Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

dinsdag 6 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis resultaatscan - No cure no pay

Gratis Workshop

De Gouden Aankooptips

Binnen 15 min. weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke workshop.

Volg de Gratis Workshop Vandaag nog!

Werkzaam in heel Nederland

Inmiddels hebben wij al 32.560 woningkopers in heel Nederland geholpen. Wij werken ook bij jou in de buurt. Onze aankoopmakelaar heeft unieke inside-informatie van alle woningen die in Nederland te koop staan. Die informatie komt goed van pas als je voor de absolute bodemprijs wil gaan.

Wij zijn werkzaam in heel Nederland en kennen ook de woningmarkt in jouw regio. We doen een paar dingen anders dan andere aankoopmakelaars. Daarom kunnen we landelijk werken.

  1. Bezichtigen doe je zelf. Wij gaan niet met je mee. Jij moet zelf de vraag beantwoorden of jij jezelf in de woning ziet wonen. Dat kunnen wij niet voor je beslissen. Uiteraard krijg je van een checklist en tips mee, zodat je niets vergeet tijdens de bezichtiging.
  2. No cure, No pay! Je betaalt bij ons pas als er een prijsakkoord is bereikt. Dat is bij de meeste makelaars wel anders. Bij ons niet. Daarnaast hanteren wij ook een vast tarief van € 1.695,-. Je betaalt ons alleen een prestatiebonus als wij onder de vraagprijs kunnen aankopen.
  3. Prestatiebonus. Als het ons lukt de woning aan te kopen onder de vraagprijs dan betaal je ons een prestatie van 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal voor jou.

Wil je meer weten of ons direct inschakelen? Neem contact op met onze aankoopspecialist.

Vrijblijvend contact

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

No cure, No pay

Geen prijsakkoord? Geen kosten! Dat is hoe wij werken. Je betaalt niets vooraf. Je betaalt ons pas op het moment dat er een prijsakkoord is en wij een woning voor je hebben aangekocht. Kopen wij de woning onder de vraagprijs aan? Dan betaal je ons naast het tarief voor onze complete aankoopbegeleiding ook een prestatiebonus van 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou!

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.930 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.931 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 774 beoordelingen