Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (12 augustus) om 7:14 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Aankoopmakelaar bij nieuwbouw

Nieuwbouw kopen is anders dan een bestaand huis kopen. Je moet rekening houden met verschillende voor- en nadelen, andere kosten en een andere aankoopstrategie.

Voordelen nieuwbouw

De grootste voordelen van nieuwbouw kopen zijn dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe de inrichting er uit komt te zien, dat jij je geen zorgen hoeft te maken om de bouwkundige kwaliteit en dat je vrij op naam kunt kopen. Een deel van de kosten koper komt hiermee te vervallen. Op Funda nieuwbouw zoeken is mogelijk.

Nieuwbouwhuis kopen nadelen

Enkele nadelen van nieuwbouw kopen zijn het kopen op basis van bouwtekeningen, de vaak nog kale omgeving vlak na de oplevering en uitloop van de bouw. Wat betreft het laatste nadeel is het aan te raden hier rekening mee te houden in jouw hypotheekofferte.

Het meest uitgebreide overzicht over het kopen van een nieuwbouwwoning vind je in ons gratis e-book over nieuwbouwwoningen.

Kosten nieuwbouw

De kosten van een nieuwbouwwoning zijn anders dan de kosten van een bestaande woning. De aankoop van een nieuwbouwwoning is vrij op naam, wat betekent dat je geen overdrachtsbelasting hoeft te betalen. Dit scheelt al snel duizenden euro's. Nieuwbouw kopen heeft echter kostenposten die niet voor de aankoop van een bestaande woning gelden:

 • Meerwerk;
 • Bouwrente;
 • Hypotheekadviseur;
 • Notaris;
 • Opleveringskeuring;
 • Afsluitkosten NHG en/of Starterslening;
 • Aankoopmakelaar kosten;
 • Stoffering van jouw huis en aankleding van de tuin.

Kosten aankoop nieuwbouw

Een aankoopmakelaar is geen overbodige luxe bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Een aankoopmakelaar heeft namelijk kennis van de lokale markt en omgeving en kan jou helpen bij het koopcontract en het contact met de verkopend makelaar.

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.848,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie.

Libero Aankoop staat voor je klaar om je te helpen in het aankoopproces.
Dit is hoe wij jou ondersteunen bij een nieuwbouwhuis kopen:

 • Het aankooproces regelen;
 • Formuleren van de ontbindende voorwaarden;
 • Controle van de koopovereenkomst;
 • Inschrijven in het kadaster;
 • Transportdatum regelen;
 • Het vinden van een lokale taxateur (voor een NWWI-taxatierapport);
 • De juridische controle van het koopcontract;
 • Begeleiding naar de notaris.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 31.350 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 31.351 wordt.

Supersnelle service

Als je tegenwoordig een huis wilt kopen, dan moet je supersnel reageren. De huizen zijn binnen no-time verkocht. Libero Aankoop is een online makelaar en wij zijn het snelst van allemaal. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en binnen een dag kunnen we starten met het aankoopproces. Geef ons een seintje en wij gaan voor jou aan het werk. Wij zijn altijd bereikbaar en je kunt vertrouwen op onze supersnelle service.

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 763 beoordelingen