Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (5 juli) om 14:45 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Gratis Oogklep-aankoop

Gratis Oogklep-aankoop

Nu inclusief overprijsde miskoop!

Je hoeft je alleen maar met de meute mee te laten voeren. Doe gewoon wat de rest doet, dan krijg jij gegarandeerd een Oogklep-aankoop. Zonder moeite, vanuit je luie stoel!

  • Geen eigen initiatief nodig
  • De mooiste woningen net niet voor jou
  • Meer dan 100.000 anderen gingen je voor

Waarom een Oogklep-aankoop?

Afgelopen jaar deden meer dan 100.000 Nederlanders een Oogklep-aankoop. Dan moet het haast wel goed zijn toch? Een Oogklep-aankoop op de woningmarkt is ideaal voor mensen die liever geen eigen initiatief nemen, niet per se hun droomhuis willen en het ook niet zo erg vinden als al hun spaargeld op gaat aan overbieden. Oh, en het maakt ook niet uit als het uiteindelijk een overprijsde miskoop blijkt.

Zet je oogkleppen af!

Dan zie je veel meer. Kijk maar eens.

Oogklep-aankoop Gouden Aankoop
Onbetaalbaar, letterlijk € 1.499,-
Gegarandeerd een miskoop Gouden aankoop
Je lot in handen van een verkoopmakelaar Je lot in eigen handen
Je bent altijd al je geld kwijt Spaargeld over

Ziet er goed uit toch? Wees niet een van die 100.000 woningkopers met een Oogklep-aankoop. Bij de grootste aankoop van je leven kun je best wat hulp gebruiken. Zet dus die oogkleppen af en ga voor een Gouden Aankoop.

Doe maar de Gouden Aankoop

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 31.070 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 31.071 wordt.

Supersnelle service

Als je tegenwoordig een huis wilt kopen, dan moet je supersnel reageren. De huizen zijn binnen no-time verkocht. Libero Aankoop is een online makelaar en wij zijn het snelst van allemaal. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en binnen een dag kunnen we starten met het aankoopproces. Geef ons een seintje en wij gaan voor jou aan het werk. Wij zijn altijd bereikbaar en je kunt vertrouwen op onze supersnelle service.

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 757 beoordelingen