Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 3 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Aankoopbegeleiding

Met aankoopbegeleiding ben je zeker van je zaak bij het kopen van een huis. De biedingen worden voor jou gedaan en je hoeft niet zelf contact op te nemen met de verkopend makelaar. 

Aankoopbegeleiding woning

Aankoopbegeleiding voor jouw nieuwe huis heeft veel voordelen. Een aankoopmakelaar koopt dagelijks woningen. Hij weet precies wat er moet gebeuren om jou de beste aankoopbegeleiding te geven. Met de juiste aankoopbegeleiding profiteer je van:

  • Professionele begeleiding van een ervaren aankoopmakelaar;
  • Een verkoopmakelaar onderhandelt liever met een erkende aankoopmakelaar;
  • Een goede aankoopmakelaar zorgt ervoor dat jij kosten bespaart bij de aankoop van een woning;
  • Een aankoopmakelaar onderhandelt objectief en rationeel.

Vrijblijvend contact opnemen

Aankoopbegeleiding huis door Libero Aankoop

Jij weet precies welke woning je wilt, dus je kunt het beste zelf zoeken naar een huis. De aankoopbegeleiding van Libero Aankoop start op het moment dat jij een woning op het oog hebt. Met Libero Aankoop ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Onbeperkte onderhandelingen tot we een woning voor je gekocht hebben;
  • 3,4x meer kans op een woning;
  • Binnen een dag een bod uitgebracht;
  • We controleren de koopakte en ronden de aankoop voor je af tot aan de notaris.

Weet je nog niet waar je de beste woningen vindt? Wil je alles weten over de huidige woningmarkt? Wil je optimaal voorbereid zijn op jouw nieuwe huis? Dan is de gratis online aankooptraining de perfecte voorbereiding! 

Nu inschrijven

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 801 beoordelingen