Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (27 maart) om 22:47 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Woning aanbod huis kopen

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!
Bieden op een huis

Huis onder bod of optie op een woning

Wat betekenen 'huis onder bod' en 'optie op een woning'? Termen die je regelmatig op Funda en andere huizensites voorbij ziet komen, maar waarvan je vaak niet weet wat ze precies betekeken.

Onder optie of onder bod?

Als een woning onder bod is, betekent het dat de makelaar een serieuze geïnteresseerde heeft. Nieuwe bezichtigingen worden zelden meer aangenomen als de woning onder bod is. Zodra een woning waar jij interesse in hebt onder optie of onder bod is, kun je er vanuit gaan dat de verkoop van de woning in een vergevorderd stadium is. Bij nieuwbouwwoningen heb je de mogelijkheid om een optie op het huis te nemen, maar dit kan ook een tweede of derde optie zijn. Bij een woning onder bod komt het voor dat je de mogelijkheid krijgt om een eindbod te doen.

Kan je nog bieden op een huis onder bod?

Ja, je kunt nog bieden op een huis onder bod. Je moet er echter vanuit gaan dat de verkoop van de woning al bijna rond is. De verkopende partij is al in onderhandeling met een geïnteresseerde partij. Als je een woning onder bod al bezichtigd hebt, kun je soms als tweede partij een eindbod uitbrengen. Nieuwe bezichtigingen worden zelden meer aangenomen als de woning onder bod is. Libero Aankoop onderhandelt namens jou met de verkopende makelaar. Het uitbrengen van een eindbod is voor ons dagelijkse kost. We zorgen bovendien altijd voor snelheid en proberen zo snel mogelijk in onderhandeling te komen. 

Gratis Adviesgesprek

Optie nemen op een woning

Een optie op de woning zie je eigenlijk alleen nog bij nieuwbouwwoningen. De voorwaarden voor de koop heb je van tevoren al besproken. Als je een optie op een huis hebt, mag de verkoper de woning in die periode niet aan een andere partij verkopen. Een optie op een bestaande woning kom je in de huidige woningmarkt zelden tegen. Wat je wél tegenkomt op de huidige woningmarkt, leren wij je in onze gratis online aankooptraining.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.430 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.431 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 772 beoordelingen