Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Groningen

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Groningen?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Doordat wij al vele aankopen hebben gerealiseerd, weten wij hoe de woningmarkt werkt. Deze kennis en expertise zetten wij ook graag in voor de aankoop van jouw woning in Groningen.

Kosten aankoopmakelaar Groningen

Wat kost een aankoopmakelaar in Groningen? Libero Aankoop hanteert het volgende tarief:

 • Een vast tarief voor de aankoopbegeleiding van € 1.995,-.
 • Een variabel tarief voor als we onderhandelen tot onder de vraagprijs.

Als het ons niet lukt om tot onder de vraagprijs te onderhandelen, betaal je ons alleen het vaste tarief. Lukt het ons wel? Dan betaal je ons naast het vaste tarief een percentage van het onderhandelingsresultaat.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Een droomhuis vinden in Groningen is één. Eigenaar worden van die woning is in veel gevallen een heel ander verhaal. Vaak ben je niet de enige geïnteresseerde in de woning in Groningen en moet je opboksen tegen vele andere liefhebbers. Dit vraagt om een speciale aanpak. Wil jij kans maken op jouw droomwoning en niets aan het lot overlaten? Schakel dan een van onze aankoopmakelaars in Groningen in. 

430 woningkopers geholpen in september
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Groningen

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Groningen. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Groningen
 • Foto van een aangekochte woning (Boterbloemweg, Haren Gn) Boterbloemweg, Haren Gn Vraagprijs € 239.000 Verkoopprijs € 251.000
 • Foto van een aangekochte woning (Billitonstraat, Groningen) Billitonstraat, Groningen Vraagprijs € 165.000 Verkoopprijs € 190.190
 • Foto van een aangekochte woning (Prunusstraat, Groningen) Prunusstraat, Groningen Vraagprijs € 189.500 Verkoopprijs € 197.500
 • Foto van een aangekochte woning (Kremersheerd, Groningen) Kremersheerd, Groningen Vraagprijs € 164.500 Verkoopprijs € 167.000
 • Foto van een aangekochte woning (Golfslag, Groningen) Golfslag, Groningen Vraagprijs € 159.000 Verkoopprijs € 166.500
 • Foto van een aangekochte woning (Dorpsweg, Garmerwolde) Dorpsweg, Garmerwolde Vraagprijs € 189.000 Verkoopprijs € 169.000 Verschil € 20.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 11% onder de eerste vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Groningen? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Groningen.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

morgen vanaf 07:30

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 632 beoordelingen