Succesvol een huis kopen in Groningen

Dankzij de complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief van Libero Aankoop

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Groningen

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 540 andere woningkopers voor afgelopen juli.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Succesvol een huis kopen met een aankoopmakelaar in Groningen?

Wil je wonen in een stad met veel jonge mensen? Met een gemiddelde leeftijd van 36,4 jaar is Groningen de jongste stad van Nederland. Groningen is een typische studentenstad, waar de lange, roerige geschiedenis nog steeds goed te zien is. Historische pakhuizen, hofjes en gebouwen sieren de stad.

Aankoopmakelaar in Groningen gezocht?

Snel een aankoopmakelaar in Groningen nodig? Op het moment dat jij een woning in Groningen op het oog hebt, moet je snel handelen. Libero Aankoop is aankoopmakelaar in Groningen, dus weet precies hoe je om moet gaan met dit soort stressvolle situaties. Binnen een dag een bod doen op een woning in Groningen is voor ons niet vreemd. Libero Aankoop staat als aankoopmakelaar aan jouw kant en onderhandelt de beste prijs voor jou.

Onze aankoopmakelaar werkwijze

Verkopend makelaars werken graag samen met een aankoopmakelaar. Hierdoor creëer je dus vanzelf een grotere gunfactor. Door het inschakelen van Libero Aankoop geniet je nog van meer voordelen, namelijk:

 • Gratis aankoopscan;
 • No cure, no pay. Geen prijsakkoord, geen kosten;
 • Snel handelen doordat we ook in de avonden en weekenden bereikbaar zijn;
 • Enkel aankoopmakelaar, geen dubbele belangen;
 • De bouwkundige meeloopkeuring en taxatie zijn inbegrepen.

Aangekochte woningen in Groningen

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Groningen. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Groningen
 • Foto van een aangekochte woning (Boterbloemweg, Haren Gn) Boterbloemweg, Haren Gn Vraagprijs € 239.000 Verkoopprijs € 251.000
 • Foto van een aangekochte woning (Billitonstraat, Groningen) Billitonstraat, Groningen Vraagprijs € 165.000 Verkoopprijs € 190.190
 • Foto van een aangekochte woning (Prunusstraat, Groningen) Prunusstraat, Groningen Vraagprijs € 189.500 Verkoopprijs € 197.500
 • Foto van een aangekochte woning (Kremersheerd, Groningen) Kremersheerd, Groningen Vraagprijs € 164.500 Verkoopprijs € 167.000
 • Foto van een aangekochte woning (Golfslag, Groningen) Golfslag, Groningen Vraagprijs € 159.000 Verkoopprijs € 166.500
 • Foto van een aangekochte woning (Dorpsweg, Garmerwolde) Dorpsweg, Garmerwolde Vraagprijs € 189.000 Verkoopprijs € 169.000 Verschil € 20.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 11% onder de eerste vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Kosten aankoopmakelaar Groningen

Niemand wil teveel betalen voor een woning en dat hoeft ook niet! Om de bodemprijs van jouw droomwoning in Groningen te bereiken, doorlopen wij samen met jou de volgende zes stappen:

1. Direct contact met de verkopend makelaar,

2. Gratis aankoopscan door jouw aankoopmakelaar,

3. Bouwkundige meeloopkeuring en taxatie inbegrepen;

4. Juridische controle van de koopakte en advies ten aanzien van notaris;

5. Controle van het koopcontract;

6. Beoordeling van de offerte van de notaris.

Wij zijn enkel aankoopmakelaar en hebben geen dubbele belangen. Dit is dan ook de reden dat wij voor jou tot de absolute bodemprijs kunnen onderhandelen. Wij hoeven op een later moment namelijk geen woning te verkopen aan de verkopend makelaar. Wij houden van een transparante en eerlijke dienst en daarom worden wij beloond voor het behaalde resultaat. Ons all-in tarief bedraagt € 1.695,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Dit is wat anderen vinden van Libero Aankoop

Veel woningkopers gingen jou al voor. Lees wat zij vonden van Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Groningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Groningen? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Groningen.


Vrijblijvend contact opnemen met aankoopmakelaar Groningen

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je aAl een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 603 beoordelingen