(Sluiten)
Bespaar op je woningaankoop
  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • De beste prijs voor jouw droomwoning
  • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Bespreek jouw situatie met één van onze experts.
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 445 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Gratis online uitzending volgen?

Maandag 26 maart om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning. Live, thuis vanaf je eigen bank te volgen!

Aanmelden gratis uitzending

Aangekochte woningen in Achtkarspelen

Aankoopmakelaar gezocht in Achtkarspelen?

Ben je een watersportliefhebber? Dan woon je perfect in de gemeente Achtkarspelen. Deze gemeente ligt gunstig ten opzichte van belangrijke watersportgebieden als het Lauwersmeergebied, de Friese meren, het Bergumermeer, De Leijen en het Prinsenhof bij Eernewoude. Naast watersport is er veel meer te beleven in Achtkarspelen. Zo is deze gemeente ook een aantrekkelijke gemeente voor industrie en bedrijven.

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

Heb je een fantastische woning gevonden in Achtkarspelen? Schakel dan Libero Aankoop in, wij helpen je om de absolute bodemprijs voor deze woning te achterhalen. Dan weet je zeker dat je nooit teveel betaalt!  

Hoe werkt Libero Aankoop in Achtkarspelen?

Wanneer je ervoor kiest om Libero Aankoop in te schakelen doorlopen wij zeven actiepunten met jou:

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

De voordelen in Achtkarspelen

Zoals in de werkwijze hierboven beschreven begeleiden wij je tot aan de notaris. Bij elke stap die we voor en met je nemen zullen we je informeren. Daarnaast beschikken wij over een 24-uurs helpdesk, heeft onze aankoopmakelaar geen 9-tot-5-mentaliteit en hanteren wij een no cure, no pay benadering.

De kosten voor Libero Aankoop

Wanneer je Libero Aankoop inschakelt zal er allereerst een resultaatscan uitgevoerd worden. Geef je aan de hand van deze resultaatscan aan dat je af wilt zien van onze diensten dan betaal je ons uiteraard niets. Dienen wij wel onze werkzaamheden voort te zetten dan brengen wij een basistarief van € 465 in rekening. Optioneel kan je daar een bouwkundige meeloopkeuring (€ 100) en/of een taxateur (€ 100) aan toevoegen. Naast dit basistarief werken wij met een prestatiebeloning. Dit houdt in dat je 10% betaalt over het onderhandelingsresultaat tot € 25.000, 6% over het resultaat tussen € 25.000 en
€ 50.000 en 3% over het bedrag boven € 50.000.

Ook de bodemprijs betalen voor de woning van jouw dromen in Achtkarspelen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op met Libero Aankoop.

Vrijblijvend contact opnemen

Live chat - Online