Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 29 juli om 19:30 uur geven wij Woning kopen? De Gouden Tips

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Nijmegen

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 260 andere woningkopers voor afgelopen juni.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Razendsnel handelen
  • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar Nijmegen: ontdek de voordelen van professionele begeleiding

Als je op zoek bent naar een professionele aankoopmakelaar in Nijmegen, bent je bij ons aan het juiste adres. Met onze uitgebreide expertise en diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt staan wij klaar om je te helpen bij het succesvol kopen van uw droomhuis.

Waarom een aankoopmakelaar Nijmegen inschakelen?

Het kopen van een huis is een belangrijke en vaak complexe beslissing. Een aankoopmakelaar kan je tijd, geld en stress besparen. Onze ervaren professionals kennen de lokale markt in Nijmegen door en door. Ze kunnen je helpen bij het vinden van de beste deals, het onderhandelen over de prijs en de voorwaarden, en het begeleiden van het gehele aankoopproces. Succesvol een huis kopen met een aankoopmakelaar in Nijmegen is dus een goed idee als je niet te veel wilt betalen. 

Huizenmarkt in kaart gebracht met data in Nijmegen 

In juli 2023 was de gemiddelde vraagprijs voor een woning in Nijmegen €409.060. Dit is 1,02 % hoger dan vorig kwartaal. De gemiddelde WOZ-waarde is ook gestegen, van €302.118 in 2022 naar €357.794 in 2023. Ook hieraan kun je zien dat Nijmegen geliefd is. Vergroot je kans op een woning door gebruik te maken van ons grote netwerk van Aankoopmakelaar en specialisten welke klaar staan met raad en daad! 

Zo werkt Libero Aankoop

Het hebben van een aankoopmakelaar in Nijmegen vergroot in vele gevallen jouw gunfactor. Uit onderzoek is gebleken dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop drie keer meer kans maakt op een woning dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. We doen nooit een bod zonder jouw goedkeuring. Zo is het slim om een woning te kopen in Nijmegen met ons! 

Bespaar tijd, geld en stress met ons vaste en scherpe tarief 

De kosten van een aankoopmakelaar in Nijmegen bedragen € 1.695,-. Hiervoor heb je onbeperkte aankoopbegeleiding. Libero Aankoop werkt voor je tot we daadwerkelijk een woning voor je hebben gekocht. Je betaalt ons niets extra's als we vaker voor je moeten bieden. Zo is onze dienstverlening zeer compleet en houden we je goed op de hoogte tijdens het hele proces bij een nieuwe woning! Direct aan de slag? Neem contact op met onze aankoopmakelaar Nijmegen of bel ons op 088 - 430 30 22.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 809 beoordelingen