Aankoopbegeleiding

Een aankoopbegeleiding pakket maakt dat jij veel minder stress ervaart rondom het kopen van een woning. Onderhandelingen worden voor jou gedaan en het contact met de verkopend makelaar verloopt via de aankoopmakelaar. Bovendien hoef jij je met een aankoopbegeleiding pakket van Libero Aankoop niet druk te maken om de taxateur en bouwkundige: dat regelt Libero Aankoop voor jou!

Aankoopbegeleiding woning

Veel aankoopmakelaars bieden jou een volledige aankoopbemiddeling aan. Dat betekent dat de makelaar niet alleen de onderhandelingen voert, maar in de meeste gevallen ook een bouwkundige keuring en een taxatie laten uitvoeren. 

Een aankoopmakelaar heeft nog veel meer voordelen:

  • Een aankoopmakelaar heeft ervaring in het aankoopproces en weet precies wanneer hij wat moet doen;
  • Een verkoopmakelaar onderhandelt liever met een aankoopmakelaar. De samenwerking verloopt dan namelijk professioneler;
  • Een goede aankoopmakelaar zorgt ervoor dat jij kosten bespaart bij de aankoop van een woning;
  • Een aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij de aankoop van de woning. Zo kan hij de onderhandelingen zakelijk en objectief aangaan.

Aankoopbegeleiding Libero Aankoop

De aankoopbegeleiding bij een huis kan bij iedere aankoopmakelaar anders zijn. Bij de één betaal je extra voor de bouwkundige keuring en bij een ander zit dit helemaal niet in het pakket inbegrepen. Bij Libero Aankoop weet je zeker dat je geniet van de volledige aankoopbegeleiding. Een huis kopen was nog nooit zo eenvoudig. 

Libero Aankoop werkt met een unieke tariefstelling. Zo betaal je voor de aankoopbegeleiding slechts € 1248 incl. btw, waarbij een bouwkundige meeloopkeuring en een gevalideerd taxatierapport zijn inbegrepen.
Daarnaast vraagt Libero Aankoop een prestatiebonus, namelijk 10% van het onderhandelingsresultat. Hoe meer er van de vraagprijs af is, hoe hoger de courtage van de makelaar. 

Wil je ook genieten van een complete aankoopbegeleiding?

Neem direct contact op met Libero Aankoop

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 509 beoordelingen
Sluiten
Live chat - Online