Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Eemnes

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Eemnes?

In Eemnes staat de luxe villa van De Gouden Kooi. Deze villa doet nu dienst als studio van televisieprogramma Koffietijd. Deze villa is dus niet te koop, maar in Eemnes staan wel vele andere prachtige woningen te koop.

Heb je een van deze prachtige woningen op het oog? Libero Aankoop staat voor je klaar om je te begeleiden tijdens het aankoopproces en om de allerlaagste prijs voor de woning te achterhalen. 

 

Libero Aankoop in Eemnes

Wanneer je Libero Aankoop inschakelt worden de volgende stappen doorlopen:

  • Er wordt direct contact gezocht met de verkopend makelaar, dit om te voorkomen dat een ander er met de woning vandoor gaat;
  • Daarna voeren wij een aankoopscan uit. Zie je na de aankoopscan af van onze service? Dan betaal je ons uiteraard niets;
  • Wil je dat wij onze werkzaamheden voort zetten, dan schakelen wij een bouwkundige uit (de omgeving van) Eemnes in. Deze bouwkundige doorloopt samen met jou de woning voor een mondelinge meeloopkeuring;
  • Daarna zal een erkend taxateur uit (de omgeving van) Eemnes worden ingeschakeld. Deze zal een taxatierapport voor je opstellen. Het rapport heb je nodig om een hypotheek te krijgen;
  • Vervolgens zullen wij het koopcontract voor jou controleren en begeleiden wij je naar de notaris, tot aan de sleuteloverdracht. 

De kosten voor Libero Aankoop in Eemnes

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Wil je gebruik maken van onze service? Vraag dan vrijblijvend advies aan, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 630 beoordelingen