Aankoopmakelaar nieuwbouw

Denk je erover om een nieuwbouwhuis te kopen? Dan ben je bij Libero Aankoop aan het juiste adres! De aankoop van nieuwbouw is spannend, want vaak heeft u niet veel meer dan bouwtekeningen en plattegronden. Wij helpen je bij de aankoop van jouw nieuwbouwwoning. 

Aankoopmakelaar nieuwbouw

Hoewel bij de aankoop van een nieuwbouwwoning vaak de prijs al vast ligt, is een aankoopmakelaar geen overbodige luxe. Een aankoopmakelaar heeft namelijk kennis van de lokale markt en omgeving en kan jou helpen bij het koopcontract. Mocht er onderhandelruimte zijn, dan kan de aankoopmakelaar voor u onderhandelen over de prijs. Kortom: een aankoopmakelaar neemt u veel werk uit handen

Aankoop nieuwbouw kosten

De aankoop van een nieuwbouwwoning is vrij op naam, maar dat betekent niet dat er geen bijkomende kosten zijn. Wij zetten de eventuele kosten voor jou op een rijtje:

  • Meerwerk;
  • Bouwrente;
  • Hypotheekadviseur en notaris;
  • Opleveringskeuring;
  • Afsuitkosten NHG en/of Starterslening;
  • Aankoopmakelaar tarief.

Uiteraard moet je ook rekening houden met de aanleg van een eventuele tuin, de stoffering van jouw nieuwe huis en een eventueel samenlevingscontract.

Wij helpen je graag, dus neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je in een uurtje alles leren over de aankoop van een woning? Schrijf je dan nu in voor onze gratis webinar. Wees er wel snel bij, want vol=vol. Er zijn slechts 500 plaatsen!

8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 495 beoordelingen
Sluiten
Live chat - Online