Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 3 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training
Wat betaal ik als de koop niet doorgaat?

Als je besluit te annuleren vóórdat er een prijsakkoord is bereikt en ook niet meer met ons op zoek gaat naar een volgende woning, dan heb je geen recht op teruggave van de betaalde dossierkosten. Annuleer je nadat de koopprijs tot stand is gekomen, dan betaal je ons ook het resterende bedrag van onze aankoopbegeleiding inclusief 10% van het onderhandelingsresultaat (indien van toepassing). 

Wanneer moet ik betalen?

Je betaalt € 350,- vooraf en de rest achteraf. Dus op het moment dat er een prijsakkoord is en we écht een woning voor je hebben aangekocht.

Prestatiebonus als wij onder de vraagprijs aankopen?

Als er onderhandelingsruimte is, onderhandelen wij altijd tot de absolute bodemprijs. Jij betaalt dus nooit teveel voor jouw droomwoning. Lukt het ons de woning aan te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons een prestatiebonus van 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen. In tegenstelling tot andere makelaars die vooral voor een prijsakkoord gaan. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning.

Wij hebben geen dubbele belangen

Libero Aankoop is enkel aankoopmakelaar en heeft daardoor geen dubbele belangen. Wij hoeven geen rekening te houden met de verkoop van woningen.

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 801 beoordelingen