Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (3 oktober) om 4:40 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!
Tips huis kopen

De verkooptrucs en tactieken van een makelaar

Verkooptrucs van de makelaar misleiden potentiële huizenkopers, zodat zij meer bieden. Zij gebruiken psychologische trucs en tactieken om je op te jagen. Wij leren je de meestvoorkomende verkooptrucs van de makelaar te herkennen.

Verkooptrucs makelaar: waarom?

Een verkoopmakelaar helpt de verkopende partij met de verkoop van hun huis. De taak van de makelaar is om het huis zo goed mogelijk te verkopen. Daarvoor krijgt hij een percentage van de verkoopsom betaald. Om het huis zo goed mogelijk te verkopen, gebruikt de makelaar trucs en tactieken tijdens de omgang met potentiële kopers. Zij gebruiken psychologische trucs om de kopers te misleiden en op te jagen, zodat ze meer betalen voor het huis. 

Trucs en tactieken van de makelaar

Als je weet waar je op moet letten, herken je de trucs van de verkoopmakelaar zo. Deze tactieken zetten makelaars geregeld in om huizenkopers op te jagen en meer te laten bieden:

  • Nu-of-nooit. Hierbij doet de makelaar alsof jij als koper enorm moet opschieten. Dit doet hij bijvoorbeeld door twee bezichtigingen achter elkaar te plannen. Door je op te jagen, kan je minder goed nadenken over een bod en bied je snel te hoog.
  • Contrast. Als je als koper een makelaar inschakelt voor een zoekopdracht, zal hij gebruik maken van het contrast-principe. Hij zal je eerst twee of meer woningen laten zien die totaal niet aan jouw wensen en eisen voldoen. Daar baal je dan van. Daarna laat hij de woning zien die hij wil verkopen: een huis dat iets beter aansluit op jouw wensen en eisen, maar ook met een (iets) te hoog prijskaartje. Doordat je baalde van die eerste twee huizen, zal je een stuk enthousiaster zijn over dit te dure huis en dus te veel betalen, ook al is dit niet je droomhuis.
  • Te hoge vraagprijs noteren. Door de vraagprijs een stuk hoger te stellen dan wat hij ervoor wil hebben, heeft hij een streepje voor in de onderhandelingen.
  • De woning “mooi praten”. Alle negatieve dingen worden neergezet als positief. Een kleine woning is ineens een knusse woning en gebreken zijn mogelijkheden voor upgrades.
  • Weinig meubels neerzetten en andere trucs om de woning groter te laten lijken.
  • Jou afleiden tijdens een bezichtiging door heel veel te praten. Zo kan jij niet kritisch naar de woning kijken.

Als je een aankoopmakelaar hebt ingeschakeld, dan zal de verkoopmakelaar zijn trukendoos waarschijnlijk gesloten houden. Hij weet dat de aankoopmakelaar de trucs doorziet en weet waar hij mee bezig is. In dat geval hoef je je geen zorgen te maken over de verkooptrucs van de makelaar.

Leer alle trucs van de verkoopmakelaar te doorzien

Een huis kopen is een stressvolle aangelegenheid. De verkoopmakelaar wil je misleiden met verkooptrucs en de concurrentie is moordend. Hoe kom je er dan nog tussen? Versterk je positie op de woningmarkt met gratis online aankooptraining. Daarin delen wij ónze trucs en tactieken voor het verlagen van de prijs. Na het volgen van de training weet jij hoe je de verkopende partij in de kaarten kijkt en het perfecte openingsbod doet. Deze kans is goud waard, dus mis het niet.

Ja, ik wil succesvol mijn droomhuis kopen

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 31.550 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 31.551 wordt.

Supersnelle service

Als je tegenwoordig een huis wilt kopen, dan moet je supersnel reageren. De huizen zijn binnen no-time verkocht. Libero Aankoop is een online makelaar en wij zijn het snelst van allemaal. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en binnen een dag kunnen we starten met het aankoopproces. Geef ons een seintje en wij gaan voor jou aan het werk. Wij zijn altijd bereikbaar en je kunt vertrouwen op onze supersnelle service.

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 765 beoordelingen