Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (29 maart) om 3:07 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Woning aanbod huis kopen

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Complete aankoopbegeleiding

Voor een eerlijk tarief

Libero Aankoop werkt in jouw voordeel

De aankoopmakelaar voor jou

3,4x meer kans

Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop heb je maar liefst 3,4 keer meer kans op een woning. Bovendien betaal je minder voor je huis met een aankoopmakelaar. Samen met onze aankoopmakelaar sta je sterk in het aankoopproces. De verkopende partij weet namelijk dat je serieuze interesse hebt en werkt graag met een aankoopmakelaar.

Gespecialiseerd in huizen kopen

Wij zijn 100% aankoopmakelaar. Wij geloven namelijk dat je ergens heel goed in wordt als je er ontzettend veel tijd in steekt. En dat doen we: inmiddels hebben we al 32.440 woningkopers geholpen. Doordat wij ons alleen maar bezig houden met het aankopen van woningen, hebben wij geen dubbele belangen.

Landelijke aankoopmakelaar

Wij zijn een online aankoopmakelaar die in heel Nederland actief is. Ook bij jou in de buurt.

48 uur voorsprong op Funda

Naast de complete aankoopbegeleiding die wij bieden, hebben wij een fantastische en unieke tool. Deze tool helpt je sneller naar jouw nieuwe huis en geeft je toegang tot woningen die pas over 48 uur op Funda komen te staan! Dit betekent dat jij 48 uur de tijd hebt om een woning te bekijken en misschien al wel een bod uit te brengen. En dit alles voordat de concurrentie, de andere woningzoekers, deze woning hebben gezien. Dat noemen wij pas een voorsprong. Die wil je toch niet missen?

Aankoopmakelaar inclusief hypotheekadvies

Je kunt bij ons ook kiezen voor onze combi-deal. Je krijgt dan onze complete aankoopbegeleiding inclusief hypotheekadvies én afsluiten van de hypotheek. Het hypotheekadvies krijg je van de financieel adviseur van Libero Financieel. En onze aankoopmakelaar helpt jou bij de aankoop van de woning. Wij werken veel samen met Libero Financieel. Door de korte lijnen kunnen we snel schakelen. Lees meer over onze combi-deal.

Supersnelle service

Snelheid is onmisbaar bij het kopen van een huis. Als online aankoopmakelaar zijn wij het snelst van allemaal. Het contact met ons verloopt online en telefonisch. Door deze werkwijze kunnen wij binnen een dag al starten met het aankoopproces. Zo heb jij sowieso een streepje voor op de concurrentie!

Aankoopgarantie

Bij ons weet je zeker dat je een woning koopt zonder dat je teveel betaalt. Dat komt door onze aankoopgarantie: je betaalt één keer ons tarief, ook al voeren we gesprekken over meer dan één woning.

  • Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben;
  • Eén tarief voor je woningaankoop, niet voor iedere poging;
  • Eén dossier voor je woningaankoop, geen nieuw dossier voor iedere poging.

Altijd de beste prijs voor je woning

Wij onderhandelen als de beste. Zodra er onderhandelingsruimte is, gaan wij door tot de bodemprijs is bereikt. Van dit onderhandelingsresultaat betaal je ons 10%, de overige 90% is helemaal voor jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de woning aan te kopen voor de beste prijs. Jij betaalt nooit te veel voor de woning.

Libero Aankoop inschakelen

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.440 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.441 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 772 beoordelingen