Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 11 mei om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Aankoopmakelaardij-informatie

Je droomwoning bezichtigen

Je hebt de woning van je dromen gevonden en de eerste afspraak voor de bezichtiging is gepland. Een spannend moment. Waar moet je op letten en hoe zorg je ervoor dat je de juiste informatie opvraagt en onthoudt?

Wij hebben twee checklijsten (een lange en een korte versie) voor je opgesteld. Deze checklijsten helpen je om de juiste informatie op te vragen en de belangrijkste dingen te onthouden. Met onderstaande checklijsten ga je goed voorbereid naar de bezichtiging van je droomwoning.

Checklijst bezichtiging kort
Checklijst bezichtiging lang

Niet te enthousiast

Voordat je gaat bezichtigen, willen wij je graag nog een belangrijke tip meegeven. Zorg er voor dat je niet al te enthousiast bent tijdens de bezichtiging van de woning. De verkopende partij heeft dat snel door en je enthousiasme heeft invloed op het onderhandelingsresultaat. Zij zakken minder met de prijs als zij weten dat je de woning heel erg graag wilt kopen.

Wij raden je dus aan om niet te laten merken hoe mooi je de woning vindt. Je kunt zelfs nog aangeven dat je nog een andere woning gaat bezichtigen.

E-book

Bij de bezichtiging zijn er natuurlijk veel meer punten waar je op moet letten. Want hoe weet je nu zeker dat je helemaal niets over het hoofd ziet? Omdat wij dit begrijpen, hebben wij speciaal voor jou een e-book ontwikkeld. Dit e-book staat vol met belangrijke tips en trucs voor het bezichtigen van een woning. Je kunt dit e-book gratis downloaden!

Zodra je de woning hebt bezichtigd, wil je natuurlijk ook weten hoe je een goed bod moet uitbrengen. Of je wilt graag wat meer informatie over een bouwkundige keuring. Ook voor de volgende stappen in het aankoopproces hebben wij diverse e-books ontwikkeld. 

Jouw perfecte bezichtiging

Jouw droomwoning kopen

Ben je erg enthousiast en wil je de woning aankopen? Wij voeren graag een aankoopscan voor je uit. Tijdens deze onderhandelingen met de verkopende partij kunnen wij de absolute bodemprijs voor je achterhalen, zodat je je droomwoning voor de allerlaagste prijs aan kunt kopen.

Vrijblijvend informeren

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 676 beoordelingen