Goedkope aankoopmakelaar inschakelen?

Je bent op zoek naar de goedkoopste aankoopmakelaar die je ook de zekerheid geeft dat hij zijn uiterste best doet? Dat kan! Libero Aankoop werkt met een standaardtarief en een prestatiebonus, waardoor de aankoopmakelaar altijd zijn uiterste best zal doen om voor jou het onderste uit de kan te halen. Zo ben jij het goedkoopst uit en haalt de aankoopmakelaar er ook het meeste uit.

Zo werkt een goedkope makelaar 

De meeste aankoopmakelaars werken met een standaard tarief. Bijvoorbeeld een percentage van de aankoopprijs. Hij beweert een goedkope aankoopmakelaar te zijn. Maar in dat geval is het dus gunstiger voor de makelaar om de woning duurder aan te kopen. Tenslotte verdient hij dan meer. Daarnaast zijn er ook aankoopmakelaars die werken met een vast bedrag. Het grote voordeel hiervan is dat je altijd weet wat je de makelaar moet betalen. Een groot nadeel is dat de makelaar zijn geld toch wel krijgt, hij hoeft hier niet extra hard voor te werken.

Libero Aankoop werkt met twee opties: het basistarief van 495,- en een all-in tarief van 1695,-. Op de aankoopmakelaar tarieven pagina vindt je alle details over deze twee opties.

Bespaar op je woningaankoop

De gemiddelde prijs van een aankoopmakelaar ligt tussen de € 1.500 en € 3.500. Schakel je een goedkope aankoopmakelaar in? Let dan altijd op de tariefberekening en stel jezelf daarbij de vragen: heeft de aankoopmakelaar wel baat bij een lage aankoopprijs? Wie is voor mij een goedkope aankoopmakelaar?

Voordelen Libero Aankoop:

  • Wij behartigen nooit dubbele belangen, want wij zijn enkel aankoopmakelaar;
  • Dankzij onze prestatiebonus weet je zeker dat wij ons uiterste best doen de vraagprijs naar beneden te krijgen;
  • Succes is verzekerd dankzij onze werkwijze;
  • Al meer dan 10210 klanten hebben wij succesvol mogen begeleiden;
  • Wij voeren een aankoopscan uit voor je.

 Vrijblijvend informeren

Sluiten
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 531 beoordelingen