Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 29 juli om 19:30 uur geven wij Woning kopen? De Gouden Tips

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Complete aankoopbegeleiding

Voor een eerlijk tarief

Libero Aankoop werkt in jouw voordeel

De aankoopmakelaar voor jou

3,4x meer kans

Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop heb je maar liefst 3,4 keer meer kans op een woning. Bovendien betaal je minder voor je huis met een aankoopmakelaar. Samen met onze aankoopmakelaar sta je sterk in het aankoopproces. De verkopende partij weet namelijk dat je serieuze interesse hebt en werkt graag met een aankoopmakelaar.

Gespecialiseerd in huizen kopen

Wij zijn 100% aankoopmakelaar. Wij geloven namelijk dat je ergens heel goed in wordt als je er ontzettend veel tijd in steekt. En dat doen we: inmiddels hebben we al 35.860 woningkopers geholpen. Doordat wij ons alleen maar bezig houden met het aankopen van woningen, hebben wij geen dubbele belangen.

Landelijke aankoopmakelaar

Wij zijn een online aankoopmakelaar die in heel Nederland actief is. Ook bij jou in de buurt.

PRE Funda

Naast de complete aankoopbegeleiding die wij bieden, hebben wij een fantastische en unieke tool: PRE Funda Woningaanbod. Met deze tool heb jij op elke woning een voorsprong. Met PRE Funda krijg je toegang tot woningen die pas over 24 - 48 uur online komen te staan! Dit betekent dat jij tot 48 uur de tijd hebt om een woning te bekijken en misschien al wel een bod uit te brengen. En dit alles voordat de concurrentie, de andere woningzoekers, deze woning hebben gezien. Dat noemen wij pas een voorsprong. Die wil je toch niet missen? Vraag onze aankoopspecialist naar PRE Funda.

Supersnelle service

Snelheid is onmisbaar bij het kopen van een huis. Als online aankoopmakelaar zijn wij het snelst van allemaal. Het contact met ons verloopt online en telefonisch. Door deze werkwijze kunnen wij binnen een dag al starten met het aankoopproces. Zo heb jij sowieso een streepje voor op de concurrentie!

Aankoopgarantie

Bij ons weet je zeker dat je een woning koopt zonder dat je teveel betaalt. Dat komt door onze aankoopgarantie: je betaalt één keer ons tarief, ook al voeren we gesprekken over meer dan één woning.

  • Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben
  • Eén tarief voor je woningaankoop, niet voor iedere poging
  • Eén dossier voor je woningaankoop, geen nieuw dossier voor iedere poging

Altijd de beste prijs voor je woning

Wij onderhandelen als de beste. Zodra er onderhandelingsruimte is, gaan wij door tot de bodemprijs is bereikt. Van dit onderhandelingsresultaat betaal je ons 10%, de overige 90% is helemaal voor jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de woning aan te kopen voor de beste prijs. Jij betaalt nooit te veel voor de woning.

Libero Aankoop inschakelen

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda

Met onze woningalert krijg jij 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat de woning online staat. Dat geeft jou op elke woning een enorme voorsprong op de concurrentie. Gebruik deze voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 809 beoordelingen