(Sluiten)
Bespaar op je woningaankoop
 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • De beste prijs voor jouw droomwoning
 • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Bespreek jouw situatie met één van onze experts.
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 445 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Gratis online uitzending volgen?

Maandag 26 maart om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning. Live, thuis vanaf je eigen bank te volgen!

Aanmelden gratis uitzending

Bereken je voordeel

Tarief van Libero Aankoop

Een woning kopen kost al genoeg en dat weten wij bij Libero Aankoop. Wij willen dat onze dienst voor iedereen toegangkelijk is en hanteren daarom een zeer voordelig tarief.

Ons tarief van €465

Libero Aankoop heeft als motto "iedereen een topaankoop" en hanteert een basistarief van €465 voor de aankoopbegeleiding. Hiervoor regelen wij de aankoopscan, doen we de onderhandelingen, controleren we de koopakte en helpen we jou bij het vinden van een voordelige notaris.

Waarom Libero Aankoop?

Populaire woning
Het is niet ongewoon dat er in tijden van krapte op de woningmarkt acht tot negen biedingen worden gedaan op één woning. Onze makelaars weten in deze tijden als deze maar liefst 1 op de 3 woningen aan te kopen.

Woning met onderhandelingsruimte
Daar waar nog onderhandelingen mogelijk zijn halen we het onderste uit de kan. Dit is duidelijk terug te zien in vergelijking met het landelijke gemiddelde. Waar andere makelaars een gemiddeld onderhandelresultaat van 2,7% behalen, behaalt Libero Aankoop gemiddeld 5,4%. Een snelle rekensom vertelt je dat wij een 2 keer zo hoog onderhandelingsresultaat behalen, wat jou al snel duizenden euro’s voordeel oplevert!

Ons tarief van €465

Schakel je ons in, dan betaal je ons een basistarief van basistarief van € 465. Hiervoor regelen wij het vooronderzoek, voeren we de onderhandelingen, controleren we de koopakte en helpen we je bij het zoeken van een geschikte notaris.

+ 10% prestatiebonus

Wij motiveren onze makelaar het onderste uit de kan te halen door onze prestatiebonus. Hoe meer er van de prijs af gaat, hoe hoger de bonus. Jouw belang is dus ons belang. Meer weten over de prestatiebonus? Lees dan snel verder.

Onze aankoopbegeleiding bestaat uit:

 • Adviesgesprek
 • Vooronderzoek
 • Messcherpe onderhandelingen
 • Contact met de verkopende partij
 • Juridische controle van het koopcontract
 • Hulp bij het zoeken van een notaris
 • Taxatierapport & Bouwkundige meeloopkeuring (optioneel voor maar €100) Lees meer

Wat krijg je hiervoor?

 • Adviesgesprek
 • Vooronderzoek
 • Messcherpe onderhandelingen of het neerleggen van een bod
 • Contact met de verkopende partij
 • Taxatierapport & Bouwkundige keuring optioneel voor slecths €100 (Lees meer)
 • Juridische controle van het koopcontract
 • Hulp bij het zoeken van een notaris

Taxateur & bouwkundige

Het inschakelen van een taxateur en bouwkundige, via Libero Aankoop, kan jou een voordeel tot maar liefst €250 opleveren. Daarbij opgeteld nemen wij jou alle regelwerk uit handen, wat jou veel tijd kan besparen.

Taxateur
Bij ons betaal je slechts €100 voor een erkende taxateur inclusief taxatierapport. Voor een gemiddelde taxateur betaal je al snel € 350. Jouw besparing loopt op tot € 250

Bouwkundige
Wij regelen een bouwkundige meeloopkeuring voor jou voor slechts € 100,-. Dit houdt in dat jij met de bouwkundige door de woning gaat. Je noteert zelf wat de gebreken zijn en ontvangt dus geen rapport. Met deze keuring voldoe je aan je onderzoeksplicht.

X

Bespaar op je woningaankoop

*Gebaseerd op het gemiddelde onderhandelingsresultaat van 2017

 
Makelaar X
Libero Aankoop
Vraagprijs
€ 250.000
€ 250.000
Resultaat
€ 6.750 (2,7%)*
€ 13.500 (5,4%)*
Aankoopprijs
€ 243.250
€ 236.500
Tarief
€ 3.648,75(1,5% van de aankoopprijs)
€ 1.815(€ 465 + 10% bonus)
Je bespaart
€ 3.101
€ 11.685

excl. btwincl. btw

Tarief populaire woning of prestatiebonus

Prestatiebonus

Libero Aankoop weet als geen ander dat een woning kopen al genoeg kost. Daarom hanteren wij passende en zeer voordelige tarieven voor onze diensten. Zo hanteren wij een bedrag van € 995,- (inclusief een bouwkundige meeloopkeuring en een taxateur) voor de aankoop van een populaire woning.

Is er nog onderhandelingsruimte mogelijk dan hanteren wij een basisbedrag van € 465,- en heb je de mogelijkheid om een bouwkundige en taxateur in te schakelen voor slechts € 100,- per expert. Daarnaast rekenen wij 10% van het onderhandelingsresultaat. Je zult begrijpen dat onze aankoopmakelaars extra gemotiveerd zijn om voor jou de laagste prijs te achterhalen. Wij bouwen de bonus van 10% geleidelijk af naar 3%. Je betaalt 3% over alles wat daar nog boven komt.

Onze aankoopmakelaars zijn extra gemotiveerd om te onderhandelen tot de absolute bodemprijs. Niet alleen jij hebt baat bij een hoog onderhandelingsresultaat, ook onze aankoopmakelaar heeft hier baat bij. Zijn beloning wordt namelijk hoger naarmate hij meer van de vraagprijs af krijgt. Jij betaalt namelijk 10% over het onderhandelingsresultaat.

De bonus van 10% wordt geleidelijk afgebouwd naar 3%.

Voorbeeld:
We krijgen €65.000 van de vraagprijs af, dan betekend dit:
10% van de eerste €25.000 = 2500
6% van de tweede €25.000 = € 1500
3 % over het restdeel €15.000 = € 450
Aan prestatiebonus betaal je ons € 4500 (excl. btw)

De bonus heeft een minimum van €330. Dus gaat er minder dan € 3.300 van de vraagprijs af? Dan rekenen wij voor onze service een vast bedrag van € 795 (€ 465 + € 330). Hier kunnen de kosten voor een bouwkundige meeloopkeuring en/of taxateur nog bij komen. Je betaalt dan € 100 per expert.

BTW
Binnen de makelaardij is het gebruikelijk om tarieven te vermelden exclusief 21% btw. Alle genoemde tarieven zijn dus exclusief btw (tenzij anders staat vermeld).

Taxateur & bouwkundige

Het inschakelen van een taxateur en bouwkundige, via Libero Aankoop, kan jou een voordeel tot maar liefst €250 opleveren. Daarbij opgeteld nemen wij jou alle regelwerk uit handen, wat jou veel tijd kan besparen.

Taxateur
Bij ons betaal je slechts € 100 voor een erkende taxateur inclusief taxatierapport. Voor een gemiddelde taxateur betaal je al snel € 350. Jouw besparing loopt op tot € 250

Bouwkundige
Wij regelen een bouwkundige meeloopkeuring voor jou voor slechts € 100,-. Dit houdt in dat jij met de bouwkundige door de woning gaat. Je noteert zelf wat de gebreken zijn en ontvangt dus geen rapport. Met deze keuring voldoe je aan je onderzoeksplicht.

Betaling achteraf via de notaris

Bewaar onze factuur goed, want onze kosten zijn deels fiscaal te verrekenen. Deze verrekening volgt via de notaris. Je hoeft ons dus niet vooraf te betalen. Verhuizen is al duur genoeg en daar kun je jouw spaargeld beter voor gebruiken. 

No cure, no pay

Terugtrekken in fase 1:

Na de onderhandelingen die wij voor jou hebben gevoerd, komen we op de bodemprijs uit. Aan de hand van deze prijs kun jij ervoor kiezen om de koop door te zetten of van de koop af te zien. Wanneer je op dit moment besluit te annuleren, zullen wij geen kosten in rekening brengen.

Terugtrekken in fase 2:

Nadat een bouwkundig specialist het huis heeft bekeken zul je nieuwe informatie over de woning krijgen. Het kan voorkomen dat je, op basis van deze nieuwe inzichten, het huis niet meer interessant (genoeg) vindt. Besluit je daarom de aankoop te annuleren? Dan rekenen wij een bedrag van € 250,- (excl. 21% btw).

Let op: De uitkomst van de bouwkundige keuring kan ook aanleiding geven tot het heropenen van de onderhandelingen. Dit is afhankelijk van jouw wensen.

Terugtrekken in een later stadium

Hoewel dit bijna niet voorkomt willen we jou wel op de hoogte brengen van eventuele kosten die dit met zich meebrengt. Besluit je in een latere fase van de koop af te zien dan betaal je een bedrag tot € 665 (excl. 21% btw). Je zult dus nooit meer betalen dan € 665 als je de aankoop annuleert.

Je koopt de woning

Wanneer je besluit om de woning te kopen, betaal je ons het basisbedrag van € 465 plus 10% over het behaalde onderhandelingsresultaat. Deze bedragen zijn beide excl. 21% btw. Daarnaast betaal je € 100 (excl. btw) per ingeschakelde specialist. 

Wat als er geen onderhandelruimte is?

Blijkt uit onze resultaatscan dat er niets van de prijs af kan, maar wil je de woning nog wel aankopen, ook voor de vraagprijs? Dan ben je vrij om de woning aan te kopen zonder gebruik te maken van onze service.

Wil je nog wel van onze service gebruik maken? Dan schakelen wij een bouwkundig specialist en taxateur (inclusief erkend taxatierapport) voor jou in. Ook controleren wij de koopakte en helpen we je bij het vinden van een voordelige notaris. Je betaalt in dat geval niet meer dan € 995 (excl. 21% btw).

Wat gebeurt er bij een vanaf-prijs?

Er worden steeds vaker woningen aangeboden met een vanaf-prijs. De prijs die je ziet is dus de minimale prijs die de verkoper er voor wenst te krijgen. Onderhandelen is dan niet van toepassing. Wij snappen wel dat je, ook in dit geval, de hulp van een professional kunt gebruiken. Bij woningen met een vanaf-prijs kun je gebruikmaken van onze aankoopbegeleiding voor €795 (excl.21 % btw). Daarbij controleren we ook de koopakte en helpen je bij het vinden van een voordelige notaris. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om een bouwkundig specialist en taxateur (incl. taxatierapport) in te schakelen voor maar €100,- per expert. Hoe het bieden bij een vanafprijs in zijn werk gaat lees je op onze speciale pagina aankoopbegeleiding bij een vanaf-prijs.

Gratis in contact komen voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Vul ons contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Hoe werkt het? Vrijblijvend contact opnemen

Een woning kopen kost al genoeg en dat weten wij bij Libero Aankoop. Wij willen dat onze dienst voor iedereen toegangkelijk is en hanteren daarom een zeer voordelig tarief.

Basistarief € 465,-
Onderhandelenbonus
Wij onderhandelen 2x beter dan de gemiddelde makelaar.
Voorbeeld berekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Ons gemiddelde resultaat
Resultaat
Bieden€330,-
Wij brengen een bod uit dat meer kans van slagen heeft.
Zelf onderhandelen of bieden€0,-
Wanneer jij zelf de onderhandelingen wil uitvoeren maar onze hulp goed kan gebruiken.
Optioneel
Taxatierapport€100,-
Bouwkundige keuring€100,-
Totaal tarief €995,-
Tarief is gebaseerd op een schatting van het onderhandelingsresultaat

Ons tarief van €465

Libero Aankoop heeft als motto "iedereen een topaankoop" en hanteert een basistarief van €465 voor de aankoopbegeleiding. Hiervoor regelen wij de aankoopscan, controleren we de koopakte en helpen we jou bij het vinden van een voordelige notaris.

Bieden of onderhandelen?

Bieden op een populaire woning
Het is niet ongewoon dat er in tijden van krapte op de woningmarkt acht tot negen biedingen worden gedaan op één woning. Onze makelaars weten in deze tijden als deze maar liefst 1 op de 3 woningen aan te kopen.

Woning met onderhandelingsruimte
Daar waar nog onderhandelingen mogelijk zijn halen we het onderste uit de kan. Dit is duidelijk terug te zien in vergelijking met het landelijke gemiddelde van 2,7%. In 2017 behaalden wij een gemiddeld onderhandelingsresultaat van 5,4%. Daarmee zijn wij 2x beter in het onderhandelen dan de gemiddelde makelaar.

Prestatiebonus

Onze aankoopmakelaars zijn extra gemotiveerd om te onderhandelen tot de absolute bodemprijs. Niet alleen jij hebt baat bij een hoog onderhandelingsresultaat, ook onze aankoopmakelaar heeft hier baat bij. Zijn beloning wordt namelijk hoger naarmate hij meer van de vraagprijs af krijgt. Jij betaalt namelijk 10% over het onderhandelingsresultaat.

De bonus van 10% wordt geleidelijk afgebouwd naar 3%.

Voorbeeld:
We krijgen €65.000 van de vraagprijs af, dan betekend dit:
10% van de eerste €25.000 = 2500
6% van de tweede €25.000 = € 1500
3 % over het restdeel €15.000 = € 450
Aan prestatiebonus betaal je ons € 4500 (excl. btw)

De bonus heeft een minimum van €330. Dus gaat er minder dan € 3.300 van de vraagprijs af? Dan rekenen wij voor onze service een vast bedrag van € 795 (€ 465 + € 330). Hier kunnen de kosten voor een bouwkundige meeloopkeuring en/of taxateur nog bij komen. Je betaalt dan € 100 per expert.

BTW
Binnen de makelaardij is het gebruikelijk om tarieven te vermelden exclusief 21% btw. Alle genoemde tarieven zijn dus exclusief btw (tenzij anders staat vermeld).

Taxateur & bouwkundige

Het inschakelen van een taxateur en bouwkundige, via Libero Aankoop, kan jou een voordeel tot maar liefst €250 opleveren. Daarbij opgeteld nemen wij jou alle regelwerk uit handen, wat jou veel tijd kan besparen.

Taxateur
Bij ons betaal je slechts € 100 voor een erkende taxateur inclusief taxatierapport. Voor een gemiddelde taxateur betaal je al snel € 350. Jouw besparing loopt op tot € 250

Bouwkundige
Wij regelen een bouwkundige meeloopkeuring voor jou voor slechts € 100,-. Dit houdt in dat jij met de bouwkundige door de woning gaat. Je noteert zelf wat de gebreken zijn en ontvangt dus geen rapport. Met deze keuring voldoe je aan je onderzoeksplicht.

Betaling achteraf via de notaris

Bewaar onze factuur goed, want onze kosten zijn deels fiscaal te verrekenen. Deze verrekening volgt via de notaris. Je hoeft ons dus niet vooraf te betalen. Verhuizen is al duur genoeg en daar kun je jouw spaargeld beter voor gebruiken. 

No cure, no pay

Terugtrekken in fase 1:

Na de onderhandelingen die wij voor jou hebben gevoerd, komen we op de bodemprijs uit. Aan de hand van deze prijs kun jij ervoor kiezen om de koop door te zetten of van de koop af te zien. Wanneer je op dit moment besluit te annuleren, zullen wij geen kosten in rekening brengen.

Terugtrekken in fase 2:

Nadat een bouwkundig specialist het huis heeft bekeken zul je nieuwe informatie over de woning krijgen. Het kan voorkomen dat je, op basis van deze nieuwe inzichten, het huis niet meer interessant (genoeg) vindt. Besluit je daarom de aankoop te annuleren? Dan rekenen wij een bedrag van € 250,- (excl. 21% btw).

Let op: De uitkomst van de bouwkundige keuring kan ook aanleiding geven tot het heropenen van de onderhandelingen. Dit is afhankelijk van jouw wensen.

Terugtrekken in een later stadium

Hoewel dit bijna niet voorkomt willen we jou wel op de hoogte brengen van eventuele kosten die dit met zich meebrengt. Besluit je in een latere fase van de koop af te zien dan betaal je een bedrag tot € 665 (excl. 21% btw). Je zult dus nooit meer betalen dan € 665 als je de aankoop annuleert.

Je koopt de woning

Wanneer je besluit om de woning te kopen, betaal je ons het basisbedrag van € 465 plus 10% over het behaalde onderhandelingsresultaat. Deze bedragen zijn beide excl. 21% btw. Daarnaast betaal je € 100 (excl. btw) per ingeschakelde specialist. 

Wat als er geen onderhandelruimte is?

Blijkt uit onze resultaatscan dat er niets van de prijs af kan, maar wil je de woning nog wel aankopen, ook voor de vraagprijs? Dan ben je vrij om de woning aan te kopen zonder gebruik te maken van onze service.

Wil je nog wel van onze service gebruik maken? Dan schakelen wij een bouwkundig specialist en taxateur (inclusief erkend taxatierapport) voor jou in. Ook controleren wij de koopakte en helpen we je bij het vinden van een voordelige notaris. Je betaalt in dat geval niet meer dan € 995 (excl. 21% btw).

Wat gebeurt er bij een vanaf-prijs?

Er worden steeds vaker woningen aangeboden met een vanaf-prijs. De prijs die je ziet is dus de minimale prijs die de verkoper er voor wenst te krijgen. Onderhandelen is dan niet van toepassing. Wij snappen wel dat je, ook in dit geval, de hulp van een professional kunt gebruiken. Bij woningen met een vanaf-prijs kun je gebruikmaken van onze aankoopbegeleiding voor €795 (excl.21 % btw). Daarbij controleren we ook de koopakte en helpen je bij het vinden van een voordelige notaris. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om een bouwkundig specialist en taxateur (incl. taxatierapport) in te schakelen voor maar €100,- per expert. Hoe het bieden bij een vanafprijs in zijn werk gaat lees je op onze speciale pagina aankoopbegeleiding bij een vanaf-prijs.

Gratis in contact komen voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Vul ons contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Hoe werkt het? Vrijblijvend contact opnemen

Live chat - Online