Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Bergschenhoek

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 600 andere woningkopers voor afgelopen februari.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Bergschenhoek?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Onze aankoopmakelaars weten als geen ander hoe belangrijk een goede timing, een juist bod en de gunfactor zijn om een populaire woning te bemachtigen. De aankoop van jouw droomwoning in Bergschenhoek kun je daarom met een gerust hart aan de aankoopmakelaars van Libero Aankoop overlaten.

Kosten aankoopmakelaar Bergschenhoek

Een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kost €1.995,-. Hiervoor krijg je aankoopbegeleiding, een taxateur, een bouwkundige meeloopkeuring en juridische controle van de koopakte. Libero Aankoop begeleidt jou tot aan de notaris. Naast het vaste lage tarief hanteert Libero Aankoop een variabel tarief over het onderhandelingsresultaat. Dit betaal je alleen als er daadwerkelijk iets van de vraagprijs af gaat.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

In Bergschenhoek is het in de meeste gevallen zo dat er vele geïnteresseerden zijn voor een woning. De verkopende partij organiseert dan vaak een inschrijving, wat veelal leidt tot het overbieden van de vraagprijs. Toch is het niet vanzelfsprekend dat de hoogste bieder ook automatisch de gelukkige is. De gunfactor speelt namelijk ook een grote rol. Het hebben van een aankoopmakelaar in Bergschenhoek vergroot in vele gevallen jouw gunfactor. Uit onderzoek is gebleken dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop drie keer meer kans maakt op een woning dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. 

600 woningkopers geholpen in februari
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Bergschenhoek

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Bergschenhoek. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Lansingerland
 • Foto van een aangekochte woning (Pinksterbloemlaan, Berkel en Rodenrijs) Pinksterbloemlaan, Berkel en Rodenrijs Vraagprijs € 500.000 Verkoopprijs € 505.000
 • Foto van een aangekochte woning (Rottekade, Bergschenhoek) Rottekade, Bergschenhoek Vraagprijs € 525.000 Verkoopprijs € 561.000
 • Foto van een aangekochte woning (Anne de Vriessingel, Berkel en Rodenrijs) Anne de Vriessingel, Berkel en Rodenrijs Vraagprijs € 650.000 Verkoopprijs € 628.500 Verschil € 21.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Ooievaar, Berkel en Rodenrijs) Ooievaar, Berkel en Rodenrijs Vraagprijs € 300.000 Verkoopprijs € 285.500 Verschil € 14.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Diamant, Berkel en Rodenrijs) Diamant, Berkel en Rodenrijs Vraagprijs € 340.000 Verkoopprijs € 335.000 Verschil € 5.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 1% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Verveenstraat, Berkel en Rodenrijs) Verveenstraat, Berkel en Rodenrijs Vraagprijs € 250.000 Verkoopprijs € 239.000 Verschil € 11.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de eerste vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Bergschenhoek? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Bergschenhoek.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 664 beoordelingen