Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Blaricum

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar in Blaricum nodig?

Heb je altijd al in het Gooi willen wonen? Heb je altijd al willen genieten van de licht heuvelachtige omgeving? Heb je jouw droomwoning gevonden in Blaricum? Een prachtige woning, midden in de weilanden? Maar ben je bang dat je te veel gaat betalen? Schakel dan nu Libero Aankoop in! Dankzij zijn vlijmscherpe onderhandelingen weet je zeker dat je de absolute bodemprijs betaalt! 

 

Hoe werkt Libero Aankoop?

Libero Aankoop gaat graag voor je aan de slag in Blaricum. Kies je ervoor om Libero Aankoop in te schakelen, dan doorlopen we samen met jou deze zes stappen:

  1. Direct contact met de verkopende makelaar; 
  2. Gratis aankoopscan;
  3. Lokale bouwkundige;
  4. Lokale erkende taxateur;
  5. Controle van het koopcontract;
  6. Beoordeling van de offerte van de notaris.

Wat kost de aankoopmakelaar?

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Wil je ook het maximale uit jouw woning halen? En daarvoor niet meer dan de bodemprijs betalen? Schakel dan nu Libero Aankoop in en neem vrijblijvend contact op.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 625 beoordelingen