Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (27 maart) om 21:43 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Woning aanbod huis kopen

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!
Bieden op een huis

Omzeil deze valkuilen bij bieden op een huis

Het openingsbod op jouw huis uitbrengen is niet eenvoudig. Er zijn meerdere valkuilen waar je zonder goede voorbereiding in kunt vallen. Wij zetten ze hier op een rijtje en bieden oplossingen.

Je financiële mogelijkheden niet kennen
Het is van belang dat je jouw financiële situatie in kaart hebt gebracht en weet wat jouw budget is. Zorg altijd dat je precies weet wat jouw mogelijkheden zijn met de hypotheek en eigen geld. Libero Aankoop helpt je bij het vinden van een goede hypotheekadviseur.

Een te laag of te hoog openingsbod uitbrengen
Je doel is dat je serieus wordt genomen door de verkopende partij. Is je openingsbod te laag, dan zal de verkoper weinig sympathie voor je voelen. Zorg er daarom voor dat het gat tussen de vraagprijs en jouw openingsbod niet te groot is. Met een te hoog openingsbod betaal je mogelijk meer dan nodig voor de woning. Bij een bod boven de vraagprijs moet je rekening houden met de inleg van eigen geld.

De ontbindende voorwaarden vergeten
Bedenk van tevoren welke ontbindende voorwaarden jij wilt opnemen in je bod. De bekendste voorwaarde is onder voorbehoud van financiering. Lees er alles over in ons gratis e-book “Ontbindende voorwaarden.

Deadlines vergeten
Als je ontbindende voorwaarden hebt opgenomen, dien je ook te vermelden wanneer het afloopt. Meestal staat hier zes weken voor, maar het kan zijn dat jouw situatie meer tijd nodig heeft. Zorg er dus voor dat je duidelijk vermeldt wat de deadline is. Er bestaat ook een mogelijkheid om de ontbindende voorwaarden te verlengen. 

Telefonisch contact hebben
Door telefonisch contact met de verkoopmakelaar te hebben, ontneem je jezelf de mogelijkheid om na te denken over je reactie en alles nog eens na te lezen. Als je per mail communiceert, heb je alles op papier en weet je zeker dat er geen misverstanden zijn.

Geen tegenbod verwachten
Welk openingsbod je ook uitbrengt, houd overal rekening mee. Zowel met een afwijzing zonder tegenbod als met een tegenbod (als je boven de vraagprijs biedt). Het is verstandig om vast te bedenken wat jouw volgende stap is.

We hopen dat je nu vol vertrouwen een openingsbod neer kunt leggen. We snappen dat het een spannend proces is en dat je graag met zoveel mogelijk kennis en informatie aan de slag wilt gaan. Onze gratis online aankooptraining is daarvoor een hele goede aanvulling.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.430 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.431 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 772 beoordelingen