Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 26 oktober om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Aankoopmakelaardij-informatie

Aankoopmakelaardij-informatie

Stappenplan huis kopen

Of het nou je eerste woning is, de tweede of de derde, het kopen van een woning brengt altijd weer veel vragen en spanning met zich mee. Er is immers veel geld mee gemoeid en je zit zo een paar jaar aan de woning 'vast'. Het is daarom belangrijk om je goed te laten informeren, om zorgvuldig te werk te gaan en je ogen en oren goed open te houden. Lees verder over het kopen van een huis.

Kosten aankoopmakelaar

De kosten voor een aankoopmakelaar variëren per makelaarskantoor. Dit komt doordat iedere makelaar zelf mag weten welk tarief gehanteerd wordt. Men zou verwachten dat een aankoopmakelaar daardoor heel goedkoop is, gezien de hevige concurrentie tussen de makelaars. Helaas is dit niet waar. Een aankoopmakelaar kan veel geld kosten, hoewel het jou geld oplevert wanneer je voor de juiste makelaar kiest. Lees alles over de kosten voor de aankoopmakelaar.

Eerste huis kopen: wat komt erbij kijken?

Wat er verandert wanneer je van huren overgaat op kopen: je hebt nu een woonhuisverzekering nodig. Onderhoudskosten aan de woning moet je nu zelf betalen, je hebt daarvoor geen tussenpersoon meer. Je moet onroerendezaakbelasting betalen. Je eerste huis kopen? Lees snel verder... 

Gratis kadasterinformatie

Het kadaster beschikt over informatie over onroerende zaken en de daarbij behorende rechten. Bij het kadaster kun je informatie opvragen over een specifiek perceel. Lees verder over gratis kadasterinformatie.

Waarom een aankopend makelaar?

Je hebt een woning op het oog en natuurlijk wil je deze voor een zo laag mogelijke prijs. Het is verstandig hierbij de hulp van een aankopend makelaar in te schakelen. Lees alles over de aankopend makelaar of bekijk ons filmpje.

Nuttige aankooptips

Ben je bezig met (het oriënteren op) de aankoop van een woning? Enkele simpele tips kunnen een wereld van verschil maken, of je nu een aankoopmakelaar in de hand neemt of niet. Gratis nuttige aankooptips van Libero Aankoop.

Bieden op een huis

Het kopen van een woning is in de meeste gevallen een lang en tijdrovend proces. Wanneer je een woning op het oog hebt en deze aan zou willen kopen, kun je ervoor kiezen een bod uit te brengen. Lees meer over het bieden op een huis of bekijk ons filmpje.

Wat doet een aankoopmakelaar?

De hoofdtaak van een aankoopmakelaar is jou te begeleiden bij de aankoop van jouw woning en de onderhandelingen succesvol te laten verlopen. Een aankoopmakelaar doet echter veel meer dan onderhandelen. Lees meer over de werkzaamheden van de aankoopmakelaar.

Goedkope aankoopmakelaar - tarieven makelaars

Een aankoopmakelaar mag zijn eigen tarief bepalen, waardoor tarieven van makelaars erg kunnen variëren. De wijze waarop makelaars hun tarief berekenen, is grofweg te verdelen in drie groepen. Lees alles over tarieven van aankoopmakelaars.

Courtage aankoopmakelaar

De traditionele makelaar hanteert een courtage als tarief. 'Courtage' betekent bij aankoopmakelaars een percentage van de aankoopprijs. Alles weten over courtage? Lees snel verder.

Onderhandelen bij kopen huis

De verkoper wil zijn woning verkopen voor een zo hoog mogelijke prijs, de aankoper wil zijn nieuwe woning aankopen voor een zo laag mogelijke prijs. Tussen deze twee wensen zitten vaak duizenden euro's verschil. Lees alles over het onderhandelen bij het kopen van een huis.

Wel of geen aankoopmakelaar?

Vaak wordt ons de vraag gesteld of het verstandig is een aankoopmakelaar in te schakelen en of de aankoop van een woning niet zelf kan worden gedaan. Op deze pagina vind je de voor- en nadelen van het inschakelen van een aankoopmakelaar.

Tips huis kopen nodig?

Libero Aankoop heeft op verschillende vlakken tips voor het kopen van een huis, zoals tips voor bezichtigen of onderhandelen. Op deze pagina vind je de deze tips voor het kopen van een huis.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 702 beoordelingen