Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Tynaarlo

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Tynaarlo?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Uit onderzoek is gebleken dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomwoning dan wanneer je dit zelf doet. Door de jarenlange ervaring en de expertise weten onze aankoopmakelaars wat ze op welk moment moeten doen!

Kosten aankoopmakelaar Tynaarlo

Wat kost een aankoopmakelaar in Tynaarlo? Libero Aankoop hanteert het volgende tarief:

 • Een vast tarief voor de aankoopbegeleiding van € 1.995,-.
 • Een variabel tarief voor als we onderhandelen tot onder de vraagprijs.

Als het ons niet lukt om tot onder de vraagprijs te onderhandelen, betaal je ons alleen het vaste tarief. Lukt het ons wel? Dan betaal je ons naast het vaste tarief een percentage van het onderhandelingsresultaat.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Bieden boven de vraagprijs is in Tynaarlo is steeds vaker aan de orde van de dag. Als een van de vele geïnteresseerden wil jij natuurlijk ook kans maken op de woning van je dromen. Een goed bod, passende voorwaarden en het hebben van de gunfactor is dan van groot belang. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop staan voor je klaar om jou te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat je met onze aankoopmakelaars maar liefst drie keer zoveel kans maakt dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. 

430 woningkopers geholpen in september
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Tynaarlo

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Tynaarlo. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Tynaarlo
 • Foto van een aangekochte woning (Telefoonstraat, Zuidlaren) Telefoonstraat, Zuidlaren Vraagprijs € 619.000 Verkoopprijs € 562.500 Verschil € 56.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 9% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Hortensiaweg, Paterswolde) Hortensiaweg, Paterswolde Vraagprijs € 349.000 Verkoopprijs € 348.000 Verschil € 1.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 0% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Zandlust, Tynaarlo) Zandlust, Tynaarlo Vraagprijs € 1.190.000 Verkoopprijs € 1.070.000 Verschil € 120.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 10% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Otto Cluivinglaan, Eelderwolde) Otto Cluivinglaan, Eelderwolde Vraagprijs € 739.000 Verkoopprijs € 665.000 Verschil € 74.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 10% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Hooiweg, Paterswolde) Hooiweg, Paterswolde Vraagprijs € 199.000 Verkoopprijs € 187.500 Verschil € 11.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 6% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Hogeweg, Zuidlaren) Hogeweg, Zuidlaren Vraagprijs € 269.000 Verkoopprijs € 220.000 Verschil € 49.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 18% onder de eerste vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Tynaarlo? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Tynaarlo.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

vandaag tot 18:00

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 631 beoordelingen