Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Almere

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Almere?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Libero Aankoop is de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Onze aankoopmakelaars hebben veel ervaring met het aankopen van populaire woningen en dat komt uiteraard goed van pas voor de aankoop van jouw woning in Almere.

Kosten aankoopmakelaar Almere

Een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kost €1.995,-. Hiervoor krijg je aankoopbegeleiding, een taxateur, een bouwkundige meeloopkeuring en juridische controle van de koopakte. Libero Aankoop begeleidt jou tot aan de notaris. Naast het vaste lage tarief hanteert Libero Aankoop een variabel tarief over het onderhandelingsresultaat. Dit betaal je alleen als er daadwerkelijk iets van de vraagprijs af gaat.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Wanneer je een droomwoning vindt in Almere, dan heb je in vele gevallen te maken met een populaire woning. Wij staan voor je klaar om een bod uit te brengen met de daarbij behorende voorwaarden. Tevens helpen wij jou met de taxatie, bouwkundige keuring en de juridische controle van het koopcontract. We weten dat wanneer je kans wil maken op een woning in Almere, snel handelen van groot belang is. Dit is voor onze aankoopmakelaars geen enkel probleem. Als het nodig is brengen wij al binnen een paar uur een bod voor je uit. Zo weet je zeker dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop niet te laat bent!

430 woningkopers geholpen in september
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Almere

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Almere. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Almere
 • Foto van een aangekochte woning (Pigmenthof, Almere) Pigmenthof, Almere Vraagprijs € 260.000 Verkoopprijs € 282.500
 • Foto van een aangekochte woning (Mildred Didriksonstraat, Almere) Mildred Didriksonstraat, Almere Vraagprijs € 410.000 Verkoopprijs € 435.225
 • Foto van een aangekochte woning (Meerkoetlaan, Almere) Meerkoetlaan, Almere Vraagprijs € 495.000 Verkoopprijs € 521.250
 • Foto van een aangekochte woning (Boomgaardweg, Almere) Boomgaardweg, Almere Vraagprijs € 465.000 Verkoopprijs € 480.000
 • Foto van een aangekochte woning (Delftstraat, Almere) Delftstraat, Almere Vraagprijs € 230.000 Verkoopprijs € 225.000 Verschil € 5.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Zuidmark, Almere) Zuidmark, Almere Vraagprijs € 415.000 Verkoopprijs € 397.500 Verschil € 17.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Almere? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Almere.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 631 beoordelingen