Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Complete aankoopbegeleiding Inclusief volledig afsluiten hypotheek

Alleen een aankoopmakelaar nodig?

Heb je geen financieel advies nodig? Dan krijg je € 1.500 korting. Je betaalt dan € 2.000,- voor onze aankoopbegeleiding. Je mist dan het voordeel van financieel advies én het afsluiten van je hypotheek.

Wil je alleen financieel advies en regel je de aankoop van de woning zelf? Dan krijg je € 1.000,- korting. Je betaalt dan alleen voor het financieel advies.

Wat betaal ik als de koop niet doorgaat?

Als je besluit te annuleren en niet meer met ons op zoek gaat naar een volgende woning, dan brengen wij annuleringskosten in rekening die kunnen oplopen tot het volledige bedrag van onze complete aankoopbegeleiding. Je hebt nooit recht op teruggave van de aanbetaling van € 350,-.

Wanneer moet ik betalen?

Je betaalt ons vooraf € 350,-. De rest betaal je achteraf. Dus op het moment dat we écht een woning voor je hebben aangekocht en je hypotheek is geregeld.

Prestatiebonus als wij onder de vraagprijs aankopen

Als er onderhandelingsruimte is, onderhandelen wij altijd tot de absolute bodemprijs. Jij betaalt dus nooit teveel voor jouw droomwoning. Lukt het ons de woning aan te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons een prestatiebonus van 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen. In tegenstelling tot andere makelaars die vooral voor een prijsakkoord gaan. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning.

Wij hebben geen dubbele belangen

Libero Aankoop is enkel aankoopmakelaar en heeft daardoor geen dubbele belangen. Wij hoeven geen rekening te houden met de verkoop van woningen.

Complete aankoopbegeleiding én financieel advies

Al tijdens je zoektocht naar je droomwoning geeft Libero Financieel je financieel advies. Hierdoor kan onze aankoopmakelaar snel schakelen als jij je droomwoning hebt gevonden. Ook het afsluiten van de hypotheek valt onder onze complete aankoopbegeleiding. Nergens vind je aankoopbegeleiding die zo compleet is.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.100 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.101 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit teveel voor een woning. 

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 769 beoordelingen