Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Nijmegen

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar nodig in Nijmegen?

In de gemeente Nijmegen kun je je uitstekend vermaken. Van een bezoekje aan de oudste stad van Nederland tot een wandeling in de natuurgebieden de Ooijpolder en de Duffelt. Is een kort bezoekje aan de gemeente Nijmegen niet voldoende? Overweeg je een woning te kopen in deze prachtige gemeente? Schakel dan Libero Aankoop in, dan weet je zeker dat je de absolute bodemprijs betaalt!

 

Aankoopmakelaar op basis van no cure, no pay in Nijmegen

Heb je een woning op het oog in de oudste stad van Nederland en zoek je daarvoor geschikte begeleiding? Wij bieden je volledige begeleiding.

Begeleiding van begin tot eind

  • Je ontvangt van ons een aankoopscan. Na deze scan kun je besluiten of je de aankoop wilt doorzetten of wilt annuleren;
  • Wanneer je besluit de aankoop door te zetten, schakelen wij twee specialisten voor je in - een bouwkundig specialist en een taxateur;
  • Bij succes controleren wij voor jou de koopakte, wij begeleiden je naar de notaris en controleren de offerte hiervan.

Tarief makelaar Nijmegen

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Gebruik maken van onze complete service of heb je nog vragen? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen dan vaak al binnen een uur contact op met je. 

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 630 beoordelingen