Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 29 juli om 19:30 uur geven wij Woning kopen? De Gouden Tips

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Werkzaam in heel Nederland

Inmiddels hebben wij al 32.560 woningkopers in heel Nederland geholpen. Wij werken ook bij jou in de buurt. Onze aankoopmakelaar heeft unieke inside-informatie van alle woningen die in Nederland te koop staan. Die informatie komt goed van pas als je voor de absolute bodemprijs wil gaan.

Wij zijn werkzaam in heel Nederland en kennen ook de woningmarkt in jouw regio. We doen een paar dingen anders dan andere aankoopmakelaars. Daarom kunnen we landelijk werken.

  1. Bezichtigen doe je zelf. Wij gaan niet met je mee. Jij moet zelf de vraag beantwoorden of jij jezelf in de woning ziet wonen. Dat kunnen wij niet voor je beslissen. Uiteraard krijg je van een checklist en tips mee, zodat je niets vergeet tijdens de bezichtiging.
  2. Altijd een vast tarief. Voor onze complete aankoopbegeleiding betaal je ons een vast tarief van € 1.695,-. Vooraf betaal je ons € 350,- en de rest pas als er een prijsakkoord is bereikt. Dat is bij de meeste makelaars wel anders. Bij ons niet. Je betaalt ons alleen een prestatiebonus als wij onder de vraagprijs kunnen aankopen.
  3. Prestatiebonus. Als het ons lukt de woning aan te kopen onder de vraagprijs dan betaal je ons een prestatie van 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal voor jou.

Wil je meer weten of ons direct inschakelen? Neem contact op met onze aankoopspecialist.

Vrijblijvend contact

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 809 beoordelingen