De grootste aankoopmakelaar van Nederland

Iedere woningaankoop een topaankoop

Waarom een aankoopmakelaar als Libero Aankoop?

Libero Aankoop werkt anders dan de traditionele makelaar. Wij zijn er namelijk 100% voor jouw belang. Wij zijn enkel aankoopmakelaar, dus we hebben geen dubbele belangen wanneer we jou aan een topaankoop helpen.

De drie pijlers van Libero Aankoop

Een aankoopmakelaar in jouw voordeel

1

Specialistisch

Libero Aankoop is er vanaf het moment dat je een woning op het oog hebt. Bezichtigen doe je dus zelf, want wie heeft een beter gevoel voor jouw droomwoning dan jijzelf? Vervolgens maak je gebruik van onze specialiteit voor het bieden op een huis of het onderhandelen over de vraagprijs.

Bieden
Heb je interesse in een populaire woning met weinig onderhandelingsruimte? Laat ons voor jou bieden en maak gegarandeerd meer kans op jouw droomwoning.

Onderhandelen
Is er ruimte om te onderhandelen over de vraagprijs? De aankoopmakelaars van Libero Aankoop onderhandelen tot de bodemprijs. Zo weet jij zeker dat je zo min mogelijk betaalt voor jouw droomwoning.

2

Modern

Op de huidige woningmarkt kun je als huizenkoper niet meer te lang wachten. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop zijn daarom snel, doortastend en uitstekend bereikbaar. Bovendien krijg je bij Libero Aankoop niet alleen een aankoopmakelaar, ook de bouwkundige en de taxateur zijn bij de prijs inbegrepen.

3

Voordelig

Libero Aankoop hanteert een vast tarief voor haar service. Wij werken dus niet met een traditioneel courtage van makelaars. Voor 1248,- maakt u al gebruik van onze volledige aankoopbemiddeling. Hiervoor heb je dus drie experts die jou bijstaan!

Wij staan voor jou klaar

Johan
Pascal
Denise
Korné

Bekijk het hele Libero Aankoop team

Libero Aankoop werkt in jouw voordeel

De aankoopmakelaar die er voor jou is

Enkel aankoopmakelaar

Libero Aankoop houdt zich enkel bezig met het aankopen van woningen. Hierdoor zijn er geen dubbele belangen rondom jouw topaankoop. Wij staan voor professionele en zuivere biedingen om het beste resultaat voor jou te behalen. De resultaten van Libero Aankoop worden mede behaald doordat wij enkel aankoopmakelaar zijn. Voor ons is de weg altijd vrij om scherpe biedingen neer te leggen en te onderhandelen tot de absolute bodemprijs.

3,3 keer meer kans

De kans op jouw droomwoning vergroten, dat wil je toch? Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor maar liefst 3,3 keer meer kans op de woning van jouw dromen. Samen met Libero Aankoop sta je sterk in het aankoopproces. De verkopende partij weet namelijk dat je serieuze interesse hebt en onderhandelt graag met een aankoopmakelaar. Bovendien weet je met Libero Aankoop zeker dat je als absolute winnaar uit de onderhandelingen komt in de huidige overspannen woningmarkt.

Complete aankoopbegeleiding

Libero Aankoop helpt jou tijdens het gehele aankoopproces. Vanaf het moment dat jij jouw droomwoning op het oog hebt tot de notaris staan wij aan jouw kant. Dit betekent dat jij een aankoopmakelaar van Libero Aankoop inschakelt op het moment dat je een woning hebt gevonden waar je serieuze interesse in hebt. Dat is nog eens complete aankoopbegeleiding.

Landelijke aankoopmakelaar

Libero Aankoop werkt in heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Doordat wij een online aankoopmakelaar zijn, kunnen we zeer snel handelen. Het contact met ons verloopt online en telefonisch. Onze experts op het gebied van de bouwkundige keuring en de taxatie komen altijd uit jouw regio. Dit is een van de voordelen van een aankoopmakelaar als Libero Aankoop.

Zo pakken wij het voor jou aan!

Trotse woning bezitter worden?

Start nu met jouw gratis aankoopscan

088 - 430 30 22 088 - 430 30 32
Sluiten
Live chat - Online