Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 28 september om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Kosten aankoopmakelaar van Libero Aankoop

Aankoopmakelaar met eerlijk tarief

Dit doen wij voor jou

Aankoopscan

Je bespreekt jouw situatie met een van onze aankoopmakelaars. Als wij voor je aan de slag mogen, investeer je vooraf € 350,- eenmalige dossierkosten. Je betaalt dit één keer, ook als we op meerdere woningen bieden voor je. Zodra wij een woning voor jou hebben aangekocht, betaal je ons de rest van het tarief. Dat is dan nog € 1.995,-. Spreek jouw aankoopmakelaar.

Bod bepalen en uitbrengen

Libero Aankoop begint direct met het aankopen van de woning voor de beste prijs. We doen nooit een bod zonder dat jij het er mee eens bent.

Bouwkundige meeloopkeuring

Met een bouwkundige meeloopkeuring voldoe je aan de onderzoeksplicht en kom je te weten hoe de bouwkundige staat van de woning is.

Gevalideerd taxatierapport

Voor de aanvraag van een hypotheek heb je een gevalideerd taxatierapport nodig.

Afronden van de koop

De koopakte is soms lastig te begrijpen. Daarom controleren wij de koopakte en vertellen we je wat er in staat. Bovendien helpen wij je bij het vinden van een notaris. Dat scheelt weer!

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Dossierkosten: (..)
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)
210 woningkopers geholpen in augustus
  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben
  • Een landelijke makelaar met lokale kennis
Het onderhandelingsresultaat

Soms is er onderhandelingsruimte. Dan gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan.

Voor het onderhandelen vragen wij 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. Dit is gunstig voor ons maar ook voor jou. Hoe meer onze aankoopmakelaar van de prijs af krijgt, hoe hoger zijn beloning en goedkoper jouw uiteindelijke woningaankoop wordt. Bij woningen met een vraagprijs hoger dan € 600.000,- geven wij korting op onze courtage. Je betaalt dan geen 10% over het onderhandelingsresultaat, maar een lager percentage dat op aanvraag overlegd wordt. Bespreek dit vooraf met de aankoopexpert als je hier gebruik van wilt maken.

Voorbeeldberekening

Geen courtage maar een beloning voor het resultaat

Libero Aankoop werkt niet met een klassiek makelaarscourtage, maar met een prestatiebonus gebaseerd op het onderhandelingsresultaat. Lukt het ons niet om een lagere prijs te onderhandelen? Dan betaal je ons alleen het normale tarief.

Wat betaal ik als de koop niet doorgaat?

Als je besluit te annuleren voordat er een prijsakkoord is en niet meer met ons op zoek gaat naar een volgende woning, brengen wij € 350,- eenmalige dossierkosten in rekening. Wij blijven voor je onderhandelen als je een andere woning ziet. Indien je besluit te annuleren als er al een prijsakkoord is, brengen wij annuleringskosten in rekening. Deze kosten liggen tussen € 695,- en € 2.345,- en zijn gebaseerd op jouw specifieke situatie. 

Wanneer aankoopmakelaar betalen?

Je betaalt de aankoopmakelaar van Libero Aankoop van tevoren € 350,- eenmalige dossierkosten. Zodra je een huis hebt gekocht met Libero Aankoop, betaal je de overige € 1.995,-. Je betaalt de aankoopmakelaar pas op het moment dat we daadwerkelijk een woningaankoop voor je gedaan hebben.

Wij hebben geen dubbele belangen

Libero Aankoop is enkel aankoopmakelaar en heeft daardoor geen dubbele belangen. Wij hoeven geen rekening te houden met de verkoop van woningen.

Helemaal van deze tijd: de online aankoopmakelaar

Wij zijn een online aankoopmakelaar. Het grote voordeel hiervan is dat we supersnel kunnen handelen. Bovendien hoef je nooit lang op antwoord van een van onze aankoopmakelaars te wachten.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 698 beoordelingen