Libero Aankoop Hulp

Ben jij een ster in onderhandelen en weet jij de vraagprijs van jouw droomhuis tot een absolute bodemprijs te brengen! Maar reikt jouw kennis en expertise niet verder en wil je graag gespecialiseerde hulp inzetten bij vraagstukken als; waar vind ik een betaalbare bouwkundige die het huis kan keuren? Hoe vind ik een voordelige taxateur? En wie kan mij helpen bij het ontcijferen van een koopcontract? Libero Aankoop heeft speciaal voor mensen die zelf bieden op een huis, maar bijkomende regelzaken liever niet zelf doen de Libero Aankoop Hulp in het leven geroepen. Je kan dus zelf onderhandelen bij aankoop huis en wij regelen de rest voor slechts €739,-!

Libero Aankoop Hulp
  • Mondelinge bouwkundige meeloopkeuring
  • Taxatierapport, opgesteld door een erkende taxateur
  • Juridische controle van het koopcontract
  • Hulp bij het zoeken van een notaris

Wat houdt Libero Aankoop Hulp in?

Mondelinge bouwkundige meeloopkeuring

Nadat jij de onderhandelingen tot een goed resultaat hebt weten te brengen, zorgen wij ervoor dat de bouwkundige meeloopkeuring wordt ingepland. Een meeloopkeuring is mondeling. Je loopt samen met een bouwkundig expert door de woning. Terwijl hij deze inspecteert heb jij de gelegenheid om vragen te stellen. Na de keuring ontvang je geen rapport, maar de inspecteur is meestal wel bereid om enkele punten op de mail te zetten. Wij raden aan om zelf pen en papier mee te nemen om tijdens de meeloopkeuring mee te schrijven met de bouwkundige. Een bouwkundig rapport heb je alleen nodig als er een achterstallig onderhoud van 10% of meer, van de woningwaarde, wordt geconstateerd. Ook zijn er enkele geldverstrekkers die een bouwkundig rapport eisen. Vraag dit vooraf altijd even na. In veel gevallen is een bouwkundig rapport dus helemaal niet nodig!

Taxatierapport, opgesteld door een erkende taxateur

Een erkende taxateur zal dan de daadwerkelijke waarde van de woning bepalen. Dit heb je nodig voor de hypotheek. Het taxatierapport zal worden gevalideerd door bijvoorbeeld het NWWI.

Juridische controle van het koopcontract

Als zowel de bouwkundige meeloopkeuring als de taxatie niet hebben geleid tot het afzien van de koop, maar juist bevestigen wat je al dacht ; dit is een echte droomwoning! Dan is de volgende stap het (voorlopig) koopcontract tekenen. Je hoeft zelf niet na te pluizen of alles er (goed) in staat. Dit kun je overlaten aan de jurist die wij daarvoor regelen.

Hulp bij het zoeken van een notaris

  • Mondelinge bouwkundige meeloopkeuring, check
  • Taxatierapport van een erkende taxateur, check
  • Juridische controle van het koopcontract, check

De tijd, om alvast te zoeken naar een notaris waar de overdracht plaatst gaat vinden, is aangebroken. Het is niet vanzelfsprekend dat de notaris op de hoek van jouw straat de beste keuze is. Er zit namelijk verschil in tarieven. Libero Aankoop helpt jou zoeken naar de beste notaris.

Dit zeer voordelige pakket zorgt ervoor dat bij een huis kopen zonder makelaar geen stress hoeft te hebben over alle bijkomende zaken, want dat regelen wij voor je! Zou je graag meer informatie ontvangen over Libero Aankoop Hulp? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden over een huis kopen zonder makelaar en de Libero Aankoop Hulp.

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan

Toch maar niet zelf bieden op een huis, maar profiteren van de complete aankoopbegeleiding met onderhandelingen? Dat kan! Kijk hier voor het complete pakket, de kosten en hoe je er gebruik van kunt maken.

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 523 beoordelingen
Sluiten
Live chat - Online