Succesvol een huis kopen in Almere?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • 24 uur per dag bereikbaar
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 483 beoordelingen

Aankoopmakelaar Almere

In 1975 werd pas de eerste aanzet gegeven voor de bouw van Almere. Almere is daarmee een relatief jonge gemeente, maar deze gemeente is inmiddels wel uitgegroeid tot een van de 10 grootste gemeenten van Nederland. Almere staat bekend om bijzondere bouwwerken en architectuur. Almere werd oorspronkelijk gebouwd als overloopstad voor Amsterdam en het Gooi, veel inwoners van Almere hebben nog steeds een relatie met deze gebieden. Vanuit Almere zijn Amsterdam en het Gooi binnen korte tijd te bereiken, perfect dus voor forenzen.

Heb je een woning gevonden in Almere? Libero Aankoop helpt je om de absolute bodemprijs voor deze woning te achterhalen, zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor de woning van jouw dromen.   

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

Hoe werkt "Libero Aankoop" in Almere?

 1. Wij voeren een gratis aankoopscan voor je uit zodra je een woning op het oog hebt. Aan de hand van deze scan kun je besluiten of je de aankoop wilt doorzetten of wilt annuleren. Annuleren kan hier nog geheel kosteloos;
 2. Bij een positieve uitslag schakelen wij twee specialisten voor je in. Een bouwkundig specialist en een taxateur;
 3. Zijn beide partijen het eens over de prijs? Dan controleren wij voor jou de koopakte en begeleidt één van onze ervaren makelaars je naar de notaris;
 4. Voor meer informatie kun je terecht op de pagina 'werkwijze - Libero Aankoop'.

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

Voordelen aankoopmakelaar Almere:

 • Gratis aankoopscan;
 • No cure, no pay;
 • Ook in de avonduren en in het weekend bereikbaar;
 • Begeleiding van begin tot het einde;
 • Bouwkundige meeloopkeuring en taxatie inbegrepen;
 • Juridische controle van de koopakte en advies ten aanzien van notaris;
 • Enkele aankoopmakelaar – geen dubbele belangen


Tarief

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is).Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet de vraagprijs naar beneden te krijgen, vragen wij om een bonus over het onderhandelingsresultaat. 

Een voorbeeld:
Wanneer wij € 10.000 van de prijs afkrijgen, ontvangen wij € 1.000. De overige € 9.000 is voor jou!

Vrijblijvend contact opnemen met de Aankoopmakelaar Almere

Sluiten
Live chat - Online