Succesvol een huis kopen in Almere

Dankzij de complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief van Libero Aankoop

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Almere

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 540 andere woningkopers voor afgelopen juli.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Succesvol een huis kopen met een aankoopmakelaar in Almere?

In 1975 werd pas de eerste aanzet gegeven voor de bouw van Almere. Almere is daarmee een relatief jonge gemeente, maar deze gemeente is inmiddels wel uitgegroeid tot een van de 10 grootste gemeenten van Nederland. Almere staat bekend om bijzondere bouwwerken en architectuur. Almere werd oorspronkelijk gebouwd als overloopstad voor Amsterdam en het Gooi, veel inwoners van Almere hebben nog steeds een relatie met deze gebieden. Vanuit Almere zijn Amsterdam en het Gooi binnen korte tijd te bereiken, perfect dus voor forenzen.

Aankoopmakelaar in Almere gezocht?

Snel een aankoopmakelaar in Almere nodig? Op het moment dat jij een woning in Almere op het oog hebt, moet je snel handelen. Libero Aankoop is aankoopmakelaar in Almere, dus weet precies hoe je om moet gaan met dit soort stressvolle situaties. Binnen een dag een bod doen op een woning in Almere is voor ons niet vreemd. Libero Aankoop staat als aankoopmakelaar aan jouw kant en onderhandelt de beste prijs voor jou.

Onze aankoopmakelaar werkwijze

Wanneer je Libero Aankoop inschakelt voor de aankoop van jouw droomwoning geniet je van de volgende voordelen:

 • Gratis aankoopscan;
 • No cure, no pay. Geen prijsakkoord, geen kosten;
 • Snel handelen doordat we ook in de avonden en weekenden bereikbaar zijn;
 • Enkel aankoopmakelaar, geen dubbele belangen;
 • De bouwkundige meeloopkeuring en taxatie zijn inbegrepen;
 • De juridische controle van de koopakte worden voor je gedaan;
 • De grootste aankoopmakelaar van Nederland.

Aangekochte woningen in Almere

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Almere. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Almere
 • Foto van een aangekochte woning (Meerkoetlaan, Almere) Meerkoetlaan, Almere Vraagprijs € 495.000 Verkoopprijs € 521.250
 • Foto van een aangekochte woning (Boomgaardweg, Almere) Boomgaardweg, Almere Vraagprijs € 465.000 Verkoopprijs € 480.000
 • Foto van een aangekochte woning (Delftstraat, Almere) Delftstraat, Almere Vraagprijs € 230.000 Verkoopprijs € 225.000 Verschil € 5.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Zuidmark, Almere) Zuidmark, Almere Vraagprijs € 415.000 Verkoopprijs € 397.500 Verschil € 17.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Gilles de Geusstraat, Almere) Gilles de Geusstraat, Almere Vraagprijs € 250.000 Verkoopprijs € 262.500
 • Foto van een aangekochte woning (Tuinderswerf, Almere) Tuinderswerf, Almere Vraagprijs € 148.750 Verkoopprijs € 148.750

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Kosten aankoopmakelaar Almere

Heb jij jouw ideale woning gevonden en wil je graag de beste prijs voor deze woning betalen? Wij kunnen je daarbij helpen. Ons all-in tarief bedraagt € 1.695,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten. Wanneer je ons inschakelt, voeren wij eerst een gratis aankoopscan voor je uit. Aan de hand van deze scan brengen we een bod uit of starten we met de onderhandelingen om uit te zoeken wat de absolute bodemprijs is. Wanneer we een prijsakkoord bereiken, kunnen we de aankoop voortzetten. Mocht het niet tot een prijsakkoord komen, dan zullen wij geen kosten in rekening brengen en helpen we je graag opnieuw wanneer je een andere passende woning hebt gevonden.

Dit is wat anderen vinden van Libero Aankoop

Veel woningkopers gingen jou al voor. Lees wat zij vonden van Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Almere.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Almere? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Almere.

Vrijblijvend contact opnemen met de Aankoopmakelaar Almere

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je aAl een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 602 beoordelingen