vragen wij 10% over het behaalde onderhandelingsresultaat. Dit is gunstig voor ons maar ook voor jou. Hoe meer onze aankoopmakelaar van de prijs af krijgt, hoe hoger zijn beloning en goedkoper jouw uiteindelijke woningaankoop wordt.

Bereken onderhandelingsresultaat

Zoveel service voor een vast tarief aankoopmakelaar van 1248,-

Dit is waarom wij zo voordelig zijn

Libero Aankoop wil jou op een eerlijke, betrouwbare manier helpen bij jouw topaankoop. Daar horen natuurlijk eerlijke aankoopmakelaar tarieven bij. Wij kunnen de prijs van een aankoopmakelaar laag houden door op de volgende manier te handelen:

  • Libero Aankoop heeft geen dubbele belangen en hoeft de prijs niet onnodig hoog te houden, want wij zijn enkel aankoopmakelaar;
  • Jij zoekt zelf jouw droomwoning, jij weet immers het beste wat je wil;
  • Libero Aankoop werkt niet met een makelaarscourtage, maar met een beloning voor de aankoopmakelaar voor het onderhandelingsresultaat;
  • Wij zijn een online aankoopmakelaar die het erg belangrijk vindt om altijd bereikbaar te zijn;
  • No cure, no pay aankoopmakelaar!

Met Libero Aankoop is de kans op het bemachtigen van jouw droomwoning 3,3 keer groter. De verkopende partij werkt het liefst met een aankoopmakelaar samen, zodat ze de zekerheid hebben dat de onderhandelingen soepel verlopen en jij een serieuze partij bent.

Nieuwsgierig geworden naar de successen van Libero Aankoop? Neem dan snel een kijkje bij onze aangekochte woningen en zie zelf wat een aankoopmakelaar kan bereiken!

Zo pakken wij dat voor jou aan!

Trotse woning bezitter worden?

Start nu met jouw gratis aankoopscan

088 - 430 30 22 088 - 430 30 32
Sluiten
Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Ons gemiddelde resultaat
Resultaat
Basistarief: € 1248,-
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)
Sluiten
Live chat - Online