De grootste aankoopmakelaar van Nederland

Iedere woningaankoop een topaankoop

Wij staan voor jou klaar

Johan
Pascal
Denise
Korné

Bekijk het hele Libero Aankoop team

Libero Aankoop werkt in jouw voordeel

De aankoopmakelaar die er voor jou is

Enkel aankopend makelaar

Libero Aankoop houdt zich enkel bezig met het aankopen van woningen. Hierdoor zijn er geen dubbele belangen rondom jouw topaankoop. Wij staan voor professionele en zuivere biedingen om het beste resultaat voor jou te behalen. De resultaten van Libero Aankoop worden mede behaald doordat wij enkel aankopend makelaar zijn. Voor ons is de weg altijd vrij om scherpe biedingen neer te leggen en te onderhandelen tot de absolute bodemprijs.

3,4 keer meer kans

De kans op jouw droomwoning vergroten, dat wil je toch? Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor maar liefst 3,4 keer meer kans op de woning van jouw dromen. Samen met Libero Aankoop sta je sterk in het aankoopproces. De verkopende partij weet namelijk dat je serieuze interesse hebt en onderhandelt graag met een aankoopmakelaar. Bovendien weet je met Libero Aankoop zeker dat je als absolute winnaar uit de onderhandelingen komt in de huidige overspannen woningmarkt.

Complete aankoopbegeleiding

Libero Aankoop helpt jou tijdens het gehele aankoopproces. Vanaf het moment dat jij jouw droomwoning op het oog hebt tot de notaris staan wij aan jouw kant. Dit betekent dat jij een aankopend makelaar van Libero Aankoop inschakelt op het moment dat je een woning hebt gevonden waar je serieuze interesse in hebt. Dat is nog eens complete aankoopbegeleiding.

Landelijke aankoopmakelaar

Libero Aankoop werkt in heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Doordat wij een online aankoopmakelaar zijn, kunnen we zeer snel handelen. Het contact met ons verloopt online en telefonisch. Onze experts op het gebied van de bouwkundige keuring en de taxatie komen altijd uit jouw regio. Dit is een van de voordelen van een aankoopmakelaar als Libero Aankoop.

Zo pakken wij het voor jou aan!

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je aAl een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 578 beoordelingen