Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 24 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Gratis Oogklep-aankoop

Gratis Oogklep-aankoop

Nu inclusief overprijsde miskoop!

Je hoeft je alleen maar met de meute mee te laten voeren. Doe gewoon wat de rest doet, dan krijg jij gegarandeerd een Oogklep-aankoop. Zonder moeite, vanuit je luie stoel!

  • Geen eigen initiatief nodig
  • De mooiste woningen net niet voor jou
  • Meer dan 100.000 anderen gingen je voor

Waarom een Oogklep-aankoop?

Afgelopen jaar deden meer dan 100.000 Nederlanders een Oogklep-aankoop. Dan moet het haast wel goed zijn toch? Een Oogklep-aankoop op de woningmarkt is ideaal voor mensen die liever geen eigen initiatief nemen, niet per se hun droomhuis willen en het ook niet zo erg vinden als al hun spaargeld op gaat aan overbieden. Oh, en het maakt ook niet uit als het uiteindelijk een overprijsde miskoop blijkt.

Zet je oogkleppen af!

Dan zie je veel meer. Kijk maar eens.

Oogklep-aankoop Gouden Aankoop
Onbetaalbaar, letterlijk € 1.695,-
Gegarandeerd een miskoop Gouden aankoop
Je lot in handen van een verkoopmakelaar Je lot in eigen handen
Je bent altijd al je geld kwijt Spaargeld over

Ziet er goed uit toch? Wees niet een van die 100.000 woningkopers met een Oogklep-aankoop. Bij de grootste aankoop van je leven kun je best wat hulp gebruiken. Zet dus die oogkleppen af en ga voor een Gouden Aankoop.

Doe maar de Gouden Aankoop

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 804 beoordelingen