Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Zaltbommel

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Zaltbommel?

Zaltbommel, door de bewoners Bommel genoemd, is een oude Hanzestad. Een deel van de stad is dan ook een beschermd stadsgezicht. Heb je je droomwoning gevonden in dit historische stadje? Maar twijfel je nog of de vraagprijs de daadwerkelijke bodemprijs is? Aarzel dan niet om Libero Aankoop in te schakelen!

Hoe werkt Libero Aankoop?

Wanneer je ons in wilt schakelen, voeren wij eerst een aankoopscan voor je uit. Aan de hand van deze scan brengen we een bod uit of starten we met de onderhandeling om uit te zoeken wat de absolute bodemprijs is. Wordt je bod geaccepteerd of bevalt de bodemprijs? Dan kunnen we de aankoop doorzetten. Is dit niet het geval dan kun je stoppen zonder dat wij kosten in rekening brengen voor het geleverde werk.
Zet je de aankoop door? Dan schakelen we een taxateur en een bouwkundig specialist voor je in en controleren we de koopakte en de offerte van de notaris. Vervolgens begeleiden we je naar de notaris, waar de aankoop van de woning definitief wordt gemaakt. Je kunt voor een uitgebreid overzicht terecht op de pagina 'werkwijze'.

Tarief Libero Aankoop Zaltbommel

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Wil je ook de absolute bodemprijs betalen voor je woning in Zaltbommel? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via ons contactformulier.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 623 beoordelingen