Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (18 juni) om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Hypotheekadvies van een adviseur van Libero Aankoop

Hypotheekadvies is de belangrijkste eerste stap in het aankoopproces van een woning. Een hypotheek afsluiten is een van de belangrijkste financiële beslissingen in het leven van de meeste mensen. Het is een langetermijnverplichting die grote invloed kan hebben op uw financiële stabiliteit en welzijn. Om deze reden is het essentieel om professioneel hypotheekadvies in te winnen voordat u een definitieve beslissing neemt. Het is belangrijk om al voor de zoektocht naar jouw droomwoning te weten hoeveel je te besteden hebt. Een hypotheekadviseur vertelt exact wat je financiële mogelijkheden zijn.

Waarom is een hypotheekadvies belangrijk?

Hypotheekadvies is van cruciaal belang omdat het u in staat stelt om weloverwogen keuzes te maken die passen bij uw financiële situatie en toekomstplannen. Een ervaren hypotheekadviseur kan u helpen bij de volgende aspecten:

 • Financiële Evaluatie: Een hypotheekadviseur zal uw financiële situatie analyseren, inclusief uw inkomen, uitgaven, schulden en spaargeld, om te bepalen welk hypotheekbedrag binnen uw budget past.
 • Hypotheekopties: er zijn verschillende soorten hypotheken beschikbaar, zoals vaste rente, variabele rente, lineaire of annuïtaire aflossing. Een adviseur zal uitleggen welke opties het beste bij uw behoeften passen.
 • Rentetarieven: hypotheek Adviseurs zijn op de hoogte van de huidige rentetarieven en kunnen u helpen bij het vinden van de meest gunstige tarieven, wat op de lange termijn aanzienlijke besparingen kan opleveren.
 • Juridische en fiscale aspecten: Een deskundige adviseur kan u informeren over de juridische en fiscale implicaties van uw hypotheek, zodat u volledig op de hoogte bent van alle verplichtingen.
 • Toekomstige Planning: Uw hypotheekadviseur kan ook rekening houden met uw langetermijndoelen, zoals pensionering, en u helpen een hypotheek te kiezen die uw financiële doelen ondersteunt.

Wat zijn de kosten voor een hypotheekadvies? 

In eerste instantie is het oriënterende gesprek vrijblijvend en gratis. Mochten jullie hierna daadwerkelijk een advies van de hypotheekadviseur willen is dit afhankelijk van de wensen en mogelijkheden. Vraag hierover meer informatie tijdens het eerste gesprek. Handig om voor te bereiden voor het vrijblijvende gesprek is het natuurlijk wel. Hier een aantal punten welke slim zijn te bespreken bij het eerste gesprek:

 1. Financiële doelstellingen: bespreek uw financiële doelstellingen en verwachtingen met de adviseur. Zij moeten begrijpen wat u wilt bereiken om u het beste advies te kunnen geven.
 2. Hypotheekopties: De adviseur moet verschillende hypotheekopties met u doornemen en uitleggen hoe ze passen bij uw financiële situatie en doelen.
 3. Rentetarieven: Vraag naar de huidige rentetarieven en begrijp hoe ze van invloed zijn op uw maandelijkse betalingen en de totale kosten van de lening.

Ons advies is ook om een gesprek een onafhankelijk hypotheekadvies te nemen in plaats van alleen bij bijvoorbeeld een bank welke alleen zijn eigen hypotheken aanbiedt zodat je goed weet wat de mogelijkheden zijn en je breed kan oriënteren. Zo weet je na het eerste hypotheekadvies veel meer over jouw situatie en de toekomst voor het afsluiten van een hypotheek. 

Plan ook een financieel hypotheekadvies als je de volgende vragen hebt:

 • Hoeveel kan ik maximaal lenen?
 • Hoeveel eigen geld heb ik nodig?
 • Kan ik een hypotheek krijgen zonder vast contract?
 • Hoeveel invloed heeft mijn studieschuld?

Persoonlijk financieel advies is altijd de eerste stap naar een succesvolle woningaankoop. Tijdens een vrijblijvend telefoongesprek krijg je hypotheekadvies op maat. Via onderstaand formulier vraag je hypotheekadvies aan en dan kun je terecht bij een adviseur bij jou in de buurt.

Hypotheekadvies is de belangrijke eerste stap in het aankoopproces van een woning. Het is belangrijk om al voor de zoektocht naar jouw droomwoning te weten hoeveel je te besteden hebt. Een hypotheekadviseur vertelt exact wat je financiële mogelijkheden zijn. Tijdens een vrijblijvend telefoongesprek krijg je hypotheekadvies op maat. Via onderstaand formulier vraag je hypotheekadvies aan bij een adviseur bij jou in de buurt.

We gebruiken je postcode om de meest passende hypotheekadviseur te vinden.
Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 802 beoordelingen