Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 9 maart om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in De Groeve

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 600 andere woningkopers voor afgelopen februari.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in De Groeve?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Uit onderzoek is gebleken dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomwoning dan wanneer je dit zelf doet. Door de jarenlange ervaring en de expertise weten onze aankoopmakelaars wat ze op welk moment moeten doen!

Kosten aankoopmakelaar De Groeve

Libero Aankoop verdeelt de kosten in twee delen. Allereerst hebben wij het vaste lage tarief van € 1.995,-. Hiervoor krijg je aankoopbegeleiding, een taxateur, een bouwkundige meeloopkeuring en juridische controle van de koopakte. Libero Aankoop begeleidt jou tot aan de notaris. Daarnaast hanteren wij een prestatietarief. Als wij tot onder de vraagprijs onderhandelen, betaal je ons bovenop het vaste tarief een percentage van het onderhandelingsresultaat.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Bieden boven de vraagprijs is in De Groeve is steeds vaker aan de orde van de dag. Als een van de vele geïnteresseerden wil jij natuurlijk ook kans maken op de woning van je dromen. Een goed bod, passende voorwaarden en het hebben van de gunfactor is dan van groot belang. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop staan voor je klaar om jou te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat je met onze aankoopmakelaars maar liefst drie keer zoveel kans maakt dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. 

600 woningkopers geholpen in februari
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in De Groeve

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in De Groeve. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Tynaarlo
 • Foto van een aangekochte woning (Telefoonstraat, Zuidlaren) Telefoonstraat, Zuidlaren Vraagprijs € 619.000 Verkoopprijs € 562.500 Verschil € 56.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 9% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Hortensiaweg, Paterswolde) Hortensiaweg, Paterswolde Vraagprijs € 349.000 Verkoopprijs € 348.000 Verschil € 1.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 0% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Zandlust, Tynaarlo) Zandlust, Tynaarlo Vraagprijs € 1.190.000 Verkoopprijs € 1.070.000 Verschil € 120.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 10% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Otto Cluivinglaan, Eelderwolde) Otto Cluivinglaan, Eelderwolde Vraagprijs € 739.000 Verkoopprijs € 665.000 Verschil € 74.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 10% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Hooiweg, Paterswolde) Hooiweg, Paterswolde Vraagprijs € 199.000 Verkoopprijs € 187.500 Verschil € 11.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 6% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Hogeweg, Zuidlaren) Hogeweg, Zuidlaren Vraagprijs € 269.000 Verkoopprijs € 220.000 Verschil € 49.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 18% onder de eerste vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in De Groeve? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in De Groeve.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 664 beoordelingen