Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (1 oktober) om 17:14 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Complete aankoopbegeleiding

Voor een eerlijk tarief

Libero Aankoop werkt in jouw voordeel

De aankoopmakelaar voor jou

3,4x meer kans

Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop heb je maar liefst 3,4 keer meer kans op een woning. Bovendien betaal je minder voor je huis met een aankoopmakelaar. Samen met Libero Aankoop sta je sterk in het aankoopproces. De verkopende partij weet namelijk dat je serieuze interesse hebt en werkt graag met een aankoopmakelaar.

Gespecialiseerd in huizen kopen

Libero Aankoop is 100% aankoopmakelaar. Wij geloven namelijk dat je ergens heel goed in wordt als je er ontzettend veel tijd in steekt. En dat doen we: inmiddels hebben we al 31.540 woningkopers geholpen. Doordat wij ons alleen maar bezig houden met het aankopen van woningen, hebben wij geen dubbele belangen.

Landelijke aankoopmakelaar

Wij zijn een online aankoopmakelaar die in heel Nederland actief is. Ook bij jou in de buurt.

48 uur voorsprong op Funda

Naast alle aankoopbegeleiding die Libero Aankoop biedt, beschikt Libero Aankoop over een fantastische tool. Deze tool helpt jou sneller naar jouw nieuwe huis!
Libero Aankoop heeft toegang tot woningen die pas 48 uur later op Funda komen te staan. Dit betekent dat jij 48 uur de tijd hebt om een woning te bekijken en misschien al wel een bod uit te brengen. En dit alles voordat de concurrentie, de andere woningzoekers, deze woning hebben gezien. Dat noemen wij pas een voorsprong. Die wil je toch niet missen?

Supersnelle service

Snelheid is onmisbaar bij het kopen van een huis. Als online aankoopmakelaar zijn wij het snelst van allemaal. Het contact met ons verloopt online en telefonisch. Door deze werkwijze kunnen wij binnen een dag al starten met het aankoopproces. Zo heb jij sowieso een streepje voor op de concurrentie!

Aankoopgarantie

Bij Libero Aankoop weet je zeker dat je een woning koopt zonder dat je teveel betaalt. Dat komt door onze aankoopgarantie: je betaalt één keer ons tarief, ook al voeren we gesprekken over meer dan één woning.

  • Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben;
  • Eén tarief voor je woningaankoop, niet voor iedere poging;
  • Eén dossier voor je woningaankoop, geen nieuw dossier voor iedere poging.

Libero Aankoop inschakelen

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 31.540 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 31.541 wordt.

Supersnelle service

Als je tegenwoordig een huis wilt kopen, dan moet je supersnel reageren. De huizen zijn binnen no-time verkocht. Libero Aankoop is een online makelaar en wij zijn het snelst van allemaal. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en binnen een dag kunnen we starten met het aankoopproces. Geef ons een seintje en wij gaan voor jou aan het werk. Wij zijn altijd bereikbaar en je kunt vertrouwen op onze supersnelle service.

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 765 beoordelingen