Aankoopmakelaar waar je nooit te veel betaalt!

Na een lange zoektocht vind je een woning die helemaal aansluit bij jouw wensen. Helaas zijn er al meerdere woningen aan je voorbij gegaan, omdat deze al verkocht waren voordat je de kans had een bezichtiging in te plannen. Dit wil je niet nog eens meemaken, maar je wilt ook niet teveel betalen. En dan reist de vraag; een aankoopmakelaar, wel of niet?

Voordelen van de aankoopmakelaar van ‘Libero Aankoop’ zijn:

  • De onderhandelingen worden voor je gedaan;
  • Onderhandeling tot de absolute bodemprijs;
  • De taxatie en bouwkundige keuringen;
  • Het koopcontract wordt gecontroleerd;
  • Je wordt geholpen bij het vinden van een notaris;
  • Je kunt (ook) bij ons terecht wanneer je snel een aankoopmakelaar nodig hebt.

Wat maakt ‘Libero Aankoop’de perfecte aankoopmakelaar?


‘Libero aankoop’ is voorzien van meerdere zeer ervaren aankoopmakelaars die uitgerust zijn met kennis en expertise. Zij worden betaald naar prestatie. Dit houdt in dat ze voor je onderhandelen en enkel genoegen nemen met de bodemprijs. Met andere woorden, hoe meer ze van de verkoopprijs af krijgen, hoe meer ze betaald krijgen. Tevens behartigen onze aankoopmakelaars alleen de belangen van de aankopende partij. Er zal dan nooit sprake zijn van verstrengelde belangen, aangezien zij geen verkopen doen. En niet geheel onbelangrijk wij zullen geen kosten in rekening brengen als er geen prijsakkoord is bereikt.

Na de overeenstemming van de prijs schakelen we nog twee andere specialisten voor je in namelijk:

  • Een erkende taxateur; deze taxeert de waarde van de woning;
  • Een bouwkundig specialist; deze gaat op zoek naar eventuele (verborgen) gebreken.

Betaal nooit te veel met onze aankoopmakelaars


Er zijn aankoopmakelaars die werken met een courtage, waardoor eigenbelang de prijs kan beïnvloeden. Wij hanteren de no cure, no pay formule. Dit houdt in dat wij worden beloond voor onze prestaties. Wanneer wij niets presteren, ontvangen we ook geen bonus. Hiermee bieden we jou de garantie dat we onderhandelen tot de absolute bodemprijs.‘Libero Aankoop’ biedt volledige aankoopbegeleiding. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. We maken gebruik van deskundigen op het gebied van onderhandelen, taxeren en een bouwkundige keuring. Tevens controleren wij het koopcontract en geven een suggestie voor een passende notaris. Maar wat gaat een aankoopmakelaar kosten? We bieden complete pakketten al vanaf € 1248+ 10% onderhandelingsbonus (incl. btw).

Een rekenvoorbeeld:
Vraagprijs woning: € 200.000
Onderhandeld naar € 180.000
Jij bespaart op de koop dankzij onderhandelen: €20.000
Aankoopmakelaar ontvangt maximaal €1248+ 10% van het verschil tussen vraagprijs en aankoopprijs. In dit geval zal dat (€ 2000 + € 1248) € 3248 zijn.

Wil jij snel in het bezit zijn van jouw droomhuis en niet te veel betalen? Of heb je nog vragen over de Aankoopmakelaar van ‘Libero Aankoop’, de aankoopmakelaar kosten of andere zaken? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij weten dat er soms snel gehandeld moet werken en daarom staan wij ook in het weekend en in de avonden voor je klaar!

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 481 beoordelingen
Sluiten
Live chat - Online