Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

dinsdag 6 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis resultaatscan - No cure no pay

Gratis Workshop

De Gouden Aankooptips

Binnen 15 min. weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke workshop.

Volg de Gratis Workshop Vandaag nog!
Aankoopmakelaardij-informatie

Aankoopmakelaardij-informatie

Stappenplan huis kopen

Of het nou je eerste woning is, de tweede of de derde, het kopen van een woning brengt altijd weer veel vragen en spanning met zich mee. Er is immers veel geld mee gemoeid en je zit zo een paar jaar aan de woning 'vast'. Het is daarom belangrijk om je goed te laten informeren, om zorgvuldig te werk te gaan en je ogen en oren goed open te houden. Lees verder over het kopen van een huis.

Kosten aankoopmakelaar

De kosten voor een aankoopmakelaar variëren per makelaarskantoor. Dit komt doordat iedere makelaar zelf mag weten welk tarief gehanteerd wordt. Men zou verwachten dat een aankoopmakelaar daardoor heel goedkoop is, gezien de hevige concurrentie tussen de makelaars. Helaas is dit niet waar. Een aankoopmakelaar kan veel geld kosten, hoewel het jou geld oplevert wanneer je voor de juiste makelaar kiest. Lees alles over de kosten voor de aankoopmakelaar.

Eerste huis kopen: wat komt erbij kijken?

Wat er verandert wanneer je van huren overgaat op kopen: je hebt nu een woonhuisverzekering nodig. Onderhoudskosten aan de woning moet je nu zelf betalen, je hebt daarvoor geen tussenpersoon meer. Je moet onroerendezaakbelasting betalen. Je eerste huis kopen? Lees snel verder... 

Gratis kadasterinformatie

Het kadaster beschikt over informatie over onroerende zaken en de daarbij behorende rechten. Bij het kadaster kun je informatie opvragen over een specifiek perceel. Lees verder over gratis kadasterinformatie.

Waarom een aankopend makelaar?

Je hebt een woning op het oog en natuurlijk wil je deze voor een zo laag mogelijke prijs. Het is verstandig hierbij de hulp van een aankopend makelaar in te schakelen. Lees alles over de aankopend makelaar of bekijk ons filmpje.

Nuttige aankooptips

Ben je bezig met (het oriënteren op) de aankoop van een woning? Enkele simpele tips kunnen een wereld van verschil maken, of je nu een aankoopmakelaar in de hand neemt of niet. Gratis nuttige aankooptips van Libero Aankoop.

Bieden op een huis

Het kopen van een woning is in de meeste gevallen een lang en tijdrovend proces. Wanneer je een woning op het oog hebt en deze aan zou willen kopen, kun je ervoor kiezen een bod uit te brengen. Lees meer over het bieden op een huis of bekijk ons filmpje.

Wat doet een aankoopmakelaar?

De hoofdtaak van een aankoopmakelaar is jou te begeleiden bij de aankoop van jouw woning en de onderhandelingen succesvol te laten verlopen. Een aankoopmakelaar doet echter veel meer dan onderhandelen. Lees meer over de werkzaamheden van de aankoopmakelaar.

Goedkope aankoopmakelaar - tarieven makelaars

Een aankoopmakelaar mag zijn eigen tarief bepalen, waardoor tarieven van makelaars erg kunnen variëren. De wijze waarop makelaars hun tarief berekenen, is grofweg te verdelen in drie groepen. Lees alles over tarieven van aankoopmakelaars.

Courtage aankoopmakelaar

De traditionele makelaar hanteert een courtage als tarief. 'Courtage' betekent bij aankoopmakelaars een percentage van de aankoopprijs. Alles weten over courtage? Lees snel verder.

Onderhandelen bij kopen huis

De verkoper wil zijn woning verkopen voor een zo hoog mogelijke prijs, de aankoper wil zijn nieuwe woning aankopen voor een zo laag mogelijke prijs. Tussen deze twee wensen zitten vaak duizenden euro's verschil. Lees alles over het onderhandelen bij het kopen van een huis.

Wel of geen aankoopmakelaar?

Vaak wordt ons de vraag gesteld of het verstandig is een aankoopmakelaar in te schakelen en of de aankoop van een woning niet zelf kan worden gedaan. Op deze pagina vind je de voor- en nadelen van het inschakelen van een aankoopmakelaar.

Tips huis kopen nodig?

Libero Aankoop heeft op verschillende vlakken tips voor het kopen van een huis, zoals tips voor bezichtigen of onderhandelen. Op deze pagina vind je de deze tips voor het kopen van een huis.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

No cure, No pay

Geen prijsakkoord? Geen kosten! Dat is hoe wij werken. Je betaalt niets vooraf. Je betaalt ons pas op het moment dat er een prijsakkoord is en wij een woning voor je hebben aangekocht. Kopen wij de woning onder de vraagprijs aan? Dan betaal je ons naast het tarief voor onze complete aankoopbegeleiding ook een prestatiebonus van 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou!

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.930 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.931 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 774 beoordelingen