Aankoopmakelaardij-informatie

Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 22 september om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Makelaarscourtage aankoopmakelaar

De traditionele makelaar hanteert een courtage aankoopmakelaar als tarief. Courtage betekent bij aankoopmakelaars een percentage van de aankoopprijs. De term makelaarscourtage wordt ook wel gehanteerd. In de meeste gevallen loopt dit bedrag op tot duizenden euro's, afhankelijk van de aankoopprijs van de woning. Libero Aankoop werkt op een andere manier met het aankopend makelaar courtage. Wij leggen je graag uit hoe wij onze courtage aankoopmakelaar berekenen.

Gemiddelde courtage aankoopmakelaar

De gemiddelde makelaarscourtage aankoopmakelaar bedraagt 1,5% excl. btw. van de verkoopprijs. Bij een woning van € 225.000 rekent de makelaar dus al € 3.375 excl. btw, bij een woning van € 450.000 betaal je € 6.750 excl. btw. Je weet als klant nooit zeker of de makelaar wel echt gemotiveerd is de prijs naar beneden te krijgen. Immers: hoe hoger de prijs, hoe hoger zijn beloning. 

Wij vinden dat dit beter kan. Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Naast deze tarieven hanteren wij een courtage gebaseerd op het onderhandelingsresultaat: hoe meer wij van de prijs af krijgen, hoe hoger onze courtage. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie inwinnen?

Vrijblijvend informeren

Tarieven van makelaars vergelijken? Kijk op makelaarstarieven.com

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 620 beoordelingen