Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 9 maart om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Beltrum

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 600 andere woningkopers voor afgelopen februari.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Beltrum?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Uit onderzoek is gebleken dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomwoning dan wanneer je dit zelf doet. Door de jarenlange ervaring en de expertise weten onze aankoopmakelaars wat ze op welk moment moeten doen!

Kosten aankoopmakelaar Beltrum

Een aankoopmakelaar in Beltrum kost € 1.995,-. Voor dit bedrag ben je verzekerd van messcherpe onderhandelingen, krijg je een gevalideerd taxatierapport, een bouwkundige meeloopkeuring en controle van de koopakte. Als Libero Aankoop tot onder de vraagprijs onderhandelt, betaal je ons een percentage van het onderhandelingsresultaat als extra.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Wanneer je een droomwoning vindt in Beltrum, dan heb je in vele gevallen te maken met een populaire woning. Wij staan voor je klaar om een bod uit te brengen met de daarbij behorende voorwaarden. Tevens helpen wij jou met de taxatie, bouwkundige keuring en de juridische controle van het koopcontract. We weten dat wanneer je kans wil maken op een woning in Beltrum, snel handelen van groot belang is. Dit is voor onze aankoopmakelaars geen enkel probleem. Als het nodig is brengen wij al binnen een paar uur een bod voor je uit. Zo weet je zeker dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop niet te laat bent!

600 woningkopers geholpen in februari
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Beltrum

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Beltrum. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Berkelland
 • Foto van een aangekochte woning (Vlas, Ruurlo) Vlas, Ruurlo Vraagprijs € 335.000 Verkoopprijs € 321.000 Verschil € 14.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Wheemerstraat, Neede) Wheemerstraat, Neede Vraagprijs € 563.000 Verkoopprijs € 540.000 Verschil € 23.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Lochemseweg, Borculo) Lochemseweg, Borculo Vraagprijs € 222.500 Verkoopprijs € 212.500 Verschil € 10.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Rekkenseweg, Rekken) Rekkenseweg, Rekken Vraagprijs € 209.500 Verkoopprijs € 205.000 Verschil € 4.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Wolbarg, Ruurlo) Wolbarg, Ruurlo Vraagprijs € 186.000 Verkoopprijs € 171.000 Verschil € 15.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 8% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Heerlijkheidstraat, Borculo) Heerlijkheidstraat, Borculo Vraagprijs € 258.000 Verkoopprijs € 219.000 Verschil € 39.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 15% onder de eerste vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Beltrum? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Beltrum.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 664 beoordelingen