Aankoopmakelaardij-informatie

Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Maandag 26 augustus om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Unieke aankopend makelaar

Je hebt een woning op het oog en deze wil je voor een zo laag mogelijke prijs. Het is verstandig hierbij de hulp van een aankopend makelaar in te schakelen. Een aankopend makelaar zorgt ervoor dat jij nooit teveel betaalt voor een woning. Daarnaast neemt hij je vaak veel werk uit handen. Zo hoef je natuurlijk niet zelf te onderhandelen, maar een aankopend makelaar van Libero Aankoop regelt meer en controleert de koopakte!

Waarom een aankopend makelaar van Libero Aankoop?

Een aankopend makelaar van Libero Aankoop heeft verschillende voordelen:

  • Geen dubbele belangen (enkel aankoopmakelaardij, geen verkoop);

  • Drie deskundigen (gecertificeerd erkend taxateur, plaatselijke bouwkundige, aankopend makelaar);

  • Courtage gebaseerd op prestatie;

  • De werkwijze van Libero Aankoop levert gegarandeerd succes op.

 

 Vrijblijvend informeren

 

Aankopend makelaar kosten

De kosten van de aankoopmakelaar werken bij Libero Aankoop volgens het no cure, no pay-principe. Besluit je niet te kopen, dan hoef je ons niet te betalen als wij nog geen externe kosten hebben gemaakt.

Tarieven van een aankopend makelaar bestaan uit een basistarief en een extra percentage. Wij hanteren een basistarief van € 1248 (incl. btw). Daarnaast ontvangt de aankoopmakelaar 10% van het bedrag dat hij van de vraagprijs heeft af gekregen. Hiermee verzekeren wij je dat de aankopend makelaar onderhandelt tot hij de bodemprijs bereikt. Bij ons hoef je de courtage niet ineens te betalen. Het is wel verstandig de factuur te bewaren, omdat onze kosten deels fiscaal zijn te verrekenen.  

Sluiten
Live chat - Online