Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Maandag 1 maart om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Buurmalsen

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 680 andere woningkopers voor afgelopen januari.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Buurmalsen?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Doordat wij al vele aankopen hebben gerealiseerd, weten wij hoe de woningmarkt werkt. Deze kennis en expertise zetten wij ook graag in voor de aankoop van jouw woning in Buurmalsen.

Kosten aankoopmakelaar Buurmalsen

Libero Aankoop verdeelt de kosten in twee delen. Allereerst hebben wij het vaste lage tarief van € 1.995,-. Hiervoor krijg je aankoopbegeleiding, een taxateur, een bouwkundige meeloopkeuring en juridische controle van de koopakte. Libero Aankoop begeleidt jou tot aan de notaris. Daarnaast hanteren wij een prestatietarief. Als wij tot onder de vraagprijs onderhandelen, betaal je ons bovenop het vaste tarief een percentage van het onderhandelingsresultaat.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Een droomhuis vinden in Buurmalsen is één. Eigenaar worden van die woning is in veel gevallen een heel ander verhaal. Vaak ben je niet de enige geïnteresseerde in de woning in Buurmalsen en moet je opboksen tegen vele andere liefhebbers. Dit vraagt om een speciale aanpak. Wil jij kans maken op jouw droomwoning en niets aan het lot overlaten? Schakel dan een van onze aankoopmakelaars in Buurmalsen in. 

680 woningkopers geholpen in januari
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Buurmalsen

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Buurmalsen. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in West Betuwe
 • Foto van een aangekochte woning (Burgemeester J.W. Hondelinkstraat, Beesd) Burgemeester J.W. Hondelinkstraat, Beesd Vraagprijs € 345.000 Verkoopprijs € 345.000
 • Foto van een aangekochte woning (Achterstraat, Varik) Achterstraat, Varik Vraagprijs € 699.000 Verkoopprijs € 689.000 Verschil € 10.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 1% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Voorstraat, Beesd) Voorstraat, Beesd Vraagprijs € 795.000 Verkoopprijs € 790.000 Verschil € 5.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 1% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Klaverweg, Enspijk) Klaverweg, Enspijk Vraagprijs € 575.000 Verkoopprijs € 552.500 Verschil € 22.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Breezij, Rhenoy) Breezij, Rhenoy Vraagprijs € 489.000 Verkoopprijs € 472.500 Verschil € 16.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Molenstraat, Asperen) Molenstraat, Asperen Vraagprijs € 227.500 Verkoopprijs € 220.000 Verschil € 7.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Buurmalsen? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Buurmalsen.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 664 beoordelingen