Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Achtkarspelen

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Achtkarspelen?

Ben je een watersportliefhebber? Dan woon je perfect in de gemeente Achtkarspelen. Deze gemeente ligt gunstig ten opzichte van belangrijke watersportgebieden als het Lauwersmeergebied, de Friese meren, het Bergumermeer, De Leijen en het Prinsenhof bij Eernewoude. Naast watersport is er veel meer te beleven in Achtkarspelen. Zo is deze gemeente ook een aantrekkelijke gemeente voor industrie en bedrijven.

Heb je een fantastische woning gevonden in Achtkarspelen? Schakel dan Libero Aankoop in, wij helpen je om de absolute bodemprijs voor deze woning te achterhalen. Dan weet je zeker dat je nooit teveel betaalt!  

Hoe werkt Libero Aankoop in Achtkarspelen?

Wanneer je ervoor kiest om Libero Aankoop in te schakelen doorlopen wij zeven actiepunten met jou:

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

De voordelen in Achtkarspelen

Zoals in de werkwijze hierboven beschreven begeleiden wij je tot aan de notaris. Bij elke stap die we voor en met je nemen zullen we je informeren. Daarnaast heeft onze aankoopmakelaar geen 9-tot-5-mentaliteit en hanteren wij een no cure, no pay benadering.

  • Gratis aankoopscan;
  • No cure, no pay;
  • Begeleiding van begin tot eind;
  • Bouwkundige meeloopkeuring en taxatie inbegrepen;
  • Juridische controle van de koopakte en advies ten aanzien van notaris;
  • Enkel aankoopmakelaar - geen dubbele belangen.

De kosten voor Libero Aankoop

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Ook de bodemprijs betalen voor de woning van jouw dromen in Achtkarspelen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op met Libero Aankoop.

Vrijblijvend contact opnemen

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 624 beoordelingen