Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (24 maart) om 14:55 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Woning aanbod huis kopen

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!
Aankoopmakelaardij-informatie

Huis bezichtigen

Als je een mooie woning hebt gevonden, is het hoog tijd om het huis te bezichtigen. Hiervoor maak je een afspraak via de verkoopmakelaar. Bij het bezichtigen van een woning is het belangrijk dat je goed voorbereid bent.

Huis bezichtigen, waar op letten?

De belangrijkste tip voor een woning bezichtigen is dat je goed moet kijken of de woning echt aan je wensen voldoet. Het is logisch dat je tijdens de bezichtiging geneigd bent door een roze bril te kijken, maar probeer je wensen en eisen niet uit het oog te verliezen. Kijk goed of wat de bouwkundige staat van de woning is en of er veel onderhoud nodig is. Wees ook niet bang om vragen te stellen aan de verkoopmakelaar.

Tips huis bezichtigen

Deze tips voor een woning bezichtigen zijn onmisbaar voor je naar de bezichtiging gaat:

  • Neem een korte of lange checklist huis bezichtigen mee;
  • Stel vragen als je iets niet zeker weet;
  • Bekijk direct de rest van de wijk;
  • Maak foto's (vraag wel even toestemming voor de zekerheid);
  • Meet alvast wat dingen na.

Niet doen bij woning bezichtigen

Sommige dingen kun je beter laten bij het bezichtigen van een huis:

  • In je eentje bezichtigen;
  • Je mening baseren op het huidige interieur;
  • Overhaast door de woning lopen;
  • Te enthousiast reageren.

Aankoopmakelaar mee naar bezichtiging?

Een aankoopmakelaar hoeft niet mee naar de bezichtiging. Libero Aankoop vindt dat jij zelf het beste kunt beoordelen wat je van een woning vindt. Jij moet er immers in wonen. Ook al gaan we als aankoopmakelaar niet mee naar de bezichtiging, we geven je van tevoren wel tips en checklists. 

Kopen na bezichtigen?

Ben je erg enthousiast en wil je de woning aankopen? Wij voeren graag een aankoopscan voor je uit en helpen je met het gehele aankoopproces.

Vrijblijvend informeren

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.410 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.411 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 772 beoordelingen