Tips huis kopen

Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 18 augustus om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Tips huis kopen

Ga je een huis kopen, maar wil je graag meer informatie voor je aan de zoektocht begint? Dan is deze pagina perfect voor jou. Libero Aankoop weet als aankoopmakelaar precies wat er gebeurt op de huidige woningmarkt en deelt die kennis graag.

Tips om samen een huis te kopen

Als je samen een huis koopt, moet je meer regelen dan wanneer je alleen een huis zou kopen. Op de volgende pagina lees je onder andere hoe jullie financiën worden als je samen een huis gaat kopen.

Tips bij de overdracht van het huis

Zodra je bod geaccepteerd is, kun je niet wachten tot de overdracht van het huis. Hoe blij je ook bent, er zijn wel een paar dingen waar je goed op moet letten bij de overdracht van jouw nieuwe huis.

Tips huis verkopen

Bij de aankoop van een nieuw huis hoort soms de verkoop van je huidige woning. Daar kun je natuurlijk wel wat tips voor gebruiken. Lees snel verder voor tips om je huis snel te verkopen.

Tips voor een huis kopen op inschrijving

Op de huidige woningmarkt zie je steeds vaker dat woningen op inschrijving worden verkocht. Je krijgt dan samen met andere geïnteresseerden de kans om de woning te bezichtigen. Daarna brengt iedereen voor een deadline een eindbod uit. De verkopers kiezen vervolgens wie de gelukkige is. Bij een huis kopen op inschrijving kun je wel wat hulp gebruiken. Libero Aankoop heeft onmisbare tips voor een huis kopen op inschrijving.

Tips over woningwaarde bepalen

De huizenprijzen stijgen, maar wat zegt dat over de woningwaarde? Op de volgende pagina leggen we uit hoe woningwaarde bepalen werkt.

Nog meer tips voor een huis kopen

Libero Aankoop heeft e-books geschreven voor bijna iedere situatie. Van bezichtiging tot notaris: er zit op ieder moment wel iets voor je tussen. De gratis e-books met tips voor een huis kopen zijn eenvoudig te downloaden.

Gouden aankooptips

Libero Aankoop heeft een unieke online aankooptraining waarin je jouw vragen kunt stellen aan onze aankoopexperts. Alles wat je niet online kunt vinden, bespreken we daar. We geven een demonstratie van een goed startbod, je leert hoe verkoopmakelaars te werk gaan en waar je woningen vindt die niet op Funda staan. De online aankooptraining is gratis, dus schrijf je direct in!

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je aAl een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 606 beoordelingen