Goedkope aankoopmakelaar inschakelen?

Je bent op zoek naar de goedkoopste aankoopmakelaar die je ook de zekerheid geeft dat hij zijn uiterste best doet? Dat kan! Libero Aankoop werkt met een standaardtarief en een prestatiebonus, waardoor de aankoopmakelaar altijd zijn uiterste best zal doen om voor jou het onderste uit de kan te halen. Zo ben jij het goedkoopst uit en haalt de aankoopmakelaar er ook het meeste uit.

Zo werkt een goedkope makelaar 

De meeste aankoopmakelaars werken met een standaard tarief. Bijvoorbeeld een percentage van de aankoopprijs. Hij beweert een goedkope aankoopmakelaar te zijn. Maar in dat geval is het dus gunstiger voor de makelaar om de woning duurder aan te kopen. Tenslotte verdient hij dan meer. Daarnaast zijn er ook aankoopmakelaars die werken met een vast bedrag. Het grote voordeel hiervan is dat je altijd weet wat je de makelaar moet betalen. Een groot nadeel is dat de makelaar zijn geld toch wel krijgt, hij hoeft hier niet extra hard voor te werken.

Libero Aankoop werkt met een combinatie van deze twee opties: het standaardtarief van 1248 inclusief btw en een prestatiebonus over het onderhandelingsresultaat. Als wij succesvol onderhandelen, krijgen wij naast het standaardtarief een prestatiebonus van 10%. Met het standaardtarief worden de basiskosten gedekt en regelen wij een bouwkundige meeloopkeuring, taxateur en de controle van de koopakte voor je. Met de prestatiebonus op het onderhandelingsresultaat weet je zeker dat de aankoopmakelaar gemotiveerd is. Hoe meer hij van de prijs afkrijgt, hoe groter zijn beloning.

Bespaar op je woningaankoop

De gemiddelde prijs van een aankoopmakelaar ligt tussen de € 1.500 en € 3.500. Schakel je een goedkope aankoopmakelaar in? Let dan altijd op de tariefberekening en stel jezelf daarbij de vragen: heeft de aankoopmakelaar wel baat bij een lage aankoopprijs? Wie is voor mij een goedkope aankoopmakelaar?

Voordelen Libero Aankoop:

  • Wij behartigen nooit dubbele belangen, want wij zijn enkel aankoopmakelaar;
  • Dankzij onze prestatiebonus weet je zeker dat wij ons uiterste best doen de vraagprijs naar beneden te krijgen;
  • Succes is verzekerd dankzij onze werkwijze;
  • Al meer dan 9990 klanten hebben wij succesvol mogen begeleiden;
  • Wij voeren een gratis aankoopscan uit voor je.

 Vrijblijvend informeren

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 518 beoordelingen
Sluiten
Live chat - Online