Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 28 september om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Zoetermeer

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 210 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Razendsnel handelen
 • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar gezocht in Zoetermeer?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Onze aankoopmakelaars weten als geen ander hoe belangrijk een goede timing, een juist bod en de gunfactor zijn om een populaire woning te bemachtigen. De aankoop van jouw droomwoning in Zoetermeer kun je daarom met een gerust hart aan de aankoopmakelaars van Libero Aankoop overlaten.

Kosten aankoopmakelaar Zoetermeer

Een aankoopmakelaar in Zoetermeer kost € 2.345,-. Voor dit bedrag ben je verzekerd van messcherpe onderhandelingen, krijg je een gevalideerd taxatierapport, een bouwkundige meeloopkeuring en controle van de koopakte. Als Libero Aankoop tot onder de vraagprijs onderhandelt, betaal je ons een percentage van het onderhandelingsresultaat als extra.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Dossierkosten: (..)
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

De huidige woningmarkt vraagt om een speciale aanpak. Je hoort steeds vaker dat het bieden zonder aankoopmakelaar in Zoetermeer geen nut heeft, omdat verkopend makelaars het liefst samenwerken met een aankoopmakelaar. Heb jij een woning gevonden en kun jij daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan staan onze aankoopmakelaars in Zoetermeer voor je klaar! We doen nooit een bod zonder jouw goedkeuring.

210 woningkopers geholpen in augustus
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Aankoopgarantie: wij gaan door tot we je huis hebben gekocht
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Zoetermeer

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Zoetermeer. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Zoetermeer
 • Foto van een aangekochte woning (Johan Wagenaarrode, Zoetermeer) Johan Wagenaarrode, Zoetermeer Vraagprijs € 375.000 Verkoopprijs € 415.000
 • Foto van een aangekochte woning (Dunantstraat, Zoetermeer) Dunantstraat, Zoetermeer Vraagprijs € 215.000 Verkoopprijs € 232.500
 • Foto van een aangekochte woning (Violiervaart, Zoetermeer) Violiervaart, Zoetermeer Vraagprijs € 339.000 Verkoopprijs € 325.000 Verschil € 14.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Parijsstraat, Zoetermeer) Parijsstraat, Zoetermeer Vraagprijs € 339.000 Verkoopprijs € 380.000
 • Foto van een aangekochte woning (Schansbaan, Zoetermeer) Schansbaan, Zoetermeer Vraagprijs € 450.000 Verkoopprijs € 455.000
 • Foto van een aangekochte woning (Berlageplan, Zoetermeer) Berlageplan, Zoetermeer Vraagprijs € 750.000 Verkoopprijs € 770.000

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Zoetermeer? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Zoetermeer.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 698 beoordelingen