Succesvol een huis kopen in Culemborg?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen
 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • 8,8

Aankoopmakelaar gezocht in Culemborg?

Culemborg, een historische stad aan de rivier de Lek en een stad waar elke avond de papklok nog luidt. Wil je wonen in deze prachtige gemeente in het westelijke deel van het Betuwse landschap? Heb je al een woning op het oog? Dan wordt het tijd om Libero Aankoop in te schakelen. Wij weten de laagste prijs voor jouw droomwoning in Culemborg te achterhalen. 

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

De kosten voor Libero Aankoop in Culemborg

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is). Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet om de vraagprijs naar beneden te krijgen, maken wij gebruik van een prestatiebonus over het onderhandelingsresultaat. Deze bonus bedraagt 10% van het onderhandelingsresultaat.

Een voorbeeld:
Wanneer wij € 10.000 van de prijs afkrijgen, ontvangen wij € 1.000. De overige € 9.000 is voor jou!

Onze werkwijze in Culemborg

Wanneer je Libero Aankoop in Culemborg inschakelt doorlopen wij samen met jou de volgende stappen:

 1. Wij voeren eerst een aankoopscan uit, hierna geef je aan of wij onze werkzaamheden door kunnen zetten of dat je af wilt zien van onze service;
 2. Mogen wij onze werkzaamheden voortzetten? Dan schakelen wij twee specialisten in. Dit zijn een bouwkundig specialist en een erkend taxateur uit (de omgeving van) Culemborg;
 3. Je wordt op de hoogte gehouden van iedere stap die wij nemen;
 4. Onze service stopt niet als wij de bodemprijs van de woning in Culemborg hebben bereikt. Wij helpen je ook bij de controle van de koopakte en wij begeleiden je naar de notaris. Je geniet van de meest complete service!


Koop jouw droomwoning ook voor de bodemprijs, schakel Libero Aankoop in! Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Sluiten
Live chat - Online