Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 29 juli om 19:30 uur geven wij Woning kopen? De Gouden Tips

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training
Tips huis kopen

Tips huis kopen

Ben je op zoek naar tips voor het kopen van een huis? Als je een huis wilt kopen, dan zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Versterk je positie op de woningmarkt en vergeet je onzekerheid. Libero Aankoop weet als aankoopmakelaar precies wat er gebeurt op de huidige woningmarkt en deelt die kennis graag. Deze pagina staat vol met links. Klik op een link en je wordt verwezen naar uitgebreide informatie over de aankoop van een huis. Neem een kijkje in onze collectie van tips en trucs voor een huis kopen!

Tips voor een huis zoeken Een nieuwe woning zoeken kan een grote klus zijn. Waar moet je op letten bij het zoeken naar een woning en welke tools moet je gebruiken? Lees het op onze pagina over tips voor een huis zoeken. Duur: 2.27 min. Start met lezen %
Huis kopen op inschrijving: tips
Op de huidige woningmarkt zie je steeds vaker dat woningen op inschrijving worden verkocht. Je krijgt dan samen met andere geïnteresseerden de kans om de woning te bezichtigen. Daarna brengt iedereen voor een deadline een eindbod uit. De verkopers kiezen vervolgens wie de gelukkige is. Bij een huis kopen op inschrijving kun je wel wat hulp gebruiken. Libero Aankoop heeft onmisbare tips voor een huis kopen op inschrijving. Duur: 3.50 min. Start met lezen %
Herken verkooptrucs van de makelaar met onze tips De verkoopmakelaar staat niet aan jouw kant: hij wil er alles aan doen om jouw droomhuis voor een zo hoog mogelijke prijs aan jou te verkopen. Om jou te manipuleren, trekt hij zijn trukendoos open. Leer de verkooptrucs van de makelaar te herkennen en ontwijken en betaal nooit te veel voor een huis. Duur: 2.05 min. Start met lezen % Je woningwaarde bepalen doe je met deze tips De huizenprijzen stijgen, maar wat zegt dat over de woningwaarde? Je woningwaarde bepalen kan belangrijk zijn als huizeneigenaar, maar ook als je een huis wilt kopen. Tips voor je woningwaarde bepalen vind je ook bij Libero Aankoop. Duur: 2.47 min. Start met lezen % Samen een huis kopen? Lees eerst onze tips Ga je met zijn tweeën een huis kopen? Dan zijn deze tips om samen een huis te kopen ideaal voor jou. Als je samen een huis koopt, moet je meer regelen dan wanneer je alleen een huis zou kopen. Op de volgende pagina lees je onder andere hoe jullie financiën worden als je samen een huis gaat kopen. Duur: 3.08 min. Start met lezen % Huis kopen met vanafprijs doe je zo Bij woningen met een vanafprijs moet je altijd boven de vraagprijs bieden en is onderhandelen lastig. Lees onze tips over hoe je succesvol een huis met een vanafprijs koopt. Duur: 2.24 min. Start met lezen % Huis kopen tips checklist: de overdracht Zodra je bod geaccepteerd is, kun je niet wachten tot de overdracht van het huis. Hoe blij je ook bent, er zijn wel een paar dingen waar je goed op moet letten bij de overdracht van jouw nieuwe huis. Op deze pagina vind je een checklist met alles waar je op moet letten bij de overdracht van je huis. Duur: 2.21 min. Start met lezen % Tips huis kopen: eerst verkopen De tips voor een huis kopen blijven niet alleen bij de aankoop van een huis. Bij de aankoop van een nieuw huis hoort soms de verkoop van je huidige woning. Daar kun je natuurlijk ook wel wat tips voor gebruiken. Lees snel verder voor tips om je huis snel te verkopen. Duur: 2.55 min. Start met lezen %

15 algemene tips voor een huis kopen

Deze huis kopen tips zijn altijd handig om in het achterhoofd te houden.

 1. Ga op tijd naar een hypotheekadviseur, om jouw financiële situatie op een rijtje te zetten.
 2. Zet je wensen en eisen concreet op papier. Houd deze lijst bij de hand bij het zoeken naar een huis.
 3. Laat je eisenlijst niet varen, ook niet als je zo verliefd bent op dat ene huis. Het zijn niet voor niets eisen.
 4. Kijk vooruit: waar ben je over 10 jaar? Houd daar rekening mee bij het kopen van een huis.
 5. Zoek op verschillende platforms, zoals Funda en Jaap.
 6. Als het huis op de foto's al niet mooi is, dan gaat hij in het echt écht niet meevallen. Laat het los.
 7. Op internet een huis gevonden? Doe goed vooronderzoek van de buurt. Kom niet voor rare verassingen te staan.
 8. Schakel een aankoopmakelaar in. Hij doet de onderhandelingen en schakelt de nodige experts in.
 9. Neem altijd een neutraal persoon mee tijdens de bezichtiging. Die ziet wat jij door je roze bril misschien niet ziet.
 10. Plan gerust een tweede bezichtiging in.
 11. Houd het proces onder controle. Laat je niet beïnvloeden door trucjes van de verkoopmakelaar, zoals gekke deadlines en dubbele afspraken.
 12. Laat altijd een bouwkundige keuring uitvoeren. Zo voldoe je niet alleen aan je onderzoeksplicht, maar koop je ook geen bouwval.
 13. Laat je niet verleiden tot het achterwege laten van ontbindende voorwaarden. Onder sommige omstandigheden moet jij de koop kunnen ontbinden.
 14. Laat de koopakte altijd controleren door een expert. Zo word jij nooit misleid door kleine lettertjes.
 15. Lees alle uitgebreide tips van Libero Aankoop. Voor elke situatie hebben wij handige tips die jou helpen bij het kopen van een huis!

Ben je op zoek naar uitgebreide tips voor een huis kopen? Lees dan verder. We delen op deze pagina een heleboel links naar onze grote collectie van tips voor een huis kopen.

Nóg meer tips voor een huis kopen

Libero Aankoop heeft e-books geschreven voor bijna iedere situatie. Van bezichtiging tot notaris: er zit op ieder moment wel iets voor je tussen. De gratis e-books met tips voor een huis kopen zijn eenvoudig te downloaden.

Gouden aankooptips

Libero Aankoop heeft een unieke online aankooptraining waarin je jouw vragen kunt stellen aan onze aankoopexperts. Alles wat je niet online kunt vinden, bespreken we daar. We geven een demonstratie van een goed startbod, je leert hoe verkoopmakelaars te werk gaan en waar je woningen vindt die niet op Funda staan. De online aankooptraining is gratis, dus schrijf je direct in!

Ja, ik wil succesvol mijn droomhuis kopen

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 809 beoordelingen