Succesvol een huis kopen in Achtkarspelen?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • 24 uur per dag bereikbaar
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 480 beoordelingen

Aankoopmakelaar gezocht in Achtkarspelen?

Ben je een watersportliefhebber? Dan woon je perfect in de gemeente Achtkarspelen. Deze gemeente ligt gunstig ten opzichte van belangrijke watersportgebieden als het Lauwersmeergebied, de Friese meren, het Bergumermeer, De Leijen en het Prinsenhof bij Eernewoude. Naast watersport is er veel meer te beleven in Achtkarspelen. Zo is deze gemeente ook een aantrekkelijke gemeente voor industrie en bedrijven.

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

Heb je een fantastische woning gevonden in Achtkarspelen? Schakel dan Libero Aankoop in, wij helpen je om de absolute bodemprijs voor deze woning te achterhalen. Dan weet je zeker dat je nooit teveel betaalt!  

Hoe werkt Libero Aankoop in Achtkarspelen?

Wanneer je ervoor kiest om Libero Aankoop in te schakelen doorlopen wij zeven actiepunten met jou:

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

De voordelen in Achtkarspelen

Zoals in de werkwijze hierboven beschreven begeleiden wij je tot aan de notaris. Bij elke stap die we voor en met je nemen zullen we je informeren. Daarnaast beschikken wij over een 24-uurs helpdesk, heeft onze aankoopmakelaar geen 9-tot-5-mentaliteit en hanteren wij een no cure, no pay benadering.

  • Gratis aankoopscan;
  • No cure, no pay;
  • Ook in avonduren en in het weekend bereikbaar;
  • Begeleiding van begin tot eind;
  • Bouwkundige meeloopkeuring en taxatie inbegrepen;
  • Juridische controle van de koopakte en advies ten aanzien van notaris;
  • Enkel aankoopmakelaar - geen dubbele belangen.

De kosten voor Libero Aankoop

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is). Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet om de vraagprijs naar beneden te krijgen, maken wij gebruik van een prestatiebonus over het onderhandelingsresultaat. Deze bonus bedraagt 10% van het onderhandelingsresultaat.

Een voorbeeld:
Wanneer wij € 10.000 van de prijs afkrijgen, ontvangen wij € 1.000. De overige € 9.000 is voor jou!

Ook de bodemprijs betalen voor de woning van jouw dromen in Achtkarspelen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op met Libero Aankoop.

Vrijblijvend contact opnemen

Sluiten
Live chat - Online