Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Aerdt

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 600 andere woningkopers voor afgelopen februari.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Aerdt?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Doordat wij al vele aankopen hebben gerealiseerd, weten wij hoe de woningmarkt werkt. Deze kennis en expertise zetten wij ook graag in voor de aankoop van jouw woning in Aerdt.

Kosten aankoopmakelaar Aerdt

De kosten van een aankoopmakelaar in Aerdt bestaan uit twee delen:

 • Een vast laag tarief van € 1.995,- voor de aankoopbegeleiding
 • Een variabel tarief dat je alleen betaalt als Libero Aankoop jouw woning onder de vraagprijs aankoopt.
Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Wanneer je een droomwoning vindt in Aerdt, dan heb je in vele gevallen te maken met een populaire woning. Wij staan voor je klaar om een bod uit te brengen met de daarbij behorende voorwaarden. Tevens helpen wij jou met de taxatie, bouwkundige keuring en de juridische controle van het koopcontract. We weten dat wanneer je kans wil maken op een woning in Aerdt, snel handelen van groot belang is. Dit is voor onze aankoopmakelaars geen enkel probleem. Als het nodig is brengen wij al binnen een paar uur een bod voor je uit. Zo weet je zeker dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop niet te laat bent!

600 woningkopers geholpen in februari
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Aerdt

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Aerdt. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Zevenaar
 • Foto van een aangekochte woning (Lammerenhof, Zevenaar) Lammerenhof, Zevenaar Vraagprijs € 385.000 Verkoopprijs € 381.500 Verschil € 3.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 1% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning ('t Stegeslag, Zevenaar) 't Stegeslag, Zevenaar Vraagprijs € 234.900 Verkoopprijs € 222.000 Verschil € 12.900 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Beuningsestraat, Aerdt) Beuningsestraat, Aerdt Vraagprijs € 425.000 Verkoopprijs € 422.500 Verschil € 2.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 1% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Schaapsdrift, Zevenaar) Schaapsdrift, Zevenaar Vraagprijs € 179.500 Verkoopprijs € 170.000 Verschil € 9.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Het Walbekerveld, Angerlo) Het Walbekerveld, Angerlo Vraagprijs € 295.000 Verkoopprijs € 260.000 Verschil € 35.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 12% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Michiel de Ruyterstraat, Zevenaar) Michiel de Ruyterstraat, Zevenaar Vraagprijs € 167.750 Verkoopprijs € 162.500 Verschil € 5.250 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Aerdt? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Aerdt.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 664 beoordelingen