Succesvol een huis kopen in Zaltbommel?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Het gaat echt gebeuren: Libero Aankoop in het theater

Donderdag 3 oktober om 20.00 uur staan wij als eerste aankoopmakelaar ooit in het theater.

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • 8,8

Aankoopmakelaar gezocht in Zaltbommel?

Zaltbommel, door de bewoners Bommel genoemd, is een oude Hanzestad. Een deel van de stad is dan ook een beschermd stadsgezicht. Heb je je droomwoning gevonden in dit historische stadje? Maar twijfel je nog of de vraagprijs de daadwerkelijke bodemprijs is? Aarzel dan niet om Libero Aankoop in te schakelen!

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

Hoe werkt Libero Aankoop?

Wanneer je ons in wilt schakelen, voeren wij eerst een gratis aankoopscan voor je uit. Aan de hand van deze scan brengen we een bod uit of starten we met de onderhandeling om uit te zoeken wat de absolute bodemprijs is. Wordt je bod geaccepteerd of bevalt de bodemprijs? Dan kunnen we de aankoop doorzetten. Is dit niet het geval dan kun je stoppen zonder dat wij kosten in rekening brengen voor het geleverde werk.
Zet je de aankoop door? Dan schakelen we een taxateur en een bouwkundig specialist voor je in en controleren we de koopakte en de offerte van de notaris. Vervolgens begeleiden we je naar de notaris, waar de aankoop van de woning definitief wordt gemaakt. Je kunt voor een uitgebreid overzicht terecht op de pagina 'werkwijze'.

Tarief Libero Aankoop Zaltbommel

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is). Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet om de vraagprijs naar beneden te krijgen, maken wij gebruik van een prestatiebonus over het onderhandelingsresultaat. Deze bonus bedraagt 10% van het onderhandelingsresultaat.

Wil je ook de absolute bodemprijs betalen voor je woning in Zaltbommel? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via ons contactformulier.

Sluiten
Live chat - Online