(Sluiten)
Bespaar op je woningaankoop
 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • De beste prijs voor jouw droomwoning
 • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Bespreek jouw situatie met één van onze experts.
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 426 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Gratis online uitzending volgen?

Maandag 22 januari om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning. Live, thuis vanaf je eigen bank te volgen!

Aanmelden gratis uitzending

Complete aankoopbegeleiding voor jouw woning

Je hebt je droomhuis gevonden en je weet het zeker, jij wil dit huis kopen! Maar dan rijst de vraag: “Ga je dit zelf regelen of schakel je aankoopbegeleiding in?” Wij helpen je graag bij het vinden van het antwoord op deze vraag. Lees hieronder alles over hulp bij aankoop woning en vind de informatie die je nodig hebt om jouw woning zelf aan te kopen.

Complete aankoopbegeleiding woning € 665,-


Libero Aankoop weet als geen ander dat een huis kopen, in tijden als deze, een pittige en stressvolle klus kan zijn. Met onze complete aankoopbegeleiding nemen wij jou dit graag uit handen, zodat jij je met andere dingen bezig kunt houden. Maar wat mag je van onze complete aankoopbegeleiding verwachten?

 • Tijdens een adviesgesprek bekijkt één van onze aankoopexperts jouw persoonlijke situatie. De expert bekijkt samen met jou naar de mogelijkheden en zal aangeven welke hulp, bij aankoop woning, wij kunnen bieden.
 • Er wordt een gedegen vooronderzoek gedaan.
 • Een van onze aankoopmakelaars voert messcherpe onderhandelingen om voor jou de bodemprijs te achterhalen. Dit doen wij op basis van no cure, no pay. Met andere woorden: geen prijsakkoord, geen kosten!
 • Als er een prijsakkoord is bereikt, regelen wij een bouwkundige meeloopkeuring. De bouwkundige loopt dan samen met jou door de woning. Jij kunt tijdens deze ronde de punten van de bouwkundige noteren en in veel gevallen wil hij het ook wel even voor je op de mail zetten. Je ontvangt achteraf dus geen rapport, maar maakt zelf notities over de bevindingen van de bouwkundige.
 • Resultaten uit de keuring kunnen aanleiding geven om de onderhandelingen te heropenen. Met een bouwkundige meeloopkeuring voldoe je aan jouw onderzoeksplicht!
 • Je ontvangt taxatierapport van een erkende taxateur, te gebruiken bij het verkrijgen van een hypotheek.
 • De juridische controle van het koopcontract nemen wij voor onze rekening. Eventuele fouten worden eruit gehaald, waardoor jij met een gerust hart kunt tekenen.
 • We helpen je zoeken naar een juiste notaris.

Tijdens het aankoopproces kan snel handelen van groot belang zijn. Daarom zijn wij ook in de avonden en weekenden bereikbaar. Laat je gegens achter op ons contactformulier en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. Ook kun je ons bereiken via 088 – 4303022.

Aankoopbegeleiding woning zonder bouwkundige en taxatie € 465

Naast ons complete pakket bieden wij nog een standaard aankoopbegeleiding. Dit pakket bedraagt € 465. Hiervoor ontvang je:

 • Een adviesgesprek waarin één van onze aankoopexperts jouw situatie bekijkt. Er wordt dan, samen met jou, gekeken naar de mogelijkheden. Ook geven we aan welke hulp, bij aankoop woning, wij kunnen bieden.
 • We doen vooronderzoek.
 • Een van onze aankoopmakelaars voert messcherpe onderhandelingen om voor jou de bodemprijs te achterhalen. Dit doen wij op basis van no cure, no pay. Met andere woorden: geen prijsakkoord, geen kosten!
 • De juridische controle van het koopcontract nemen wij voor onze rekening. Eventuele fouten worden eruit gehaald, waardoor jij met een gerust hart kunt tekenen.
 • We helpen je zoeken naar een juiste notaris.

Wil je toch gebruikmaken van een bouwkundige en/of een taxateur? Dat kan! Voor slechts € 100 per expert kun jij, tijdens het aankoopproces, gebruik maken van hun expertise. Dit is voordeliger dan wanneer je zelf een bouwkundige of taxateur regelt.

Hulp bij aankoop woning of zelf je huis kopen?

Vind je het een uitdaging om jouw droomhuis aan te kopen zonder aankoopbegeleiding en kun je wel wat extra kennis en informatie gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag om jouw eigen topaankoop te doen! Wij bieden diverse mogelijkheden om jou van de juiste kennis en informatie te voorzien. Dit scheelt jou uren surfen op het internet. In onze gratis online aankooptraining geven we je, in slechts één uur tijd, heel veel tips en praten we je bij over de verkooptrucs van de verkopende makelaars. Ook hebben we diverse gratis e-books die hulp bieden tijdens de verschillende fases in het aankoopproces.

Wil je de aankoop liever uit handen geven en door een expert laten uitvoeren? Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Live chat - Online