Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 6 februari om 19:30 uur geven wij Woning kopen? Nieuwe methode: Duaal bod...

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!
Tips huis kopen

Huis zoeken

Hoe moet je een huis zoeken? Een nieuwe woning zoeken kan een grote klus zijn. Wij hebben tips om huizen zoeken makkelijker te maken. Stel eerst een wensenlijstje op, zet je financiële mogelijkheden op een rijtje en ga dan een huis zoeken.

Voorbereiding huis zoeken

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voordat je begint met het zoeken van een huis, is het belangrijk om zowel je wensen en eisen als je financiële mogelijkheden concreet te maken. Dat doe je door deze tips te volgen.

Wensenlijstje woning zoeken

Begin je zoektocht naar een woning niet voordat je je wensen en eisen concreet op papier hebt gezet. Houd hierbij ook de toekomst in gedachten. Denk aan dit soort details:

  • Grootte van de woning;
  • Aantal kamers;
  • Aanwezigheid van een tuin/dakterras/garage;
  • Omgeving;
  • Aanwezigheid van voorzieningen in de buurt zoals een school en supermarkt;
  • Parkeermogelijkheden;
  • Bouwjaar van de woning;
  • Staat van de woning: wil je klussen of niet?

Bedenk voor jezelf welke wensen en eisen het belangrijkst voor je zijn. Zet de belangrijkste eisen bovenaan: zo maak je een handig en overzichtelijk lijstje die je bij het zoeken naar woningen naast je kunt houden.

Financiële mogelijkheden woning zoeken

Om realistisch naar huizen te zoeken, moet je precies weten wat je te besteden hebt. Zet op een rijtje wat je financiën zijn. Hoeveel eigen geld heb je en wat kun je maximaal lenen? Online kan je een globale inschatting krijgen van je mogelijkheden. Voor een uitgebreid overzicht van je financiële mogelijkheden schakel je een hypotheekadviseur in. Hij kent alle slimmigheidjes die jou kunnen helpen jouw droomhuis te financieren. Door van tevoren zekerheid te hebben over je financiën kun je niet alleen gerichter zoeken, maar heb je ook een streepje voor in onderhandelingen over de vraagprijs van een huis.

Huis zoeken

Heb je je wensenlijstje en zicht op je financiën? Dan is het tijd om een huis te zoeken. Dat kun je op verschillende manieren doen:

  • Makelaar inschakelen:

Je kunt je eisenlijst en financiële mogelijkheden doorgeven aan een makelaar, die dan op zoek gaat naar woningen voor jou. Hij gebruikt hiervoor zijn eigen netwerk. Het voordeel hiervan is dat je vaak op tijd op de hoogte bent. Het nadeel is het hoge prijskaartje van de makelaar. Ook moet je in je achterhoofd houden dat de makelaar nooit alle woningen in zijn netwerk heeft: je krijgt dus sowieso een beperkt aanbod.

  • Zelf een huis zoeken:

Door zelf te zoeken, kun je veel geld besparen. Er zijn veel online woningsites met groot aanbod van huizen. De bekendste woningsite is Funda. Het is belangrijk om te weten dat Funda eigendom is van de NVM, waardoor zij niet volledig onafhankelijk zijn. Huizen die te koop staan via makelaars die niet bij de NVM zijn aangesloten, worden niet vertoond. Op deze verborgen pareltjes is vaak minder concurrentie, omdat niet iedereen ze kan vinden. Je maakt dus veel meer kans op een woning die niet op Funda staat.

In de Woningassistent van Libero Aankoop vind je huizen die niet op Funda staan. Maak gratis een account aan en krijg een veel uitgebreider woningaanbod dan op Funda.

Huis gevonden?

Heb je jouw droomhuis gevonden? Maak dan je borst maar nat. Om succesvol jouw droomhuis te kopen, moet jij goed voorbereid zijn. Leer hoe jij moet onderhandelen als een pro tijdens onze gratis online aankooptraining. Wij geven jou al ónze aankooptips, waardoor jij een stuk sterker in je schoenen staat. Dat wil je niet missen!

Ja, ik wil succesvol mijn droomhuis kopen

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.150 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.151 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit teveel voor een woning. 

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 769 beoordelingen